sköna tisdag

Min enda helt lediga dag denna vecka är idag & då ringde klockan 8.00, är jag knäpp eller ???? Dessutom gick jag upp då med för att lämna den varma sängen & ta bilen hem till mig från älsklingen för frukost & göra en icke plan för dagen. Så idag har jag varit flitig & klippt gräset på ena sidan av huset den andra tog jag förra veckan så var lite för tidigt att ta den idag med, sen in & avslutade städningen av mitt rum, hade till&med sån energi att jag fixade min något kaosartade gadrob så nu är det ordning & reda för i alla fall en vecka :)

Så nu sitter jag mätt & glad i soffan & tittar runt på min käre dator :) life is wonderful sometimes

Nu ska jag ta mig ut till frysen & hämta lite glass för det är jag värd idag, ska testa den nya "nogger" glassen från GB den som är i såndäringa litet paket.. Hoppas den är mumma , sen blir det ansiktsmask & dusch för ikväll blir det liseberg & femkamp med jobbet.. Dags att bjuda på mig själv ikväll för jag lär ju inte vara en hejare på det däringa :)




Sommaren är här eller i alla fall påväg  ♥



vart tog glädjen vägen ?

Varför känns det som om allt jag gör, alla beslut jag tar i jobbet, allt jag säger/gör blir fel ? Som om det finns hundratusen anledningar att flytta mig till kassan igen, dit jag inte vill.. Varför ??? Det är jobbigt att ha svårt att somna pga ett beslut eller nått jag gjort under dagen för att jag är rädd att jag ska bli förflyttad eller få sparken.. så ska det inte vara, men just nu känns det som om minsta lilla fel skulle leda till det. Så ska det inte vara, men så är det just nu..

Kärleken är död & jag mår skit över det, tur att jag får somna på älsklingens arm ikväll, finns inge bättre sömnmedel som att få somna & vakna jämte den man älskar. Världens bästa medicin !
Snart kommer han & hämtar mig med så bättre kan det inte bli, till helgen blir det golftävling lördag & sen är det morsdag på söndagen, firas på förmiddagen för på eftermiddagen blir det kalas för morbros sambo..

Nu blir det tv i en kvart till sen blir det sängen <3

rubrik va det jaa

Vad trött jag blir på mig själv, ibland är det bara inte meningen... Hade lyckats skriva ner en massa ovettiga tankar här & så tryckte jag på bakåt knappen och vips är allt borta.. Duktigt felicia, du har lyckats igen!

Så nu får det bli en förkortad version & den är kort, idag är en trött dag, huvudet är tungt, kroppen är skit seg & energin är död. Så istället för att gå min planerade promenad blir det soffan med en par väl infista mjukisbrallor & lite bubblat vatten. Idag har jag nog lyckats göra en massa fel, som att neka en gubbe retur på blommor bara för att blommannen inte var där, hallå vakna!! Så imorgon får jag väl ringa & be om ursäkt & be han komma ner igen, pinsamt, nej super pinsamt!! Men som sagt huvudet är kvar på kudden & kroppen den är inte vaken, så kom tillbaka imorgon får då kommer jag vara super tjejen som fixar allt & alla!

Så nu ska jag vila min kropp med lite halv seriös sit-ups efter fjärrkontrollen & vatten glaset..


2011.05.20 idag är det fredag

Nu tittar solen fram, jag som varit ledig 2 hela dar & en halv och då hade det varit världens sket väder, regn, grått, sova soffan väder helt enkelt & idag när jag ska jobba hela dagen vara inne & jaa jobba, då kommer solen & det sköna vädret fram.. Blir lite små arg på vädret nu, men jag hoppas på helgen då jag jobbar kvällen så börjar inte förrän 17, så hinner ju vara ute en hel dag innan jag behöver gå in ...

Igår blev det kaos på jobbet när jag skulle stänga, varför ska alla människor komma klockan 21-22 & handla??? Jag vill ju köra på mina lugna rutiner så jag slipper stressa upp mig.. Men igår var jag hur vimsig som helst bara för att jag tyckte tiden rann ifrån mig, usch, men nu kör jag ju helgens stängningar också så kanske jag kan lugna ner mig lite till nästa gång..

Dags att göra mig iordning för jobbet, tvätta ansiktet så jag känner mig lite fräsch, borsta tänderna så jag inte dödar någon med min andedräkt & hitta några snygga kläder att dra på sig.. Borde väl raka benen med men det orkar jag inte så skiter i det & tar det imorgon istället, så långbyxor på :)


himmlen är oskyldigt blå ....

Har precis satt i linserna, uscha! Har en såndäringa som ska snurra runt för att det ska bli skärpa på ena ögat & innan det är klart känns det som om jag är helt groggi. Finns inget värre, men det är ju skönt att slippa glasögon ibland, speciellt på golfbanan eftersom jag känner mig halv blind när jag tittar efter bollen.. Ska in på kontroll så jag kan få beställa lite mer, hoppas bara på att jag inte ska behöva ta ut & sätta in dom igen för det tar en jäkla tid.. Har inte riktigt vant mig, använde ju inte det förra året som det var tänkt.. Men men, det fixar väl sig, ska även köpa födelsedagspresent till bästaste emelie, sen blir det till derome för promenad & hälsa på nya kisen där :)

Nämen det är väl dags att klä på mig & hänga upp tvätten, jag är effektiv idag redan kört en maskin & när jag kommer hem ska det bli minst en till plus lite dammsugning & städ av toa, här är det vårstädning i små doser, började dammsugningen av mitt rum i söndags så det är liksom redan avklarat, men dammning av saker, toan, lite fönsterputs & allt som behöver göras för att det ska se vårfräscht ut är kvar, så planen är i små doser :) Så kan jag börja om från början lagom tills jag är klar, där sprack den bra planen lite känner jag, men jag är ju ingen städfantast så lite damm har väl ingen dött av???


måste man

Lördag och jag är ledig har väl inte fått gjort så där jätte mycket mer än ligga i soffan, var i veddige för att köpa en baklampa till cyklen som ska säljas, men aldrig i hela livet att jag ställer mig i en sån jädra kö. Så var en såndär underbar kund & la lampan på det närmsta stället runt kön & gick ut, utan lampa.. Jaja ska ju till stan i veckan flera gånger så nångång ska jag väl komma ihåg att stanna till på ö&b eller nått sånt däringa ställe :)

Har varit ute på en liten kort ensam promenad med mig själv & telefonen som sällskap, lite absolute 60´s.  Min andra hälft är ju i karlsborg & gräver damm.. Så efter denna väldigt korta promenad, fick på mig ett par snygga hurtiga tajts som kliade sönder, hade jag bara kunnat med att gå i trosor genom nyebro hade jag gjort det, men jag är ju inte riktigt så "naken" av mig. Så jag kliade på istället & kom hem började vattna lite med världens sämsta vattenslang, hur kunde pappa köpa den sorten???? Sen fick jag den briljanta ideén att jag ville klippa gräset (hatar ju att klippa gräset??) , men fick i alla fall saken & började, blev lite ojämnt, men det är ju tanken som räknas :)

Nu regnar det & jag ska ta tag i disken så kanske jag hinner klart innan mamsen kommer hem från jobbet, sen bär det av mot götlaborg för att kolla bio med mamsen & kusinen min :) Myspys ska vi ha ikväll !



oturs dag ???

Fredag den 13:onde!!!! Än så länge har jag lyckats hålla mig ifrån helt katastrof, lite problem med apparater på jobbet & lite små snubbel, höll på att stå på näsan i lunchrummet, men snart blir det till att beställa pizza som är kvällens mat :)


Min kise har ätit fåglar idag & små fågelungar för det låg äggskal på trappan, blir så arg på han!!! Vet inte riktigt vad jag ska göra, för han lyssnar inte direkt när jag pratar eller så kanske han helt enkelt inte förstår vad jag säger..


Men nu är det dags att beställa pizza & sen blir det freedags myyys!!! godis, pizza och coca cola, kan det bli bättre???


vem kommer rädda kärleken ??

Vad är det som händer ??? 

Det är ingen som vet, ingen som vet!!!

Just nu kollar jag på det lite väl överdrivna melodifestivalen, fast det heter väl inte så nu när alla länder är med.. Usch ja, imorgon är det fredag & då har jag plan på pizza med mamma eftersom både pappa & min älskling är borta på annat.. Lördag blir det bio med mamsen & kussen min, "hur många lingon i världen" eller nått sånt, såå gooodis påsen är stor hela helgen :) För att hoppa lite i allt & göra det så rörigt som möjligt ska jag berätta om min dag, började väl helt ok, men när jag hade kaffe rast idag så blev jag så hemskt sötsugen, men hade som tur var inte kortet med mig in i butiken för då hade det blivit choklad de kan jag lova.. Men en frys kille kom upp med prover från nått glass grej, cocobella, sjukt god glass med choklad rippel & vaniljglass med kokos, wonderful!!

Nä, men nu får det allt bli sängen börjar 7 imorgon så klockan piper tidigt!

små funderingar såhär lite efter läggdags!

Och så var det tisdag igen, dagarna, veckorna och framför allt månaderna bara rusar förbi i super fart, blir galen när det går så fort, hann inte riktigt njuta klart av april & nu är nästan maj över, kanske inte riktigt, men nästan. Plus att nu är det värsta SOMMARVÄRMEN!!! göööött som man säga i götlaborg änna va.. Haha Min älskade pojkvän börjar bli galen på mig efter att jag tar efter lite uttryck från dessa kära göteborgare jag jobbar med, som frulle=frukost och ralle= rast !! Och jag älskar att retas så jag använder dessa speciellt på morgonen, frullebulle :)

Är bara liite trött just nu efter att ha jobbat 16-21 passet idag, men guuud va skönt det är med värmen, njuter för fulla muggar, det finns bara ett litet stort minus med värme & det är alla kryp som kläcks & vaknar till liv, uscha!!! Har fått mina första myggbett för året och självklart sätter dom sig på dom mest konstiga ställen, som magen precis vid troskanten & ljumsken, va fan, vem vill ha myggor där nere, ser hel mysko & lite smått äckligt ut när jag behöver klia för det behöver jag det vill jag lova.. Så jag hydrokortisonar för fulla koppar just nu, allt för att undvika pinsamt kli down stairs :) Sen så börjar det ju komma en massa flugor, spindlar, skalbaggar, usch jag ryser bara jag tänker på det.. Så den/det som uppfann dessa äckliga små vidriga kryp borde få en smäll i huvudet!!! Enligt mig då eftersom jag hatar allt som kryper, flyger, surrar (speciellt när man ska sova) och bits, så med detta avklarat säger jag bara GOD NATT !!!

För nu börjar det här bli väldigt rörigt & helt osammanhängande så det är väl bäst att sätta punkt & puffa till kudden lite extra...


Fan, nu kom jag på vad jag skulle komma ihåg när jag kom hem. Lovade ju att koka ägg till älsklingen, men det glömde ju jag. Jaja, jag kom ju ihåg att ta upp bröd i alla fall så lite mat får han ju.


jag kommer!!!!!!!!!!!!!!

Dagen som började på topp, jag sov till klockan 8.59 för att vara exakt och vaknade bara 1 minut innan klockan ringde, snackar vi tajming nu eller ? Annars brukar jag ju vakna sådär 8 och vara hungrig eller nått annat dumt så jag inte kan sova vidare. Men idag lyckades jag alltså, kanske beror det på mn huvudvärk igår kväll & att jag inte somnade förrän vid halv 12, men det är ju inte det viktigaste i mitt fall utan att jag faktiskt lyckades sova länge :)

Sen upp för att käka lite frukost blev en räkmacka idag, lite torsdags lyx sådär :) Och sen körde jag till golfbanan för ett litet golfpass såhär dagarna innan tävling, hann med bunkern som jag numera älskar. Känner mig lite som ett barn som gillar sandlådan för det är ju ungefär vad det är, men har ju alltid varit barnsligt så konstigt vore ju annat. Sen gick jag över till puttern och när jag kände att mensvärken blev för mycket (hade lyckats komma iväg utan värktabletterna, hade inte ens en vanlig alvedon i bagen) så bestämde jag mig för att köra några slag till i bunkern för att sen åka hem. Men när jag ska sätta i flaggan så får jag glasfiber i handen av stång j*vlen!!! Säger bara en sak: vanliga flisor gör ont, men dom ser man ju åtminstone, glasfiber är tydligen genomskinliga & syns inte, men jag känner dom.. Så in till stan för att möta mamma & se om hon kanske kan ta ut dom, sann optimist here we goo!! Det kunde hon tyvärr inte & inte jag heller för den delen så vi går ner till neptunus, den underbara vårdcentralen, och dom hade lunchstängt, men tur i oturen så släpper en sköterska ut en mamma med barnvagn därifrån & vi får hjälp ändå. Fick ett plåster som ska suga ut flisorna hoppas vi på och annars får jag höra av mig imorgon.

Jag har tävling på lördag så då vill jag helst kunna hålla i en golfklubba utan att behöva bita mig i läppen av smärta! Så nu ligger jag i soffan med datorn i knät, det är ju bra med värme mot mensvärk som börjar dala av nu efter en tablett :) Älskar denna perioden i månaden, känner mig skit snygg, inte alls godissugen & svullen.. Eller är det tvärtom, världens godissug speciellt chokla, svullen som en gris och ett väldigt svajjigt hurmör. Så ikväll hoppas jag på nöjda, glada och trevliga kunder annars är det stor risk att jag bryter ihop & köper den största chokla biten jag kan hitta i en av sveriges största matbutiker.. Förstår ni hur kvällen kan sluta?? Jag kommer ha världens sockerkick & allt kommer gå åt pipan??

    Alla som känner igen sig, ropar amen!

Den här bilden plus några andra väldigt tänkbara fick jag av en kär vän för nått år sen efter att jag avslöjat mina laster av chokla under just denna underbara kärleksfulla "men nu vet du ju att kroppen fungerar som den ska"-period! Bullshit alla sexualkunskapslärare, det är allt annat än bra eller roligt, det är en lååång seg pina & man kan aldrig riktigt se ljuset i tunneln förrän allt är över & man kan njuta av sig liv igen!! Så de så!!!

våra brister gör oss till människor

Idag är min lediga dag och jag njuter för fulla muggar, har precis ätit frukost och sitter fortfarande i sovtröjan & joggingbyxor för dagens största utmaning att bara göra saker jag känner för. Det finns bara en sak som är inbokad idag och det är en singellektion kl. 15 så tills dess får det gärna sluta regna för är det något som är riktigt tråkigt är det att träna golf utomhus när det regnar, allt blir så blött?!

Funderar på om jag ska ta tag i min något kaosartade gaderob eller om jag ska skjuta på det i några veckor till och se hur riktigt kaos ser ut.

Ska snart klä på mig och försöka hitta på nått lite vettigt så jag inte bara slöar bort hela dagen.. Det här blev lite rörigt, men det är en ledig dag och då får det gärna vara lite rörigt för det är min rörighet.

jag är världens största gottegris !

Nu sitter jag här igen framför dator plus tv med en hand i godispåsen (som egentligen inte skulle ha handlats, eller ens ha tänkt en tanke på den), men så går det när man jobbar på i en ica butik och måste gå in & handla lite annat. Man SKA inte handla när man är hungrig & sugen på en massa gott som tyvärr inte alltid är lika nyttigt...
Men imorgon är det måndag igen och nu är jag taggad på nyttigheter & imorgon börjar jag dagen med en spring runda oavsett väder !!!

Men idag är det fest med godispåse, slapp i soffan & tv tittande :) Här ska det njuutas för fulla drag för imorgon börjar nya tider med nya tag :)


RSS 2.0