grått, grått plus en massa regn, tar det aldrig slut ??

Det är redan fredag och veckan har gått supersnabbt, fattar inte riktigt vart dagarna tar vägen.. Igår var det tandläkaren som gällde, så 9.40 tog jag mina tabletter och 10.40 var jag lugn & väldigt trött, gick in till tandläkaren Karin som för övrigt är världens bästa, beställde ner en kudde och la mig till rätta.. Lugn och fin, andades och gjorde små ljud när jag ville ha ut allt ur munnen, för många grejer plus händer det tar liksom stopp efter ett tag, även om tabletterna gör sitt.. Sen ner till stan för att köpa yoghurt, tog en evighet att äta, jag fick 2 dunderbedövningar igår, så den släppte inte förrän vid 3 tiden tror jag.. Men allt gick bra och nu har jag inga mer hål och inga planer på att skaffa, här ska tandtråda, fluorskölja och eltandborsta :)

Idag är det super grått ute och jag ska snart hoppa in i duschen och sen iväg till jobbet... Men först tömma diskmaskinen och koka pasta till lunchen.. Har verkligen INGEN lust idag, det är grått väder då ska man ligga i soffan och glo på tv, inte sitta i en kassa med massa kö och kunder.. Men ibland får man helt enkelt inte välja och idag är en sån dag då jobbet styr, så jobbet blir det..

Nu fixa disken, pasta och sen en skön dusch :)


Höstväder är melodin idag

Idag är det höstväder, regn, blåst och grått !!! Vilket roligt väder och jag känner bara att jag längtar ut?! eller inte, idag känner jag att jag inte kommer få någonting gjort.. Men imorgon är det tandläkare som gäller och det innebär att det måste bli lite gjort idag för imorgon är jag groggi... eller redan ikväll 1 timma innan jag ska sova är jag halv groggi, men imorgon torsdag är det snurrigt.. haha

Så snart om en timme eller så ska jag försöka göra något vettigt, typ diska för det fanns en  liten söt lapp om lite fix på diskbänken.. tänkte jag kunde försöka leva upp till det och göra ett röj, sätta igång en tvättmaskin kanske.. Ikväll blir det gymmet för ett pass spinning, sen blir det till Andreas för att kolla skidresa i februari :)

tidig morgon, skrapa rutorna på bilen och fy fan vad kallt det var !!

Har snart varit vaken i en timme, men är lika trött ändå. Kanske beror det på att jag har en liten träningsvärk i kroppen efter yogan igår, som var den absolut bästa yogan jag någonsin varit på :) Kände ett skönt lugn i min kropp under tiden och sen när jag gick ut var jag mjuk som en ... hmmm vad säger man ? stel som en pinne och mjuk som en ?? jag säger mjuk som en skön filt :) För det var det första som kom upp i huvudet just nu..

Börjar jobba klockan 12 idag och slutar 19, ska bli skönt med ett sånt pass.. Lite skillnad mot mina vanliga tider, måste dock ha mat med mig så måste gå och fixa nått gott nu.. Sen är det väl frukost dags, ska nog göra en riktig lyxfrukost, med gröt, macka med grönsaker och skinka :)


ett till bara för att det är kul att skriva ingenting på en måndag !!!

Det tar väldigt lång tid att städa idag, får inte riktigt upp tempot utan hamnade med näsan i smothies boken, sen kolla lönelappen och nu lite blogg skrivining för omväxlingens skull..

Men har fått röjt undan lite kläder och dammsugit både rummet och toan, så tuppen upp :) Nu är det bara köket och tvätten som ska hängas... Tvättmaskingen stannade precis så tvätten ska hängas och sen blir det en promenad  tar nog kortvarianten idag eller så kanske det blir en tur i trädgården med kameran i handen har inte riktigt bestämt mig ännu, det kan ju bli riktigt bra höstbilder idag,, efter vad det nu blir utomhus så blire till att fixa köket !! 

Ikväll blir det yoga på gymmet och sen kanske sova hos älsklingen  ??



25 oktober 2010 , måndag, monday, montag !!!

Det är måndag igen, ny vecka och lönedag :) Det gillar jag då det var skrämmande lite pengar på kortet dem sista veckorna nu.. Det är dyrt att gå till tandläkare och ha bil, tänk på det innan ni skaffar tänder eller bil !!! Men denna vecka känns som om den kan bli riktigt bra, ska inte tänka på förra veckan som var en katastrof... Mensvärk är över och det är fint väder, plus att jag har haft en jätte mysig & rolig helg med älsklingen nere i Skåne, jag behövde verkligen en hel ledig helg utan något kvällspass inplanerat.. En lång lång promenad med Kerstin och Tyson igår, 1½ timme var vi ute och vi klarade regnet precis bra tajming, god mat och trevligt sällskap var det hela helgen !! Myspys helt enkelt..

Och katthuset är snart klart, ska fixa lite bilder på det som jag kan sätta in i fotoalbumet så jag inte glömmer hur duktig (jag) eller victor varit :) Jag fixade planen på hur det skulle se ut, det tyngsta arbetet med andra ord och victor fixade materialet (jag betalade), sågar, spikar, skruvar, mäter och klurar ut längder och sånt på bräderna.. Jag har ju aldrig varit något bra på siffror så jag håller mig ifrån allt vad det heter.. Har målat grundfärg idag så det ska bli tåligt mot alla väder, sen får det väl bli lite färg på det också.. Men nu ska det bli en städning av rum och toa, sen lite fix i köket, sedan blir det en promenad i det något kalla, men väldigt sköna oktobervädret..

Dags att resa på rumpan, stänga av datorn, sätta igång stereon och köra järnet för har ska det brännas lite av helgens godheter :)


äntligen helg !!!

Idag har jag min lediga dag efter att jobbat 3 dar :) Superskönt, speciellt eftersom det känns som om jag aldrig skulle gått upp denna veckan, skulle legat kvar i sängen i måndags.. Allting som kunnat gå fel har gått fel denna vecka känns det som i allafall..

Började på tisdagen på jobbet, allting gick bra tills klockan var 21.00 för då ska man nämligen ha kört ut bilen från baksidan och vem hade glömt det ?? Joo felicia !!! smäll på fingrarna!
Onsdagen började med att jag försov mig till spinningen som jag sätt framemot så mycket, skulle snooza, men det sket sig. Sen började jag en 20 minuter tidigare på jobbet för att dom behövde hjälp, snäll som man är.. Och fick sitta läängst bort och när jag ska öppna kassalådan så vill den inte hoppa ut . Jaha tänker jag, vad är det som är fel, och så kommer jag på att jag kanske har låst in nycklen, så ringer kassaledaren och säger det. Hennes reaktion: "det ska inte gå, men jag kommer med en reservnyckel" och så börjar jag tänka till och det ska inte gå att låsa in nyckeln, skönt inte mitt fel.. Sen ska jag börja knappa in plu nummer och då funkar inte det för det kommer inget på skärmen, ringa igen.. Då hade en sladd åkt ut, suuck!!! Sen så bytade jag kassa med en som skulle gå iväg till förbutiken ! Sen hade dom missat att skriva upp mig på rastschemat på kvällen så fick sitta alldelles för länge i kassahelvetet!! Och sen kommer securitas vakten och säger stöddigt "du vet att vi låser klockan 9 va?!" jaaaa.. tänker jag och säger ja, men jag har precis fått rast så jag ska flytta den!! Sur som ättika är jag och har absolut ingen lust att gå in och jobba igen så drar bena efter mig hela vägen fram till kassan. OCh sista kunden på onsdagen ville köpa öl, ett par skulle jag gissa att dom var och han hade leg, men inte hon och hon såg verkligen inte ut att vara över 18 så ingen öl fick dom och sura kunder fick jag !!

Torsdagen började med att jag slog i huvudet i en skafferidörr här hemma och sen började det snöa!! Snöö det kom snö i oktober, jag blir såå jäkla trött på det här vädret!! Sen låste jag in min blip i skåpet så jag fick klippa upp det och skaffa ett nytt, blev ett kodlås :) Sen sket sig hela min dag.. Hade en kund som inte hade tillräckligt med pengar och fick lämna tillbaka alla varor och då glömde jag ta bort hans varor innan jag påbörjade nästa kund så han fick betala alldelles för mycket.. Starkt jobbat felicia !! Var nära på att börja gråta där, men höll mig som tur var.. Det hade väl blivit terapisamtal eller något annars !! Och det har vi inte tid med... Sen när jag körde hem så hade jag nya dubbdäck på bilen och det kändes något slirigt, men tänkte väl att det berodde på att däcken var så nya, men sen efter jag kört förbi ikea i kållered så tyckte jag det kom stora snöflingor, men det visade sig vara löv . Bra tänkte jag tills jag såg att träd och buskar typ låg ner utmed marken, det var alltså därför det kändes lite små slirigt, det blåser ganska mycket ute !!

Och nu är det fredag och än sålänge har jag klarat mig från katastrofer, funderar på att åka till gymmet, men vet inte det blåser fortfarande ganska mycket och det är så jobbigt att köra då så hoppar det idag och tar ut mig ordentligt här hemma i soffan istället :)

Så får det bli och nu ska jag hänga upp tvätten och sen kanske köra ett varv med dammsugan under sängen för att förebygga dammråttor :)  Ha en bra helg, jag åker till skåne för att ha semester :) Hemma söndag igen, så en jäkligt kort semester, men ändå lite tid hemmifrån :)


snillet felicia har gjort det igen !! haha

Försov mig i morse, bokat spinning 8.30 och ställt klockan på 7.30 så långt allt bra, men sen skulle snillet felicia snooza 10 minuter och trött som jag var så stängde jag av klockan istället och vaknade 1 timme senare!! 10 minuter efter att spinningen börjat, så det sket sig om man säger såå.. Men för att inte missa motionen idag så blir det en promenad med den bästa emelie istället, är helt klart bättre :)

Har världens hemskaste träningsvärk efter bodypumpen i måndags, ont i låren (det gör till&med ont att lyfta benet från gasen till bromsen i bilen!!) plus en enorm smärta i armarna, det tog där det skulle, men trodde verkligen inte det skulle vara en sån brutal träningsvärk. Men förhoppningsvis gör det skillnad så hoppas på att bli lite mjukare på yogan imorgon :)

Jobba kvällen idag med, jäkligt keligt !!! Men sängen är ju varm när jag kommer hem iallafall för älsklingen ska ligga i den !!!


Världens sötaste kisse !!!

perfekt start på dagen !

Började dagen på det absolut bästa sättet idag, en lång promenad med emelie :) Kan inte bli mycket bättre faktiskt lite tjejsnack om fina höstkläder, jeans ångest och hur duktiga vi är!! Det är verkligen höst ute nu, friskt lite småkallt, men på något sätt ändå skönt. Är hel ledig idag och det ska bli super skönt dock ska jag städa lite, dammråttorna har intagit mitt rum igen, förstår inte vad dom kommer ifrån?!

Men först lite tv tittande och lite lunch kanske :)


hemmakväll.se

Det är lördag och jag har hemmakväll med mamma :) Våran lyxmiddag var pizza från campino och efterrätt är godis :) Ska frossa riktigt ordentligt nu för på måndag börjar det hårda livet, varje godisbit som går ner i magen kostar 5 kronor. Jag och älsklingen har gjort ännu en deal om godisätandet, och denna gången ska vi väl lyckas tror jag i alla fall.. Ingen träningsvärk efter spinningen idag, vilket är super skönt, men det känns ju inte som om jag körde tillräckligt hårt, så jag får väl boka in mig på ett pass till och köra lite hårdare så jag får beklaga mig lite över träningsvärk :)

Nu blir det snyft film på 4:an "P.S I love you" mycket bra, men fram med hushållsrullen för här ska det gråtas ...


...

Sitter här i soffan och tittar lite på tv har ätit lite och börjar känna av lite träningsvärk mest från yogan igår, men det dröjer nog inte länge förrän jag känner av dagens korta, men intensiva spinningpass.. Blev en aning slö nu efter maten och allt, men har egentligen inte så mycket att göra just nu, väntar på tvättmaskinen ska bli klar och sen får jag väl packa en väska med lite grejer som behövs till kvällen och sen bär det av till älsklingen :)

Men nu lite mer tid i soffan (det är ju ändå fredag)


fredag fredag fredag !!!

Och så var det helg igen, jag fattar inte att veckorna går så jäkla fort.. Men det gör dom tydligen, kanske beror det på mina konstiga jobbtider som gör att det känns som om allt kör på i raket fart.. Det har varit otroligt tråkigt på jobbet denna veckan, suttit i samma kassa och gjort samma sak hela veckan. Och i söndags hade jag arga kunders dag då jag satt i kortkassan så har blivit lite less på att sitta här, hade väl 5 kunder inom 4 timmar som blev jätte arga.. Men i förrgår hade jag det jätte kul i mitt huvud för det kom en kund som sa "hallådär" och då kom jag att tänka på "hallådär köp blåbär"-ramsan och samtidigt hade waka waka låten satt sig på mitt huvud så det blev en skön blandning.. haha  man har inte roligare än man gör sig på jobbet faktiskt!!

Ikväll är det golfavslutning, men innan det ska jag försöka hinna med en sväng till gymmet ska ju bli tajt till jul och då får jag nog jobba på lite för nu känns det bara blää med den här kroppen.. Men har inte ätit godis på hela veckan så nu ska jag se till att klara helgen med så kanske jag kan få stopp på mitt godisfrossande plus att jag har tagit tag i min stela kropp genom att vara med på ett yoga pass igår, lyckades nog till&med få träningsvärk på kuppen.. ajaj!!

Nu blir det till att borsta tänderna och lyfta rumpan ur soffan och ge sig iväg till staden och gymmet..

...

Och så var det måndag igen, idag har jag inte fått gjort så mycket mer än att tvätta och en lättare röjning av mitt rum . Min plan för kvällen var Yoga på gymmet, men det blir soffan eftersom min älskade mage inte är på min sida idag :( Bajsmage!!!  Men har ju iallafall varit ute på en promenad så jag har ju inte slappat hela dagen och jag känner fortfarande av träningsvärken från i fredags..  haha kan ju bara innebära att jag är sjukt otränad .


Snart blir det duschen och sen blir det soffan hela kvällen så hoppas det är nått bra på tv:n ikväll :)


RSS 2.0