Tisdag - andra dagen på min efterlängtade semester!

Idag eller igår blir det eftersom jag skriver det här på onsdag morgon, men iallafall igår hade jag en super trevlig dag.. Vaknade sådär vid 8 tiden av att magen kurrade så det var bara att gå upp och äta frukost, sen framåt halv 11 gick jag ut på promenad med Tyson eller det var egentligen tvärtom, Tyson gick ut med mig eftersom det  var han som visade vägen och jag hängde bara på =) Så kom älsklingen hem vid 12 tiden tror jag och så tog vi en sväng in till stan för att äta, vi letade igenom hela stan efter nått ätbart även till mig, började med Kina resturanger, men den som det fanns plats på hade vetemjöl i sina rätter på buffe'n och det andra kunde dom inte garantera.. Så vi gick och tillslut hamnade vi på Burger King, inte världens godaste, men då vi var så hungriga så det gick ner ändå .. Fick våran kina mat ändå för på kvällen gjorde Kerstin Kyckling i chilisås, mumma =)
Sen blev det en kväll framför tv:n med idol och andra avenyn, efter det blev det sängen , hur skönt som helst faktist att gå och lägga sig vid 22 tiden..

Nu ska jag maila arbetsförmedlingen och om nån timma tar jag väl mig en promenad och senare idag blir det en lite kortare joggingrunda =)


måndag - första dagen på min efterlängtade semester!

idag har jag cyklat bort till kvantum i Åhus och handlat frukost, eftersom jag mitt pantarsle glömde brödet som jag panik bakade i söndags förmiddag... Säger ju något om mitt guldfisk minne, men det löste sig iallafall eftesom jag hittade ett gott bröd, havregryn, banan, clementin och keso på kvantum så är allt okej..
Sen har dagen bara flytit på, spelat golf vilket gick sådär, hade några bra hål ett tag, men som vanligt klantade jag till det och sabbade hela den rundan också.. kulkul..
Sen lyckades jag trampa i Tysons hundskit ute på gräsmattan, vilket inte var så jätte mysigt, men nu har jag rensat gräsmattan från det mesta tror jag, det fanns många så kluddar där ute.. hehe
Nu ikväll har vi tittat på första Johan Falk filmerna och snart efter att victor har duschat och skitet ska vi kolla på den andra, filmmys utan godis idag =) Klarat av första dagen utan godis helt okej och det finns gott om personer som gör allt för att läskas -lite lågt tycker jag allt det är!

Imorgon blir det ännu en dag med sovmorgon och sen ska jag villa bort mig i den Skånska naturen för jag ska ut på en joggingrunda eller långpromenad...

Det är mysigt med semester, tid för sig själv och ett super trevligt sällskap =)


,.

Idag är det lördag den 26 september, det innebär dan efter lönedagen =) Var och såg "Flickan som lekte med elden" med älsklingen igår, den var precis som den första sjukligt bra och den är något som jag verkligen rekommenderar! Men det är bra att ha någon med sig som man kan krama sönder handen på, någon viskade i mitt öra igår "du får gärna krama, men snälla bryt inte av mina fingrar" , för en stund glömde jag av att jag kramade och tydligen var jag rätt stark =)

Kom för en stund sen hem ifrån en myskväll  med de bästa tjejerna, den var kort men intensiv, tittade en på halva Baksmällan och sen blev det för varmt och lukten av vitlök (Mia hade ätit en hel klyfta)blev för starkt, så vi bestämde oss för en cykeltur, så det blev det och imorgon ska vi gå en promenad vid 9 tiden. En liten kortis sådär på morgonen gör susen.. Ska packa min väska nu för imorgon eftermiddag bär det av till Skåne, för en veckas semester, ska bli skönt att vila upp sig helt och hållet, med promenader och joggingturer i Skånes sköna natur..
Måste väl bara ha en snöre med mig så jag hittar hem igen, eftersom jag har ett lokalsinne som är lika litet som en ärta. Får köra en "Hans&Greta" och lägga ut brödsmulor så jag kan gå tillbaka samma väg som jag kom ifrån..

Lördagar är rätt slappa ändå, .



i have a dream,

Jag har en dröm, en önskan om att få avsluta den här golfsäsongen som rakt igenom varit för jävlig, med en bra runda. EN bra runda så att jag kan ställa in golfklubborna i några veckor och känna att jag i alla fall avslutade säsongen med en bra runda... Det är allt jag vill just nu, en liten ynka runda som går bra..
Idag gick det som alla andra rundor denna säsong - åt helvete!!  Det är inte lätt så här i slutet att tänka positivt och puscha sig själv framåt, när det sett ut som det gjort under året.. Det är jag som har lyckats med en sänkning, en eller kanske två gånger lyckats gå på mitt hcp och resten har varit utanför dem gränserna och helt ärligt dom har knäckt mig totalt, jag orkar inte fler motgångar nu!

Golf, golf is my passion, men just nu vill jag bara knäcka alla klubbor och slänga dom i en hög och sparka skiten ur allt som har med golf att göra.. För jag är arg, förbannad, besviken, sur, ledsen och inte det minsta glad över det som jag lyckats göra med min golf i år,. Shit happens, men det här är ärligt talat den värsta säsong jag varit med om, det har aldrig tidigare varit så svårt att få allt att stämma.. Men det kommer en till nästa år och tur är väl det för jag är revanschsugen!


Nu blir det sängen och imorgon blir det jobb och bio efter det, en riktig mysdag.


lite bilder



 


Det blir lite bilder idag, när jag sitter hemma utan något att göra, tittar på en dålig b-film på kanal 5,
jobbat hela dan så är rätt slö, men det är alltid roligare om man är fler som är trötta, sega & sugna på en skön film.. Plus detta så har jag inte fortsättningen på Twilight böckerna, vilket innebär att jag måste hitta en annan bok att läsa innan jag somnar ikväll.. Suck!
Och jag som har svårt att somna eftersom jag har flyttat sängen och det blir hel skevt när man tror att man ligger ut från väggen och så vaknar man och ligger in mot väggen, jag blir förvirrad i sömnen, vilket inte alls är bra för skönhetssömnen och den är viktig!



 Hösten börjar närma sig och det är mysigt samtidigt som det innebär kallare väder, mörkare tider, mer regn och den traditionella höst deppigheten som brukar innebära något i stil med tränar för lite, äter för mycket skit och är helt omotiverad till att göra något.. Visst låter det inspirerande ??

påminnelse ,

Okej, det blev ett tredje idag och ett sista.. Okej, anledningen till att jag skriver denna gång är följande: jag rensade i min byrå, slängde en massa gammal skit, men så hittade jag två halsband, helt olika, men med samma mening kan man säga.. Det ena är ett "best friends forever"-hjärta, sånt där som man delade med sina bästa vänner i typ trean och som jag en gång delat med den, som under en lång tid förstod mig precis och som jag kunde prata med allt om, tills en dag då den kärlek som funnits bestod av enbart en iskall tystnad, en distans som aldrig tidigare funnits, all kärlek som fanns försvann och kvar lämnades den iskalla kyla, tystnaden som kunde fylla ett helt rum... Var det mitt fel att det blev så här, eller beror det på att man växer som människa och helt plötsligt så passar inte bitarna ihop längre, dem har svullnat upp eller krympt kanske? Jag vet inte svaret på det, men jag vet att det aldrig kommer bli samma sak igen, för det blir aldrig samma sak även om man vill det.. Bråk slutar aldrig med kärlek, men kärlek kan sluta i bråk!

Det andra är ett vanligt halsband, men med samma mening.. Nästan iallafall, här tog det bara slut, utan riktig förvarning, så helt plötsligt fanns inte den där kärleken som växt fram under sommaren, en av de absolut bästa sommaren någonsin inte bara för att jag träffade och lärde känna den person som idag är min älskling, UTAN för att det fanns en vän, en vän som lyssnade på mig och som lärde mig att slappna av och bara göra saker utan att tänka ibland.. En sommar som bestod av sköna cykelturer i espeviks, som innehöll mycket skratt och inte ett enda bråk, inte ens en liten aning till bråk och ändå så när vintern kom så tog allt slut!  Kanske tog det slut innan vintern, jag kommer inte ihåg. Men helt plötsligt var det inte längre "VI", nu var det jag och det var du... Sorgligt, men ibland är sanningen inget annat än en hård, kall och  isande vind som kyler ner varenda del i din kropp.. Det var vad sanningen gjorde med mig när den kom och den drog fram som en våg, en våg som fortfarande gör sig påmind när tankar skenar iväg och när jag helt omedvetet kommer på mig själv att sakna en tid som aldrig mer kommer tillbaka.. Den gemenskap som fanns eller som jag trodde fanns, du på madrass och jag i sängen, svårt att somna, pratade till sent på natten, tänkte och funderade på hur framtiden såg ut, kanske planerade vi, jag kommer inte längre ihåg.. Minnena börjar sina från den tid då jag var som lyckligast... Jag är fortfarande lycklig, men just då och just där var jag som allra lyckligast, jag fick det bästa av två människor, jag fick kärlek och jag fick självförtroende, självkänsla och jag var lycklig, glad, översprallig..  Så som man blir när man är kär och jag var kär i både min älskling och min älskling till vän, men den sagan är nog överspelad nu..

Men jag kom att tänka på det när jag hittade halsbanden som påminde mig om en tid som inte längre finns kvar, en tid verkar vara så långt bort från dagens verklighet...

jag saknar en tid som inte längre finns, hur sorgligt låter inte det på en skala ???


äntligen,

har jag fått till ett nytt utseende på min blogg, det tog sisådär hela morgonen, så nu ska jag ta mig upp för trappan och ta på mig fräscha kläder och gå ut i solen en stund.. sen får jag väl ta och hitta på nått att äta , hoppas att det finns nått gott i kylskåpet =)

jag kanske hinner med ett till inlägg denna dag, vem vet ? ;)


hel knäppt!

just nu sitter jag vid köksbordet i min gosiga morgonrock, har precis betalat mitt nya rough (hur stavas det egentligen ?? ) och idag var min stora sovmorgonsdag, men icke jag vaknade precis som alla andra sovmorgnar runt halv 8, varför inte kunna vänta i alla fall en timme?? det är för mig ett stort mysterium, men det lär förbli så också för jag vet inte varför min kropp helt plötsligt kan tänka sig att gå upp så tidigt när jag vet att det som väntar är en dag fullt med ingenting, förutom en promenad eller två, några timmars golfträning plus städning av köket... men nu är det bara att gilla läget och göra något bra av det, så ska snart göra mig en frukostfralla och ta ett glas mjölk, sätta mig i soffan och läsa lite... 

love is to hard to break, love ain't nothing you can take, it's a little thing we make !





söndag ,

det är söndag den 13 september och denna helgen har som alla andra bara sprungit förbi, fredagen bestod av jobb, lördagen av golfspel plus en mysig kväll med älsklingen <3, söndagen, alltså idag har varit golftävling, kom tvåa =) av flera ... hihi, för första gången på länge kom jag in med ett leende på läpparna, efter första nio hålen var jag riktigt nere, men sen så gick det bra och jag kom in med ett leende på läpparna =) inte det största kanske, men jag var nöjd, det gick bra sista.. Nu siktar jag bara framåt, det blir en höst och vinter med så mycket träning som möjligt.. 
 det känns bra nu !
imorgon blir det jobb till cirka 11 sen blir det promenad och så ska jag fördriva tiden på något sätt fram till 17,30 då det blir golfträning på västra med PO =)


sov gott vänner, så hörs & ses vi i veckan det lovar jag !


de här är,

lite små segt ändå det här med att vara ledig när alla andra antingen jobbar, är sjuka eller är i skolan.. Det suger en aning faktiskt, men som det ser ut just nu så blir det såhär några månader till iallafall. Det är ju min semester, men jag behöver nog göra en liten planering för den, för jag kommer bli knäpp eller nått i den stilen.. Än så länge har jag tagit med mig själv på en promenad iklädd alldeles för mycket kläder, herre gud vad jag svettades då, det rann.. Fast jag hade ju också på mig en t-shirt, en fleecetröja + en springjacka.. hahaha, det var varmt & skönt iallafall..
Efter det var det dags för ett mellanmål för min mage kurrade, sen har jag läst en bok om bra mar för golfare & försökt klura ut en bra meny för mig nu resten av veckan.. och inför morgondagen som för övrigt är en onsdag, så har jag gjort en planering..

- åka ner till Halmstad & träffa datalärare + hämta böcker & träffa Louisé.
- sen åka hem vid 13 tiden med tååg&buss!
- vid 15.00 tiden har jag bestämt möte med min bjurum tjej, jag har bjudit över henne på banan & promenad =)
(haha)

funderar på om jag ska ta en promenad till, man kan ju vända på slingan & gå den baklänges (haha)


 tänk om det blir en sån här vinter i år så jag kan få dra 
fram mina längdskidor & ge mig ut i snön =)

 


ledig dag ,

här sitter jag på golvet i mitt rum med ryggen mot gadrobsdörren och gör absolut ingenting, jag är ledig, vet inte vad jag ska hitta på och fördriva tiden med. Det är så här det känns att vara arbetslös, ska träna golf senare idag, ska även försöka ta med mig själv på antingen intervall träning eller en lång promenad. Där är jag i valet & kvalet, vet inte vad jag känner för idag. Egentligen vill jag väl bara ligga i soffan med den största godispåsen ever & slöa, men det ska inte ske idag iallafall...
Nu får det vara nog på en massa onyttigt godis, kakor, glass & chips, felicia goes nyttig =)


Så ska ta & resa på röven & .... göra något annat än att sitta med en dator i knät...


RSS 2.0