värsta super kocken

Solen skiner & det kommer snöö ??? Ja, snö kommer från himlen som för övrigt är blå, men det är kallt ute och jag skulle verkligen behöva gå en promenad, men gud vad tråkigt det är att dra ut sig själv på promenix.. Så vi får väl se hur det blir med det, först ska jag fortsätta med matlagningen, det ska bli två pajer idag. En med köttfärssås och en med taco färs :) Känner mig super duktig som lagar mat och tvättar, riktigt vuxen om jag får säga det själv och det är klart jag får det.

Nu ska jag sätta på absolute 60's på högsta volym och fortsätta matlagning + diskning av all disk som det alltid lyckas bli där borta i köket.

både kisen & jag är duktiga idag

Snart bär det av mot jobbet, måste bara duscha först. Var duktig idag och tog tag i flyttlådorna som vi ställde in på mitt rum när vi gjorde om hallen däruppe, fick även röjt igenom min byrå som var helt i kaos.. Dammsugit mitt fina lilla krypin plus att jag har bäddat rent så när jag kommer hem ikväll vid sådär 23 tiden så får jag krypa ner i en nybäddad säng, hur underbart är inte det ??  Så nu känner jag mig nöjd och snart ska jag sätta mig i bilen mot götet & ett kvällspass på maxi :)

Kisen tjöt här utanför dörren nyss & så öppnar vi och ser en mus, måste visa och få beröm. Han är hur söt som helst, när han ska visa att han varit duktig..  Helst hade han nog velat ta in den också, men icke där är det stopp! Även om man smälter när han mjauar så sött, nej men in i duschen & fräscha till mig nu då..

sunny day :)

Efter att ha jobbat 8-11 på lilla Zackes så har jag hamnat framför datorn, skit trött & känner mig sleten av gårdagens kvällspass på jobbet i göteborg... Det var inte jobbet som var jobbigt utan att komma hem vid 23 och sen inte kunna varva ner och somna förräns klockan stod på 00.00, det var klockan när jag hade läst klart min braiga bok "alphahannen" och det var också då som jag kände att jag kunde släcka lampan.. Det är svårare att somna när sängen är tom på värme & lugnande andetag, någon som känner igen sig??

Om en stund kommer älsklingen hit & vi ska hem till han tror jag & köra lite i gymmet :) Måste ju börja köra igång lite sånt nu med, det räcker inte med bara promenader, måste ju ha en massa muskler också hahaha...

Soolen skiner idag med och det är helt underbart, igår var vi, vi som i älsklingen & jag på Kungsmässan & Freeport, lyckat blev det & jag fick shoppat lite trosor & en väst som jag faktiskt tänkte köpa i början av vintern, men kände inte att det var prio 1 då.. Men nu när det var 50% så klippte jag till på en vit, kommer bli super att ha på sköna vår promenader :)
Dags att aktivera mig lite med lite städning, såg att det fanns lite spindelväv i mitt rum & det ska definitivt bort, mitt rum är spindelfritt och alla djur med äckligt många ben spolas ner i toan med en bit papper eller går ett möte med min dödliga flugsmälla :)

YES, forestore idag !!

Usch vilken träningsvärk jag har idag efter att ha jobbat 8 timmar första gången på jäätte länge.. Känns verkligen i mina ben just nu och snart ska jag soova, så det får nog bli lite heatlotion innan sängen ikväll annars lär jag snurra runt i sängen flera timmar innan jag kan somna.. Men annars var det rätt trevligt att vara tillbaka på jobbet, dock kände jag mig väldigt ny i forestore idag, kändes nästan som om allt jag lärt mig var borta igen, men det kom tillbaka allt eftersom tiden gick.. Förbutiken innebär mycket träning för benen & det är ju alltid bra att ha ...

Sen har jag äntligen fått lyse på toan igen & i trappen så nu slipper jag kissa med stearinljus som "lampa", det är inge vidare till lampa så jag undrar verkligen hur man klarade sig förr i tiden asså.. Men nackdelen med att ha riktig lampa igen är att man såg hur skitet det var så i helgen får det väl bli en liten mindre storstädning där inne.. Inte allt för roligt, men det är ju trevligt att skita på en ren toa :)

Nee, sängen nästa & imorgon är det jobb igen, nice bajs :)

det är känslan som räknas ...

Jahopp, idag gjorde jag ett besök på jobbet för ett 2 timmars möte, intresanta tankar och ideér kom fram som jag tror kan bli riktigt bra.. Så det blev nästan som ett studiebesök för min del eftersom jag inte varit där på 2 veckor, nästan lite nervöst och jag kände mig "ny" igen.. Haha löjligt egentligen, men när man har varit borta så länge så känns det konstigt att gå ute på lagret & röra sig i en miljö som i vanliga fall känns helt normalt.. Men efter denna vecka som jag har framför mig så kommer allting bli som vanligt igen..

Jag har börjat få huvudvärk igen och det känns inte okeej!!! Så nu tänkte jag försöka lista ut ett sätt att slippa denna hemska plåga, kanske c-vitamin boost blandat med motion hjälper plus lite nyttigare mat & annat.. Har nämligen utvecklat ett litet socker behov som känns lite väl onördigt med tanke på att jag ska satsa på beach och golf säsong 2011 .. Den planen ska inte grusas pga det söta sockret som finns i choooklaaa, godis, coca cola och kakor :) mmmm.... men nej, nu får det bli skärpning här och väldigt snart blir det kvällsmat med mamsen & papsen..


Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag idag dårå, blev väl inte mycket till firande här med älsklingen, men vi åt frukost tillsammans i alla fall det är nästan lite lyx efter 2 veckor med en sjuk felicia som innebar inga härliga frukostar tillsammans.. Men vi får väl ta & hitta på något en annan dag, man kan ju fira kärleken på andra dar än alla hjärtans dag, även fast det är ganska mysigt och en bra anledning att göra något speciellt ..

Det är ju snart den artonde igen och då kan vi ju alltid fira år & månader tillsammans så det får bli så istället :)

Nu blir det CSI på tv:n med ett glas jordgubbssaft och sen blir det nog sängen helt själv eftersom älsklingen jobbar kvällen..

riktigt frosseri är väldigt gott !!!

Jag tycker verkligen om den där reklamen om att man ska bo på en strand i sommar, boka ditt egna hus & strand blablabla.. Vilken super tur jag har som inte behöver åka utomlands för att ha en nästan egen strand, det är ju bara att ta cyklen sådär 20 minuter lite däråt... Sen vet man ju aldrig om det är sol ute, men det finns väl inget som går upp emot en "svensk" sommar ?! Regnet börjar på midsommarafton och tar slut ungefär samtidigt som alla semester dagar är slut och vardagen börjar om igen, med jobb, "vad ska man äta ikväll", vart är nycklarna och nu har jag ingen mat till jobbet igen, suck...

Jag lääängtar efter just den där icke svenska sommaren med mycket SOOL hela dagarna utom när jag jobbar då får det gärna regna, hahaha.. Ingen annan ska ju kunna njuta när jag sitter inomhus i en kassa...
Extra mycket lääängtar jag till semestern i sommar för jag har bestämt mig för att unna mig sådär 2 veckors semester, första riktiga semestern jag har på hmm.. hur många år blir det... jaa matte har ju aldrig varit min starka sida så sen 9:an kan man säga..

Nu ska jag unna mig min tredje muffins för kvällen, bara för att jag kan det... Åt ju pizza & tryckte i mig 2 cola burkar så en muffins till gör nog ingen större skillnad.. För när min bajs vecka är över så börjar det hårda livet med halv hård träning till en början, vill ju inte råka ut för mer influensa & host skit och sen kommer det köras stenhårt med nyttig mat & en massa vatten, vatten, vatten & c-vitaminer från apelsiner :) Beach 2011 nu kör vi, men först lite frosseri med choklad muffins :)


duktiga jag....

Varit i stan idag och kastrerat katten, han var jätte groggi när vi kom hem och benen bar inte riktigt. Fast han piggna till hyfsat snabbt och då fick han åka ut i garaget för jag vill inte ha en katt som klättrar i trappan, det är ajabaja !
Så nu ligger han förhoppningsvis & sover i garaget, ska snart titta till han & fylla på med lite vatten eftersom det inte blir någon mat förrän imorgon bitti..

Så nu kan jag checka av några grejer från min "to do"-lista:
1: Kastrera katten   check!
2: Fixa under trappan, där har en viss förmåga att bli kaos efter sådär 3 dar så tänkte försöka hålla detta i en vecka åtminstone...    check!
3: Snygga till på soffbordet, väldigt snart gjort ska bara... haha
4: Diska & fixa snyggt i köket, får nog skynda mig om jag ska hinna innan pappa kommer hem, är ju alltid trevligt med lite beröm på fredag kvällen :)
5: Packa upp väskan från semestern som aldrig blev av & få bort smutstvätten från golvet, den har en viss förmåga att hamna där innan den kommer i tvättkorgen som brukar vara full av rentvättat :)     check!
6: Fräscha till mig själv, det får nog bli imorgon innan det bär av mot småland & revy :)

Men nu får jag sätta lite fart om det ska bli något mer gjort här innan det kommer hem en massa folk som ska lägga sig i hur man gör det & i vilken ordning.. Finns väl inget värre än när någon annan ska lägga sig i hur man städar eller kommentera att man kanske hoppar mellan två ställen...

Ikväll blir det friskt mys i soffan tillsammans med min familj (mamma, pappa & bästa älsklingen), jag anser att jag är frisk nu, ingen feber, hostan är inte lika irriterande, näsan rinner bara lite & det känns inte i öronen längre.. Så jag är frisk & jag SKA inte vara sjuk mer detta året.. Min februari lön kommer bli sååå liten att jag redan har ångest, men det kommer säkert lösa sig bor ju ändå hemma fortfarande så det är inte så många räkningar som kommer in...  Njut av helgen & unna er lite lyx!


underbar start på dagen

JAAA!!! Idag ringde telefonen vid 8.00 och min första tanke var "kan inte mamma låta mig sova", men så gick jag upp & svarade i alla fall och det var ju tur det, för det var en som hade min kisse hemma hos sig och jag som trodde det var räven som hade tagit han som lunch.. Han hade tagit sig en "liten" promenad bort till derome så på fredag blir det till att göra kisen lite mindre manlig & kastrera han :) 

Solen skiner idag med så om en stund får det bli en promenad och sen ska jag mysa med kissen :)

lipsill !!

Jag är världens lipsill, har precis kollat på "sofias änglar" och jäklar vad jag kan lipa till en del tv program.. Har varit lite mer uppe idag, gick en kort promenad med älsklingen och varit inne i stan & köpt lite försenad födelsedagspresent till pappa :)
Snart kommer älsklingen hem från golfträningen & då blir det till att sova sängen:)


efter storm kommer solsken

Börjar känna mig lite piggare nu och om en stund ska jag ut och gå en lugn promenad för att börja komma igen. Tänkte jag skulle gå på spa eller nått eftersom jag inte kunde följa med på skidsemestern, men nu funderar jag på om jag ska skita i det och lägga undan pengarna till thailandsresan som ska genomföras nästa år :) Eller lite vår shopping i Göteborg med min älskling :) Det blir nog lite av båda om jag känner mig själv rätt..
Imorgon när jag är ensam hemma ska jag nog göra ett litet hemmaspa med ansiktsmask, hårinpackning, fotvård och lite vårfina naglar, får unna mig lite mys och uppfräschning efter min sjuk vecka.. 
Nu ska jag röja lite under trappan & så ska vi återanvända en del av den gamla bokhyllan & sätta in lite lådor så det kan bli lite ordning där. Det kanske kan hålla lite längre än det brukar om det kommer lite hyllor som jag kan lägga alla mina grejer på.

Solen skiner idag, men igår kväll kan man säga att det blåste rejält.. Det här blev lite rörigt, men nu ska jag ta tag i min röra & röja under trappen så kanske det blir lite mer ordning i mitt huvud också..

bara liite desperat !!!

Mår lite bättre idag, dock har jag sovit snett eller nått så har jäkligt ont i ryggen och det känns varje gång jag hostar :( Ska snart hoppa in i duschen och så ska jag köra till stan & lämna tillbaka filmer, tror jag ska passa på & köpa lite gott godis till mig själv samtidigt :) Det ska ju vara den bästa medicinen enligt Karlsson på taket, så jag tänkte jag ska testa den och se om den funkar, börjar bli lite små desperat..

Började just fundera på om jag borstade tänderna i morse, hmm tror jag varit sjuk för länge nu!!

sweet

Det blev ju som sagt ingen härlig sälen semester för min del i år, utan jag har legat hemma i soffan med feber, hosta och snor, det blev ju inte riktigt som jag tänkt mig. Och nu börjar den här veckan göra sig påmind, hostmedicin, nån tablett mot "tjock i huvudet" (vet inte vad den är bra för egentligen), ex antal alvedon tabletter för att få ner feber plus väldigt onyttig mat. Eller mat & mat, godis, chips, coca cola och pizza så känns det när jag går på toan för att göra number two!!! ajajaj, det bultar & det bankar, på helt fel ställe. Är ju som tur är på bättringsvägen och börjar må lite bätte, sov ju inte någonting idag, men sen gjorde jag inte så mycket heller.. Söta emelie kom med krya på dig choklad till mig idag så nu mår jag lite bättre för vem blir inte glad när man får sjukbesök :)

jag lipar för jag vill verkligen

Näsan rinner jag snyter mig får ont i näsan, utanpå näsan pga all snytning. Hostar så det känns som om jag ska spy, feber som går upp, lite ner och sen upp igen.. Har ont i ryggen antagligen pga allt liggande, hostande och snytande. Det smakar skit i munnen och min mage är på en annan planet.. Och jag har hittat årets bästa diet, glöm GI, LCHF, jag jobbar på sjukdieten -hög feber, dålig matlust och ingen ork! =garanterad viktminskning, hata hata hata !!!

Och veckan som skulle bli en av dom bästa i år blir kanske inte av för mig del, fortfarande hög feber, ingen ork, trött..
Jag VILL åka imorgon, vill, vill, VILL!!!! Men min kropp vill tydligen inte just nu.. Fan fan fan, semesterveckan ser just nu ut att bli sjukveckan istället..




RSS 2.0