Yes!!

i måndags var jag och sladda runt på halkbanan i Halmstad, det var sjukt roligt och inte alls svårt, så jag var nervös helt i onödan alltså..  Efter det kom mamma och hämta mig i Varberg, så åkte vi med Victor till Bibbi för att lämna CV & jag fick leka med hundarna, Buster&Douglas =)

igår satt jag av min dag på Zachrissons Ica Nära i Väröbacka, det kändes som om någon hela tiden vred tillbaka tiden för det gick så jäkla långsamt.. Det gick inte direkt fortare när jag fick huvudvärk heller, men den dagen tog också slut tillsist..

och idag har jag klarat uppskriviningen för körkortet, jag flyger runt på små rosa moln just nu, så det ska firas med "felicias meny" för ikväll är det jag som bestämmer maten =)
 

life is wonderful

.. ,

Då är helgen snart förbi och imorgon är det måndag, för mig innebär det en tur till Halmstad och leka på halkbanan, alla säger att det är så himla roligt.. Så jag hoppas att det är sant =)
Håll tummarna för mig imorgon, för jag lär behöva det..
Nu blir det inte mycket mer idag, för jag ska snart gå & lägga mig tillsammans med min underbare pojkvän .. ,

tomorrow is a new day, with new experience.,  


ännu en ledig fredag förbi.. ,

Jag gick ut i mina snygga gummistövlar för att hämta pyttipanna i garaget, öppnar frysen & ser en grå liten liten mus..  Så här lät det då:
"AAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH" en mus.. väldigt, väldigt högt, tur att man bor på landet =)  Fort som fan tog jag pyttipannan & sprang in. Vet inte varför, men de kändes tryggt.. haha..
Väl inne så låste jag dörren & skulle vara en tjej som kan göra två saker samtidigt, diska & steka pyttipanna.. Det funkade nästan, pyttipannan blev lite bränd, men den gick att äta som tur var.. För annars hade jag inte fått någon lunch, för jag hade ju aldrig gått ut till garaget för att hämta mer...
det har inte hänt så mycket mer idag, men vem vet vad som händer resten av kvällen.,.


Is this the bed I chose to make ?

ingen bra start på dagen.. ,

Jag vet inte hur jag ska börja, men man kan väl säga att min dag inte började bra iallafall..
Klockan ringde vid halv7 & jag gick upp, gjorde allt det där man gör innan man åker iväg till skolan.. När jag precis kommit utanför dörren så kommer jag på att jag inte alls behöver ta den bussen, för då kommer jag typ tre timmar för tidigt & de kändes inte så nödvändigt just idag.. Såå jag kunde gå in igen & sova i en halvtimme till för att sedan ta mig till bussen en gång till, men denna gången i rätt tid.. Somna efter fem minuter på bussen & sov nästan enda fram, vilket var skönt, enda problemet blev att jag nästan somnade i väntsalen innan tåget kom & när det väl kom så somna jag med en gång där med..
Skolmaten är väl inte känd för att vara den bästa, men den har ju blivit bättre det senaste.. Men idag så var det "potatis ost-soppa", vilket inte lät eller såg så gott ut.. Så min lunch blev: majs, gurka, russin, macka & så chokladpudding + två kakor =) Ingen vidare lunch kanske, men så blev det idag..

Det blev en simtur idag också, 50 minuter i vattnet.. Det är så skönt, man behöver inte tänka på något.. Släpper allt man tänker på & bara slappnar av och följer med kroppen när den gör sitt.. Fram&tillbaka.. Idag var det extra skönt, med tanke på min hemska träningsvärk, den följde inte med ner i vattnet... Fast den kom tillbaka lika snabbt när jag kom upp ur klorvattnet..

I like you more than ever, .


paniken säger: Spring, Fly!!!

Hade lite svårt att somna igår kväll, var bara tvungen att läsa ut "simmar-emma, kampen mot bulimi", en bok jag rekomenderar.. Sen så kom jag på att det ska vara "drama-redovisning" på rättskunskpen idag & det blev panik i mitt huvud.. Grät mig till sömns vet jag, sen när jag somna det har jag ingen aning om, men det blev nog runt tolv tiden..
Kommer bara ihåg att jag tänkte att min vän låg jämte mig, höll om mig & sa att allt kommer bli bra.. För det skrev hon i sitt sms till mig, efter att jag skickat & talat om vilken tönt jag var..
Hur barnsligt är det inte att gråta för en redovisning inför klassen, som man faktiskt gått med i snart 3 år ??  
Men jag somnade & trots att klockan var närmare tolv så vaknade jag ganska pigg när klockan ringde 5.25 , det som annars brukar vara så trögt att gå upp... Det var en drömlös natt, bara några som viskade i mitt öra att allt kommer gå bra. Så idag ska jag ta mig mod att stå där framför allihopa & säga några rader, ska göra ett försök att se säker ut även fast mina händer kommer att ha tävling om vilken som kan darra mest... Jag hatar det, men så ser min verklighet ut, det är inte förrän om två timmar, men jag darrar redan lite lätt på händerna... 
Det ska gå & träna bort säger dom, men kan inte någon bara hjälpa mig med det då??
Ge mig något sätt att tänka bort allas blickar på mig, jag hatar det, alla tittar - alla ser hur osäker jag ser ut & alla tänker bara hur ointresant det jag säger är.. Dom kommer att skratta när jag är klar, eller ännu värre alla pratar om det efteråt, hur dåligt det var... Ångest säger jag bara.. Panik, mitt huvud säger panik, FLY!!! Spring medans du fortfarande kan & har chansen..


help me with this fear , .



 


som vanligt..

Nu var de längesen jag skrev nått vettigt här, så idag blir det ännu mindre av den varan..
I morse så ringde klockan prick 7 & jag som trodde att jag precis hade somnat, eftersom jag i drömmen precis hade lagt hvuudet på kudden..  Så blev lite smått halv grinig och snoozade 10 minuter, sen frukost & buss till körskolan..
Klarade av alla testen & så övningskörning.. Gick la sådär, men nu ska jag ligga i hårdträning med stadskörning & annat trevligt..  Ska även försöka lista ut hur man ska "köra" rätt i en korsning med högerreglen..

Nu blir det kyckling med sallad antar jag, sen blir det nog sängen för min del..
So good night everybody..

regn, regn & så lite mer regn...

Nu ska ni få höra om min mycket intresanta dag ..
Den började med att klockan ringde tidigt, upp & in i duschen.. Sen cykling ner till bussen mitt i natten kändes det som, men klockan var runt 6.00...
Sen var man i skolan och hade 2 lektioner mellan 8,30 och 16,00, jippie...  eller tre om man räknar med en rättgång, skit tråkigt & långsamt, men det va ju obligatoriskt som det så fint heter.. Och på vägen tillbaka till skolan, så blev man klart nedskvätt av en bil, vilket inte gjorde någon större skillnad egentligen, eftersom det piss regna ute ...
Sen hade man en hinderbana med Ståhl, en riktig mördar bana... Så efter det fick man skjuts till tåget & så hem..
Skulle egentligen ha simmat, men det tar jag imon då jag kan få med mig Super Mia..  Så nu ska jag göra ett försök på teorin igen.. Önska mig lycka till !




a lovely day with rain...


jag har makten över mig själv nu,

Vaknade av att klockan ringde 8,05, stängde av & somnade om, mamma kommer in en timme senare & frågar om jag ska gå upp & äta frukost med henne.. Snabb som en vessla hoppar jag i mina favorit kläder, Aspero joggingbyxor med tillhörande tröja,.. Springer ner för trappan & äter en nybakad fralla med ost =)
Har ju egentligen en lektion & kanske golfteori, men eftersom min tränare inte hört av sig om tider så tar jag en ledig dag & ska i eftermiddag tillbringa den framför en dator på körskolan..
Vi äter en lugn frukost & jag vilar en liten liten stund innan jag tar på mig joggingkläder & skor.. Intervall träning står på programmet, 60 minuter i blåst & grå väder.. Skönt som tusan & efter det kommer ett 30 minuter långt styrkeprogram. 
Nu känner jag alla mina muskler, som jag inte trodde fanns.. Fast det är så enormt skönt att jag bara skulle, om jag orkat, göra om det med en gång, men bena säger ett bestämt NEJ! & jag känner att det får vara,
det kommer ju fler sådana pass i veckan . Nu ska de där 2 kilona bort & kanske lite fler ? , mig gör det ingenting..


Förstår inte hur jag ska kunna sluta tänka på dig, det går inte.. Du är ju den som dragit upp mig ur de mörkaste tankar så många gånger förut. Jag har bara bra minnen med dig, för dom dåliga har jag slängt bort.. 
Det finns inget som kan få mig att sluta tänka på dig & de va så längesen jag såg dig nu.. Har inte träffat dig på jaa,  jag kommer faktist inte ihåg, de va veckan innan du åkte på semester eller så va de veckan innan det.. Men fan va jag saknar dig, saknar våra sköna kvällspromenader.. som innehöll skitsnack om allt & alla.. Sköna promenader som gjort att man orkat med dagen som kommer efter.. Det är du som gör att jag har ett leende öra till öra ibland & det är du som gör att jag gråter floder & det bara för att du säger så enormt snälla saker & de går liksom inte att hålla tillbaka tårarna då.. 
I need you, .


 


today it's friday

Idag har man då varit ledig, vilket alltid är väldigt skönt..
Jag skulle ha varit ute & sprungit intervaller i en timme ungefär, men när jag kom hem från staden Varberg, så började det pissregna.. Vilket gjorde att jag tog ett beslut som hette: senare!! MEN senare har inte kommit ännu, för det regnar fortfarande, så jag har istället städat mitt rum & toaletten, vilket inte var så mysigt, men ibland finns det inte så mycket att göra åt saken.. . Detta med att springa ingår i mitt projektarbete i skolan, & hur ska jag förklara det här i loggboken.. Hmm,, (tänker på det)

Över till andra saker i mitt liv, som idag blir det en lugn hemma kväll med förhoppningsvis pojkvännen som alla andra helger, inte mycket till ute liv här inte.. Men det ska förmodligen bli en liten ändring på detta under året som är kvar, eller iallafall nästa år , då det lär bli en del studenfester nere i Halmstad..
Nu ska jag hoppa in i duschen så jag får av mig all skit från städningen.. Jag hade många trevliga små husdjur i form av: dammråttor..  Låter inte mycket och kräver ingen mat, rätt praktiska så att säga..

Hittade lite fina kvällsbilder i min fina systemkamera från Sony (smygreklam), så tänkte att jag lägger in ett i detta vackra helt ointresanta inlägg... Det är ju ändå snart fredag kväll..



break the silence darling, before I go, fin utsikt från

vilken underbar tråkig dag

Skola idag, prov idag till och med 2 på samma dag, sen blev det en liten håla på nån timme eller två, sen en lektion & nu är man hemma framför datorn.. Ska påbörja en lite lättare städning av min hög på rummet senare, så blir det kanske lite lättare att dansa runt med "my friend" dammsugaren..  Ska byta lampa också eftersom den har lite disco för mig ibland, har haft det nu ett tag.. men som med allt annat har jag inte riktigt orkat tatt tag i det..

Imorgon bitti ska jag det blivande träningsfreaket ut och köra intervaller runt 8 tiden på morgonen.. Do you get it ?!
Efter en förhoppningsvis skön runda på 60 minuter ska jag göra armhävningstest på mitt projektarbete..
VIlket också känns härligt, med tanke på att jag är så enormt duktigt på armhävning eller jag önskar att jag var det.. Men tyvärr har jag inte den gåvan, men jag är väldigt duktig på sit-ups, (kompensation, kallas det. I know för jag läser just nu pedagogisk ledaskap med världens skönaste lärare)

NU ska jag gå och göra ett försök att rensa ut min hög, för imorgon ska jag dansa med min fantastiska dammsugare..




wish me good luck,

en tisdag

idag gjorde man ett besök hos farbror sjukgymnast och domen blev: Stretcha!!
Så ska tillbaka om en vecka typ & tills dess ska jag ha strechat.. Jobbigt ord det där: strechta, stavas det ens så??
Nu sitter jag här i skolan igen & har absolut ingenting att göra & allt folk är som bortblåst, typ mentorsmöte.. Onördigt, onördigt!! helt bortkastad tid det där..
Men eftersom alla har det utom jag just nu så hamnar jag som vanligt framför en data, med musik i öronen & med händerna som dansar över tagnentbordet (ett svårt ord till, tagnentbord, hur stavas det egentligen?)
Jag skriver i min helt ointresanta blogg om mitt liv, ett liv som knappt existerar, för jag gör ju ändå inget vettigt..
Går i skolan (va har jag lärt mig egentligen?), typ ingenting för jag kommer aldrig ihåg nått som man lärt sig. Kommer inte ihåg nått vettigt från tvåan & tala inte om ettan för det är borta för längesen...

Nu åter till mitt liv idag eller igår blir det, då var jag mycket duktigt och kan nu bocka av två tester för mitt PA, för er som inte vet ska jag träna och så ska jag förbättra mina resultat... och jag är rätt säker på att jag kan lyckas med detta, för det kan inte bli sämre än det redan är..
1; kroppsmätning, helt otrolig sak, man ställer sig på en vågliknande sak & så mäter den av en massa saker i kroppen som fettmängd i %.
2; springa 3 km på tid (coopertestet).
Och med de 3 km kommer ett problem, jag och min käre far tog en tur till vattentornet i Bua för att springa slingan där som vi hört var väldigt bra. För att springa 3 km var jag tvungen att springa två varv och min pappa tog sig en promenad. Jag sprang i från honom i början och sedan på vägen borde jag ha sprungit förbi honom, MEN det gjorde jag aldrig. Så efteråt var vi tvungna att gå ett varv tillsammans bara för att se så vi gått samma runda. Vi har fortfarande inte kommit fram till hur det kunde bli så..

give me a life to live, .




 


lediga fredagar ,,.

Nu har jag fått ett bra schema, men man ska inte vara för glad för då är risken väldigt stor att det bra schemat försvinner lika fort, för det gjorde det nämligen förra gången..
Denna gång ser det ut som om jag ska kunna vara ledig fredagar, vilket är väldigt skönt.. Läxor, träning, städning är saker man kan hinna med på en ledig fredag..

Idag åkte man med till ge-kås i Ullared, säger bara : herregud va mycket folk under ett & samma tak..
Julsaker hade stället fått fram ockås, det är låångt kvar till jul än...  Man får ju ångest när man ser en massa tomtar & annat juligt,
Helt slut var man efter en halv dag, knappt det på ge-kås.. Så när man kom hem landade man i soffan med en godispåse (inte bra för tänderna eller figuren, men ibland får man faktiskt synda) Nu ska jag ner & göra en landning till i soffan & kanske ta fram godispåsen igen, den som lever får se..

give me one day!


RSS 2.0