Mmm.......

Har varit hemma en stund nu, fått i mig lite macka och hallon paj, alltså en väldigt stadig kvällsmat :) kanske lite mycket socker, men det är ju nästan lill lördag... Idag har huvudvärken inte velat släppa utan den försvinner en stund med hjälp av tabletter och sen kommer den tillbaka några timmar senare... Imorgon hoppas jag på en bättre morgon utan huvudvärk, annars vet jag inte vad jag ska hitta på.. Snart borde älsklingen komma och hämta mig så ska vi sova hans säng inatt :)

Är det verkligen rätt det här??

Då har jag avklarat mitt andra kundmöte, gick inget vidare och nu försöker jag ringer runt, orkar verkligen inte måste få det att funka, vill få det att funka.. Vill att det blir så bra som alla säger att det kan bli om jag bara ligger i och jag vill vill så hemskt gärna, men energin är nere på noll och huvudet bara snurrar runt, vet varken ut eller in längre, önskar hoppas på att det ska funka bättre snart.. Har i alla fall fått bokat tid till läkaren nu så kanske jag kan få nått bra mot huvudvärk och häl ont, något positivt i alla fall.. Och imorgon ska jag och älsklingen iväg på nått spännande, tänker inte säga vad förrän det är säkert, men jag håller tummarna :) Om en timme börjar jag på maxi, är lite små hungrig så funderar på att köpa en yoghurt och banan så jag slipper göra en stress ätning sen, nu börjar det regna igen tur jag sitter i bilen, det blir lite mysigare då.. Nej men dags att ta tag i jobbet nu!!!

bara sådär

Att ett humör kan svänga på noll sekunder det är nått helt otroligt, från glad till arg förbannad ledsen, men sen sådär 3 minuter senare är livet lite, men bara lite lättare igen.. Imorgon är det nya tag på försäljningsfronten så jag behöver inte skippa min planerade träning i alla fall. Ett samtal om dagen kan vara bra för magen!! Det rimmade väl lite i alla fall, måste få tummen ur ..... Och sätta lite fart om det ska bli nått vinnande koncept detta här.. ( ursäkta svenskan min ) Nu ska jag titta film och fortsätta min tvättning, får väl snart ta in den så det inte blir fuktigt.. Imorgon är det först fys och golf träning och sen kund möte, sen är det jobb på maxi, det är alltså en fullspäckad dag och klockan ringer nog vid 8 tiden om jag hörde min älskling rätt. Det det är dags att ta tag i livet och sluta skjuta upp saker hela tiden!!!!!

Ledig måndag

Måndag igen, tiden går sjukt fort nu tycker jag. Det är blåsigt och kallt ute, men ett perfekt tvätt väder för det torkar ju så fort... Så jag håller på att tvätta eller har väl egentligen precis börjat, är inne på min andra maskin nu och har väl sådär 3 kvar om jag ska bli klar idag... Lite mycket suck, men jag har hunnit med lite annat idag också, som lite golfträning och frukostmys med älsklingen<3 Fast nu borde jag sätta igång med lite jobb också, ringa och boka in lite möten till veckorna som kommer, men jag känner verkligen inte för det.. Intalar mig själv att jag kan göra det imorgon, usch jag skjuter upp det igen, har ett möte inbokat imorgon innan jobbet så kanske kan jag få lite energi att sitta med det innan jag åker till Göteborg . Ikväll kommer älsklingen och hämtar mig efter jobbet så ska vi åka till honom och sova ikväll och sen blir det gymmet imorgon tidigt på morgonen, vann ju 3 månader på KM :) älskling vann ett helt år, men jag har ju planer på att börja på ett annat gym sen. Nej nu ska jag ta mig en fika, hoppas på att det finna glass i frysen :)

Sööndag

Såå, då var dagens tävling avslutad och man kan summera den som en skit tävling, men jag är glad ändå!!! Helt otroligt för bara en månad sen hade jag stor lipat av ilska på vägen hem, men idag sjung jag med till radion och var väldigt koncentrerad på att lägga mig i rätt filer för att undvika en felkörning :) så nöjd tjej som kommer hem idag trots det katastrofala spelet som visades upp.. Det var några hemska greener till att rulla fort, en litet touch gav 3 meter retur putt tillbaka.. Såå efter dagen vet jag att till nästa tävling behövs det mycket träning och det är av allt,, så nu vet jag vad jag gör fram till 10-11 oktober :) Nu är det dags att inta duschen och fräscha till mig lite efter att ha tvättat av skor och klubbor så är det min tur att få bli avtvättad. Borde väl egentligen ta en ryck i bilen med, men det får allt vänta till imorgon då det är ledig dag.. Nu blir det duschen, ska bli skönt efter att varit ute i regnet hela dan.

En usel morgon

Vilken usel start jag fick på min morgon, vaknar av ont i magen (mensvärk), hur kul blev det att gå upp nu då??? Ska ju dessutom börja jobba vid halv 10 så kan ju inte gå i jogging braller hela dan heller och inte sätta mig ner hursomhelst , det kommer bli en lång dag idag... Tänkte jag skulle ta mig hur sängen nu och gå en liten promenad och se om det lättar, annars blir det till att käka piller hela dan. Men nu måste jag ta mig hur sängen och göra i ordning lite lunchmat och frukost, får bli gröt och rostad macka idag :)

Nöjd med mig själv idag

Tisdag förmiddag och jag har redan hunnit med en promenad på 30 min, snabbt och svettigt, diskat, är inne på andra maskinen tvätt och håller just nu på att fixa lunch, välstekt (nästan bränd) falukorv med pasta :) väldigt lyxigt och det serveras med ketchup, grönsaker är viktigt.. Senare i eftermiddag blir det golfträning och ett kläd möte, ska ta fram nästa års tävlings kläder, ska bli super skoj.. Men nu ska jag hugga in på min lyx lunch och sen blir det väl till att fortsätta på det duktiga spåret, röja rummet och blaska runt med tandborsten i toan och sånt där spännande ;) tror inte jag hinner så mycket för snart kommer älsklingen hit från jobbet så får väl räcka för idag.. Det är ju inte så att någon kommer och tar jobbet ifrån mig ...

tatt en svängom med min älskade dammsugare

Jisses, vilken fart jag fick efter ett tag och hur nöjd är jag inte nu när jag stolt kan säga att jag faktiskt har dammsugit hela andra våning, inklusive mamma&pappas rum, och sen dessutom våttorkat hallen & toan.. Nöjd, nöjd, nöjd fruktansvärt nöjd!!!

Snart väntas det lite revben till kvällsmat, tanken var pizza (inte jag som föreslog för en gångs skull) men derome hade tydligen stängt måndagar så lite ändringar i planeringen & revben måste ju vara lite nyttigare ska ju försöka hård satsa på hälsan nu ett bra tag framöver. Golfträning, promenader, planera för gymträning och tänka på vad som slinker ner i magen. Kanske är nått av det svåraste, ska försöka dra ner på sockret som godis & coca colan som åter har tagit ett grepp om mig igen.. Beroende framkallande och det ska gudarna veta att jag har varit i coca colans grepp innan i mitt 20 åriga liv :) Fast det är klart vilka minnen som finns med coca cola, flum kvällar & sockerkickar till höjden av himlen, flyga runt som en galen panna, nästan studsa i soffan fast man sitter still.. Haha, ler bara av tanken på hur galet allt blev med lite för mycket socker innan för västen, numera behövs det starkare saker (alkohol) för att flumma ut på det sättet.. Konstigt vad nästan hela 7 år kan göra, shit nu känner jag mig väldigt gammal, så åter till sammanhanget..
Jag måste ju se till att få fram lite snygga muskler på mig kropp inför thailands resan.. Känns som om det kan vara motivationens motivation, thailand... Smakar på ordet och inser att det innebär lätta kläder, bikiniväder och så åker jag ju med bästaste killarna, älskling & gabrielsson :) Så får ju se till att hotta upp mig lite och sen så kommer det ju faktiskt en höst tid som för min del brukar innebära lite mindre glatt humör & känslan av snygghet avtar sakta med mörkret.. Så med lite träning & rätt mat tänkte jag muntra upp mig själv :)

Nu blir det mat och sen blir det nog lite tv tittande kanske eller se om jag får in kanalerna på min tv som har försvunnit och jag har säkert försökt 5 gånger idag med att installera om dom, men icke så snart blir jag ARG!!!
vart tog det sköna augusti vädret vägen, solen, värmen och lite kyligare kvällar, men inte höstkalla ???


lat är mitt andra namn idag

Måndag eftermiddag och jag har verkligen inte fått gjort nått vettigt alls, var inne på resebyrån innan och betalade thailandsresan och bokade sista sakerna som hotell i bangkok & mat till mig på flyget :)
Så den 11 februari sätter vi oss på tåg ner till köpenhamn och därifrån flyg till en massa mellanlandningar & mot förhoppningsvis varmare klimat, längtar redan :)

Men sen tog all energi slut eller ja, latheten tog över. Är fortfarande tät i näsan och jag har nog snart fräst ut hela hjärnan i lambinäsdukar och det tar aldrig slut det där jäkla snoret..
Fast nu tänkte jag övervinna latheten och sätta fart med lite städning, som att dammsuga och torka lite golv på toan, myspys helt enkelt ;) Kanske se om tvättkorgen behöver en tömning innan veckan med jobb sätter igång, är ju alltid fräscht med nytvättade trosor och sockar..


Såå nu ska jag försöka lyfta röva från stolen och ta tag i mina uppdrag, tror tömning av diskmaskin var min tur idag med, så bäst att skynda på innan dom andra kommer hem från jobben..


Någon som kan ge mig en spark i röva nu så jag riktigt flyger på dammsugan och sen bara svävar fram med den ??
                 nehe, inte det, jag måste helt enkelt lyfta på röva själv.. guud va tråkigt det är med höstväder i augusti, vart tog den fina stora gula varma soln vägen ????


Finns det något bättre ??

Visst är det härligt med lediga dagar, sova länge, äta en lång frukost, gå en promenad och sen kommer vi fram till att göra listan som på något sött alltid blir längre för varje gång elle i alla fall min... Kanske beror det på att jag är så dålig på att få tummen ur när jag väl har lite för mycket tid över eller så är det för att jag försöker njuta som bare den när den lediga dagen kommer och då hamnar tvätt, städ och sånt lite små tråkigt väldigt långt ner på min prio lista... Men idag har jag fått gjort lite mat, Skatteverket och fått lite svar så jag kan skicka in min FA skatt och nu går en maskin tvätt med jobba kläder.. Snart borde älsklingen komma hem och då sblir det golf spel alltså har jag gjort nästan allt som jag skulle göra idag, även varit på Inter sport och köpt häl inlägg som förhoppningsvis ska funka så jag slipper ha så ont i hälarna att jag helst hoppar fram lite som en känguru. Nu ska jag vika ihop lite kläde och försöka slänga in det nytvättade i garderoben och jaa sen blir det njuuta och försöka mig på att skriva ihop en bra liten info text om mitt nya projekt som jag ska ge mig ut på för första gångne imorgon, börjar bli lite nervöst... Vågar inte säga för mycket än, men det kan bli riktigt bra det här.. Måste bara säga att iPad är grymt bra, men det är lite små klurigt att få med alla bokstäver ibland när man är van vid vanligt tagnentbord och skriva snabbt snabbt, men med lite träning kommer jag blir grym på det här med touch :)

en rubrik

Det fanns världens chans till att göra mig riktigt glad, men i samma stund som den kom försvann den lika snabbt med ett litet fel svar. Att en sak kan påverka livet så himla mycket, en sak som tidigare har varit så oviktig, men som just nu går runt i mina tankar omedvetet hela tiden... Imorgon är det ledig dag och min "to do" list är nästan en mil lång, in till stan & fixa hälinlägg, skatte grejen och så var det nått mer. Måste klämma in lite tvättning någonstans här emellan för jisses vad jobbakläderna behöver tvättas, tror jag lyckades få lite matrester på byxorna igår, kan ju vara bra att ha om drt blir finanskris kanske??Träna golf och träna fys, dags att komma igång nu när Thailand resan är bokad till februari, längtar redan :) sen på eftermiddagen är det golfspel planerat och sen är det väl dags att nana kudden igen. Precis som jag borde göra nu, men det är helt omöjligt att somna och jag lyckas bara inte bli trött.

Älskar det sååå

Jag bara älskar känslan av nyklippt hår, så efter dagens besök hos frisören så mår jag verkligen bra. Tänkte jag skulle ha en må bra dag snart med hårinpackning, ansiktsmask, skrubba kroppen och bara lyxa till det för mig själv. Känner att jag är allt för dålig på att göra sånt som faktiskt piggar upp och gör mig glad. Nu blire till att hänga upp tvätten och sen ska jag slutföra min städning under trappan har en viss förmåga att bli ett berg med kläder golfklubbor/bollar och skor och Gud vet vad, men nu är det ordning i alla fall veckan ut.. Känns som om det snart är dags att göra i ordning lite lunch, blir tacopaj.. Mmmmm!!!!

Ojdå

Jag måste ju erkänna att det inte alltid är världens roligaste att heta Felicia och ha en känslig mage... Tur är ju då att just denna smarta tjej har köpt en iPad så nu har hon övergett boklästandet för att skriva lite här på bloggen under tiden som hon själv förpestas av sina avgaser på en instängd toa någonstans i världen, typ sverige lite mer bestämt Halland och ännu mer lite utanför Varberg typ nyebro ;) hihihi Okej nu till något lite mysigare som att imorgon kommer jag först jobba 06-15:00 sen blire bio med älsklingen i götet plus ett restuarang besök innan bio vilket innebär att det är en myskväll på ingång :) bara vi och jisses vad vi behöver lite bara vi tid,... Nu är det dags att inta ryggläge i sängen och försöka somna och sen sova några få timmar så jag orkar gå upp i ottan!!! Pusss&hej!!!!

Va ska man skriva?

Sitter här med min iPad och njuter till takida och samtidigt tar mig en funderare på om det verkligen ska vara så här svårt att vara nybliven 21 åring... Funderar på att gå & lägga mig, huvudvärken sen i morse vill inte släppa helt så kanske är det dags att inta sov läge med en liten tablett som hjälpmedel och en liten stunds läsning... Imorgon ska jag försöka mig på lite träning innan jobbet får se om det blir golf eller kanske en liten springtur, måste ju sätta igång på allvar nu!!!! Nää, men nu blir det sängen så hej hopp !

RSS 2.0