shopping today .

shopping today, hittade en snygg vit studentklänning med typ volanger, ett par snygga jeans som var lagom långa, det händer ju inte allt för ofta... Sen hittade jag ett par lila tygskor & dom satt som ett par sockar.. Mycket sköna och riktigt snygga ...

jag har en viss förmåga att prata i sömnen, det brukar vara helt osammanhängande som i morse till exempel "jävla tampongkärring" "neej, jag ska stoor, större" osv.. Bara för att en tant på städdagen sa att jag såg så liten ut att jag inte skulle ha kupongen för att jag varit där.. Fattar inte folk att sånna kommentarer sårar, jag blev först förbannand, sen arg och sen förbannad igen.. en process som jag lär få leva med resten av mitt liv, för det här var inte första och inte heller sista gången som jag kommer få höra den här sorts kommentarer.... Det gör mig starkare som person och jag kommer ha ett helt lager med snabba svar tillbaka.. För man lär sig att ge svar på tal..


snart blir det våfflor med jordgubbssylt - smarrigt..

lördag .

så var det lördag igen, denna har jag tillbringat på en städdag mellan 8-12 på  Varbergs Västra.. RIktigt roligt faktiskt, lite jobbigt, men skönt att vara ute lite grann på morgonen sådär.. Sen åkte jag iväg och jobbade lite grann, nu sitter jag i soffan och slö tittar lite på tv.. Det blir lugnt ikväll och imorgon bär det av till Skene och förhoppningsvis hitta snygga studentkläder.. 
Nästa vecka blir slappt, ledig både Måndag och Torsdag, kan det bli skönare ?? Det blir lång promenader och springturer på morgon där, sen blir det eftermiddags/kvälls turer resten av veckan...

Is this in my head, I don't know what to think


den är min stora passion, den är mitt liv, den är mitt största beroende, den är en stor del av mig.

träningsvärken är uppenbar, sitter i rumpan och låren... Ska väl kännas att man rört på sig, så lite skönt är det.. Idag har det både varit sol och snöat lite grann, men mest har det blåst.. Och min tränare i Halmstad bestämde sig för att vädret var fint och att vi skulle ha uteträning på Haverdal, solen sken ju.. MEN det blåste svin kallt och om det blåser lite här så blåser det mer där, det snöa, snö och golf går inte ihop.. Det blev en 45 minuters träning idag, helt okej enligt han som stod där med långisar, byxor+skidbyxor, tjock jacka och vantar.. Ett tag ångrade jag att jag inte också hade tagit på mig mina varma skidbyxor, men regnbyxorna tog lite av vinden, men gav inte mycket till värme.. Man blir ju varm när man slår, men händerna blir det inte.. Så det kändes ju om man slog i mattan, så det gjorde jag en gång .- sen inte mer, utan gjorde några kanonslag istället.

... take it, our leave it



nu blir det lite plugg, 21.00 blir det Andra Avenyn, sen blir det sängen för min del.. Och vid 10 över 6 imorgon hoppas jag på vindstilla och plusgrader, för då sätter jag mig på cykeln ner mot bussen..


för det ,

blev en riktig power walk idag, med 60 utfallssteg på vägen - de känns ju lite smått i låren nu kan man säga.. Imorgon blir de en tidig jogging runda innan jag behöver ta tåget ner till skolträningen, hoppas på fint väder så det blir Haverdals träning.. Börjar bli trött på golfhallen nu, ska bli skönt att få komma ut.. Sol och helst vindstilla önskas imorgon vid 13-16 tiden.. Trött i huvudet, men kroppen är pigg, vårvädret gör sitt för motivationen att ge sig ut, med musik i öronen märker jag ingenting och jag går in i min egna lilla värld... Det är mysigt där inne, måste jag säga,, solskens sagor med "levde lyckliga i alla sina dar" - slut....

just because I'm loosing, doesn't mean I'm lost, doesn't mean I'm stop, doesn't mean I'm  going to crasch


helgen in korthet .

helgen är nu över och den har varit riktigt trevlig...
Det har varit en varierande helg och det känns riktigt skönt och som om jag behövde det här.. En helg när de hände lite andra saker än vad som brukar hända, hoppas nästa helg blir lika varierand.. Skulle vara roligt om man fick någon överraskning.. Men åter till helgens händelse, i fredags var jag hemma hos min älskling och tog de lugnt, drömde arga drömmar om allt möjligt allt från att jag skällde ut en busschafför, sen blev jag skit förbannad på min arbetskamrat, lite läskigt..  men jävlar va arg jag var och det hade märkts lite..
igår blev det bio med Mian, "män som hatar kvinnor", den är ett måste att se!!! Så jäkla bra, den kan man lätt se igen..
today har jag bakat med min mor & min pojkvän och allt bröd blev gott, historiskt ögonblick i min brödhistoria, alla bröden blev bra och vi testade två nya och dom blev goda, plus bra..

Det här var min helg i korthet dårå, nu blir det tv tittande och så väntar jag på ett speciellt samtal från my boyfriend.. veckan blir fylld av spring, bastu och en del pluggande..


...

de är inte alls tråkigt väder eller så... Jag hade faktist en plan för idag, jag skulle först hämta tapetklister i Varberg åt mina kära föräldrar, sen skulle jag hem och springa.. Men då regnar det, så min lust för det försvann ungefär lika snabbt som den kom.. Så vädret sabbade min dag kan man lugnt säga, för nu sitter jag här framför datorn som vanligt och gör inget vettigt alls, trots att jag har ett stort idrott&hälsa prov på onsdag.. Jag borde alltså sitta med näsan nedgrävd i mina papper om anatomi... Jag tar en liten pluggstund senare ikväll, för just nu är jag trött och så funderar jag på att ge mig ut i tråkvädret på en joggingrunda iallafall..  Skulle nog behöva någon som drog ut mig just nu, men nä nu ska jag ut..
Nu blir de så, jag ska ut på joggingrunda, håller tummarna för inget regn i 1 timme framåt nu..


,

hur slutar sagan om oss ?

Jag trodde aldrig att jag skulle klara av att leva utan dig, men nånstans så gör jag de.. Our I have to Samtidigt som de är så jävla skrämmande att göra en del saker ensam, utan dig vid min sida.. Utan att höra din lugna röst med peppande ord som alltid fått mig lugn, eller att kunna prata sådär nervöst med dig innan man gör något som inte känns så bekvämt..
Jag skulle skriva en lång lista på saker som jag saknar att göra tillsammans med dig.. Men de skulle ta några dar, för de finns mycket jag saknar med dig.. Du vet många saker som ingen annan vet om mig, saker som jag ljuger om för andra, men du vet sanningen, jag hoppas den sanningen har stannat hos dig..
Du är så nära, men ändå så långt ifrån mig.. Jag hamnar i den där onda cirklen "tänk om"... "tänk om jag inte valt de, eller gjort så".... hur skulle de sätt ut då, skulle de vara annorlunda eller skulle jag vara på samma plats som idag med samma tankar.. frågor och tankar som bara gör att man drar ner sig själv i träsket av "tycka synd om sig själv" och dit vill jag verkligen inte ta mig själv.. Jag vet ju själv hur trött och rastlös jag blir tillsammans med människor som fastnat där..
Du bor inte långt härifrån, men ändå känns det som om det är flera mil till dig, vi skickar fortfarande sms till varandra, med frågor om man ska med ut på olika saker, men de blir nästan alltid nej från oss båda.. Det är ingens fel, vi kan inte skylla på någon, för det är ingens fel det har bara blivit såhär.. Varför är den stora frågan på detta iallafall från min sida, så lång tid tillsammans och så lätt att bara tappa bort varandra.. Hur fan gick det till??
Det är med en tår i ögat som jag ser tillbaka på tiden då vi fortfarande kände varandra någorlunda, tiden då vi kunde skratta tillsammans, kan vi de längre ? Kommer vi kunna göra de tillsammans igen ?


Tar det slut här eller kommer det en bättre fortsättning på sagan om oss ?


vart är våren ?

De räcker med att säga "vilket jävla väder"..
Igår var det sol och idag är de snö, lite skillnad om man säger så..
Lite positiva händelser idag är att jag har varit och klippt mig, de är alltid lika kul.. Vi diskuterade balfrisyr och de blir inte något traditionellt iallafall, här ska köras på lite mer rock..
Nu blir de pluggning på ECDL, för imon är de test på mina WORD kunskaper, vilket känns lite mindre roligt.. men jag har bara 60 sidor kvar tror jag, men av 200 är de väl rätt så bra, eller ??
 
 

Escape this town for a little while?


testat mycket idag .

Provat en massa skor idag, är ju tvungen att hitta några som jag kan ha till balen, va nog i alla sko affärer i falkenberg och jag har varit i alla i varberg.. Hade nästan gett upp att hitta dom sköna, snygga högklackade skorna, men sista affären i Varberg faktiskt, vagabond.. Fin fina skor gör dom och just där på Birgersvenssons väg måste de bli, så hittade jag mina balskor.. RIktigt snygga faktiskt..  Dom som är på bilden är de, sen provade jag en massa andra, har kanske hittat mina studentskor också, ett par lila pumps.. Inga köpta än, men dom kommer bli inom kort...
Nu ska jag bara hitta studentklänning, får bli en tur till Göteborg och förhoppningsvis komma hem med nån eller flera kassar med kläder.. Skulle ju behöva ett par nya jeans och lite sommar fräscha linnen och tröjor.. Sen om man tänker efter så behöver jag nog lite nya golfkläder också, såå de är tur att jag har ett jobb och att jag just nu jobbar minst en dag i veckan.. För det kan behövas och jag är väldigt glad att jag har jobb i sommar för det blir många utgifter i år.. Kläder, golfkläder, kanske måste ha en ny regnjacka också.. Men får nog ta de lite då & då, annars är jag pank innan jag ens hunnit få in lönen på kontot..  De låter som jag är shopberoende, men de är jag absolut inte, jag bara gillar att shoppa när man hittar saker man gillar... Vem gör inte de ??


ÄNTLIGEN ,

har jag fått städat mitt rum & toan, idag var de illa tvunget eftersom sotarn varit här & bösat ner i mitt rum, mest toan som tur va.. Men nu är de rent och fritt från mina hyresgäster under sängen.. Måste säga att de känns bra, men de är ju inte alltid som man orkar städa.. så jag brukar köra snabbisen: kläderna in i gadroben, översta korgen blir överfylld av allt som legat på golvet - på de sättet slipper man mammas tjöt, men får de lite jobbigare själv när man försöker hitta kläderna... Eller doftljus, hur många önskar inte att skiten lukta rosor, med ett enkelt doftljus med roslukt får man till de,.. en enkel lösning i mina ögon.. Sen ska man aldrig ta en paus i städandet för de slutar alltid med att de inte blir färdigt den dan, kanske inte den veckan och sen står man i skiten igen och hittar inte dammsugan, pga alla kläder som hamnat ovanpå av någon konstig anledning.. För mina kläder brukar hamna på just golvet, har ingen aning varför, men dom bara gör de..Dammråttorna syns mycket bättre nu när de blivit ljusare och framför allt så syns dom mycket tidigare. Men idag fick jag tummen ur röven och resultatet blev nystädat, nya lakan & sån shit och så nu ska jag ut till Bertan & plocka bort skiten hos honom också.. Skulle gjort de innan de blev mörkt, men jag tog en paus och hamna framför datorn  som vanligt..  Men nu ska jag mösa mitt feta arsle upp ur soffan och gå ut i mörkret helt ensam, städa ur skiten och sen lär jag hamna här igen.. som vanligt. ..

De blir promenad senare ikväll med Mian, de blir skönt..


 


söndag .

då sitter jag här i soffan med datorn i knät, borde plugga, men orkar inte riktigt nu. De får bli senare eller så blir det inte alls, mest troligt är att det blir en annan dag...  Min tanke med dagen var att ta en långpromenad i solen, men vädret sviker mig lite, så det blir inget med de.. Får sitta inne istället framför datorn, kanske ska ta mig ut till garaget och frysen för att se  om jag hittar lite mango..


it's time to let go and move on,

sjuk dag .

Ont i halsen, tät i näsan, ont i huvudet - ja, så känner jag mig idag.. Detta är det sista jag behöver just nu, jag har ju precis kommit igång och fått lite mer motivation till träningen på alla plan och så kommer det här..
Så idag blir det en lugn dag med mycket soffa och lite motion, sen blir det även lite epilering av benen för min pojkväns skull, vill man vara fin får man lida pin - that's it!
GOdistävlingen går riktigt bra, har bara haft ett litet sug efter chokolad en gång denna vecka, får la se om helgen blir lika lätt som veckan varit. Det har aldirg varit så lätt att sluta äta godis som nu, men tävlingmänniskan i mig kommer fram och den vinner över suget...  Vilket är bra för nu är jag på väg mot en nyttigare och sundare livsstil and i like it ,






my life would suck without you , ♥

de funka nu idag med .

Nu sitter jag här igen och testar mitt trådlösa internet, måste ju kolla om det funka idag med så att det inte bara var en engångs grej att de funka.. Men innan detta har jag hunnit med mycket, som att tillbringa lite tid i skolan med att skriva knäppa kontaktannonser till skoltidningen.. Sen har jag kommit hem och ätit pappas biffar med soltorkade tomater och nu sitter jag i telefonen med älsklingen <3, och efter detta samtal blir det råplugg på psykologin eftersom jag har prov på fredag... Och efter, nu blev det mycket "och efter", men det får ni ta, för efter det så blir det simma, simma, simma !!!
För typ första gången på år och dar, eller iallafall sen innan jullovet och några veckor innan dess, men nu blir de till att ta tag i simmandet igen, för kroppsmätning och andra tester är snart på och gång och lite skillnad vill man ju ha på slutresultatet..

satsa eller inte satsa, de är den stora frågan just nu... orkar jag med en satsning samtidigt som jag jobbar? jag vill, men samtidigt så vet jag inte om jag kommer orka all den träning som det innebär. Jag VILL, men hur ska jag få tiden att räcka till? med både jobb 3-4 dar i veckan + att jag vill hinna med andra saker som stranden, vänner och allt vad sommaren innbär.. snälla hjälp mig att göra ett klokt beslut någon, får ta och prata med tränaren & se vad han säger.. Försöka förklara (inte min starka sida), men det ska la gå på något sätt kankse... jaja, den som lever får se..


hur ska jag lyckas få ihop en bra sommar med den perfekta blandningen av allt ??


så jävla bra jag är !

YES! Jag har fått mitt trådlösa internet att funka, tummen upp för att jag är så duktigt :) Eller egentligen var det ju PC datas förtjänst eftersom jag ringde dit och bad om hjälp när det inte funka, men sak samma.. Det var ju jag som lyckades få det att funka sen ju ...
Idag har jag först varit övertrött vilket resulterade i att jag var pigg och uppspelt inför religionsprovet, vilket jag tror jag rätt så bra iallafall. Sen blev jag lite lugnare och sen blev jag arg/sur, för det var ingen golfträning idag, så jag blev riktigt förbannad, har antagligen missat lappen på anslagstavlan eller så har där aldrig hängt någon jävla lapp.. what ever, jag tränade 30 minuter, sen åkte jag hem och bussen hem var skit varmt, sen började den köra konstigt, långsamt och vingligt.. Kändes inte alls säkert, men som tur är så kom jag hem välbehållen, något kissinödig, hungrig och sugen på att få mitt trådlösa internet att funka... Så nu gäller det bara att inte tappa bort den mil långa koden för att komma in på internet, för den var enormt lååång ....

Jag ska nu byta om till myskläder och sen åka iväg till Veddige på lite skön jobbig Yoga, sen blir det nog sängen för min del, klockan ringer sådär lagom tidigt 05.30.. Mmmmm.. Nu blir det bråttom här, måste snart åka...

finns så mycket att berätta att jag får sätta mig ner att skriva en låång novell här snart, ha en trevlig kväll & natt, för de ska jag ha ;)

RSS 2.0