hatar söndag kvällar !!

Sitter just och planerar veckan som kommer, det blir en del gym, bokat in ett spiningpass och gym instruktion, så det blir minst 3 dar på gymmet denna veckan .. Vilket känns sjukt bra eftersom det äntligen känns som om jag tar tag i det som hängt över mig sen jag slutade träna för mitt PA, vilket var väldigt längesen.. Det finns även lite jobbar dagar i min kalender och en tåg resa ner till Halmstad för att göra ett data prov och som i den gamla goda tiden så pluggar jag en dag före, bara för att det är så jäkla roligt att sitta där i sista minuten och känna " det kommer gå åt helvete". Och sedan klara det för ett godkänt! Fast jag måste erkänna att dom gånger jag lyckades plugga lite mer än sista minuten så var den känslan ännu bättre.. Men bättre sent än aldrig säger man ju så jag kör på det !

Just nu sitter jag och väntar på att älskling ska ringa och tittar på tv:n samtidigt, man är ju tjej !!  haha




Just här och just idag saknar jag denna dag nått otroligt !! 


första advent...

Jaha, då har jag skickat hem min älskling, ska nog köra in han till tåget senare i eftermiddag eftesom jag är bortlovad som taxi åt mormor&morfar  som ska komma på advents fika.. För idag är det ju första advent vilket inte känns så speciellt idag, men det är väl pga bristen på frost och snö.. Tänk ett vitt lager på marken som lyser upp på kvällarna, det hade väl varit mysigt så här i adventstider ??

Jag har börjat drömma skit konstigt på nätterna, det är ganska roligt när man vaknar och kommer ihåg vad man drömt, men samtidigt börjar jag undra om jag håller på att bli gaalen..
Hur ska man tolka en dröm om en gammal klasskompis som är gravid och haltar??


Nu måste jag snart sätta mig och plugga lite data för ska ha prov nere i Halmstad på tisdag och jag vill helst klara det på första försöket...


söndagkväll !

Det är söndag kväll och jag halv ligger i soffan på andra våning, med datorn i knät och tittar lite halv slött på tv... Idag har det varit som resten av veckan regn och grått väder, det suger verkligen !!! Så har gjort absolut ingenting, skulle gått en promenad men den blev inget med den, ska ta den imorgon med min bjurum-tös =) Ligger här och funderar på att boka in mig på ett spiningpass imorgon kväll och det lutar åt att det blir så, jag behöver lite träningsvärk och svettas lite, det var ett tag sen ungefär så där en 2 veckor..


Nu hade det varit skönt med en kort promenad bara för att ...

grått & trist !

Det är sjukt tråkigt väder idag, det regnar -liksom öser ner och det är grått ute.. Och detta skit väder gör att jag känner mig väldigt ensam. Det är inga vänner som är hemma eller är friska, ingen pojkvän hemma och inget jobb att gå till, städa köket är min uppgift idag och det är ju inte det roligaste som finns att göra.. Så vad gör jag?? Joo, jag pratar med mig själv, visst låter det normalt ?! "köttbullar eller korv", det var mitt senaste samtal, skulle jag välja hotdogs med 34 % kött eller mamma scans köttbullar ?? Det blev köttbullar och pasta idag, men det är så otroligt ensamt här idag.. Så jag har gjort en plan för dagen, jag har ätit lunch och ska snart ta på mig gummistövlar, regnkläder och gå en kort promenad.. Sen ska jag åka och handla frukt så att jag kan göra den godaste fruktsalladen ever! Sen så ska jag ta tag i köket, vilket inte är det roligaste, men det måste ju ändå göras och när man sen väl får prata med någon så berättar man allt och inget, bara babblar som en apa om vad som hänt, hur många gånger man besökte toan eller hur många köttbullar jag åt, vilket var 6 stycken.. Men det värsta är inte att jag är ensam nu utan det lär vara när det blir mörkt, eftersom jag hatar mörket och det har inte blivit bättre sen igår kväll.  
Igår kväll så skulle jag gå och ge min käre kanin mat på kvällen sådär klockan 22.00 och då ser jag TVÅ personer som springer på våran gräsmatta, jag blir livrädd och skriker till pappa "det är folk i våran trädgård!!!!" Han blir förbannad tar en ficklampa och går ut, får tag i idioterna och då letar dom efter en jävla lapp, en lapp!! Nån jäkla lek och deras försvarstal var att dom inte trodde det tillhörde våran tomt, hur dum får man bli??? Åhh, jag var skit förbannad när jag gick och la mig, dom skrämde verkligen mig.. Så vad blev resultatet?? Joo att jag drömde om att det var inbrottstjuvar som skulle reka läget för att se hur det såg ut och jag har tittat på för många kriminalare så jag tror att dom kommer sätta en bomb under bilen och när jag låser den så poff i luften.. Eller att dom ska omringa bilen för att ta mig, det låter helt ologiskt fast ändå inte..


Jag kanske kan få låna en pumpa för att skrämma bort folk ?? Typ den här:




fredag den trettonde, en oturs dag ?

Första snön har kommit, dock inte för att stanna för den försvann i samma stund som den kom, men ändå det snöade ett bra tag faktiskt och det var riktigt mycket, synd bara att det inte var tillräckligt kallt så att det kunde lägga sig på marken.. Visst har det varit mysigt ?? Lite vitt och kallt på marken =) Min förkylning har verkligen satt sig på hjärnan eller så är det så att den inte finns kvar pga av alla snytningar jag gjort dom senaste 3 dagarna, för snö dom senaste åren har inneburit gnäll på hur tråkigt kallt, slaskigt (vilket det alltid blir i slutet) och hur jobbigt det faktiskt är med snö, men just nu hade det varit mysigt med snö, det blir ju lite ljusare och då blir jag lite piggare vilket kanske gör att jag blir friskare fortare, vilket i sin tur leder till att jag kan gå till gymmet snabbare =)  Måste säga att det var grymt skönt att inte jobba idag, det var lite lättare när man gick i skolan, mådde man halv bra så kunde man stanna hemma ändå för den enda som man sabbade för var oftast sig själv.. Men när man jobbar så finns det andra man tänker på, dom man skulle jobbat med som kanske i värsta fall får klara sig utan hjälp, det blir lite mer eftertanke när man bestämmer sig för att inte gå.. Skolan var lätt att skippa, jag kunde utan vidare stanna hemma en dag extra bara för att känna efter så att man verkligen var "redo" att gå till skolan igen.. hahaha
Imorgon är det 50-års fest för morbror, det ska la bli roligt - hoppas jag i alla fall... Borde egentligen städa andra våning just nu, inte sitta i soffan med en dator i knät.. Lite skuldkänslor kommer, men tänkte att jag kunde ta lite hjälp av min älskling med den där städningen =) Det är väl inte mer än rätt att han också får städa här ?? Eller har jag fel ??
Det är fredag den trettonde idag med, en oturs dag ?? Än så länge har det inte hänt nått konstigt, mer än att jag och min älskling köpte 1 kilo godis, det har jag nog aldrig tidigare gjort i mitt liv., men någon gång ska ju vara den första =)


Nu blir det fredagsmys i mina gamla noppiga aspero joggingbyxor, victors gamla krymta stora tröja och mina snygga sexiga randiga tofflor =) Men jag har iallafall duschat och tvättat håret idag, så känner mig lite fräschare nu måste jag erkänna, fick lite färg på kinderna igen vilket inte kändes helt fel..  Så ska väldigt snart städa, men först ska jag gräva lite i min stora onyttiga godispåse =) haha


   det är höst/vinter i ett just nu!


.. ,

Jag är uttråkad, det är varmt och just nu lider jag av världens svettningar och det innebär även handsvett, vilket för övrigt inte är speciellt trevligt. Att det är varmt kanske beror på att vi eldar i kaminen, men lite är nog feber varning, har dock inte tagit den än.. Kankse borde jag göra det, men bara inte just nu kankse lite senare på dagen =)

visst är det underbart att vara förkyld ? Prosit!

förkylt

Då ligger man i soffan med en näsa som rinner värre än det regnar. Nyser, fräser och snyter om vart annat, det är ju jätte roligt måste jag säga, eller inte! Hade planer för idag , skulle träna på förmiddagen och sen fixa ihop ett cv, träningen blir det inget med eftersom det är dels är väldigt svårt att andas genom näsan och sen för att det inte är så klokt att träna när man är förkyld.. Men mitt cv håller jag på att jobba på, det är lite klurigt, men det ska la gå vägen.. Jag har en grym träningsvärk också, det gör inte saken roligare i soffan när minsta lilla rörelse gör ont. Det spelar ingen roll hur man än vrider sig så känns det i både armar, ben och mage, fast igår på jobbet var det ännu värre, då ville man bara lägga sig ner och sova.. Nu blir det till att vila och ta det lugnt, dricka mycket vatten och fisa i soffan.. haha,,

Håller på att läsa en bok eller har väl hållt på ett tag nu, den är ganska så lång runt 500 sidor, men jag kan inte bestämma mig för om jag tycker den är bra eller dålig.. Kan inte sluta läsa för jag vill veta hur den slutar, men som med många andra böcker jag läst som kanske tar 2 veckor att läsa ut så har denna tagit månader och jag är fortfarande inte klar.. En bra bok brukar ju ta slut fortare än fort, men denna är väldigt låång och väldigt dryg, den tar helt enkelt inte slut.. Men som sagt kan jag inte bestämma mig för om den är bra eller dålig, den är liksom bra samtidigt som den är inte är det..
Nu blir det till att läsa lite och snora lite mera så att det tar slut!

jajemän ,

Yes!!! äntligen har jag fått fixat mitt hår, nu är det jätte fint.. Mörkt brunt, lite chokladfärg kom vi fram till på salongen =) Det är nyklippt och luktar pyton av färgen, men det glänser så fint vilket det inte har gjort på länge, väldigt länge till&med.. Får la ta några bilder på det senare , jag är grymt nöjd helt enkelt =)
Älsklingen målar om i tvättstugan - arbetar av sina däck som pappa fixade =) Jag sitter här framför datorn ska gå och kolla hur det går för han , hörde mammas röst nu så då har hon också kommit hem =)

Ikväll blir det film, inget godis och mys , haha

onsdag kväll ,

Nu är det verkligen jätte mörkt ute och jag sitter här i vårat kök helt ensam.. Och tyvärr så lär jag få vara ensam ett tag till, faktiskt enda tills jag hämtar mamma för det blev ingen promenad, den ena skriver tal och den andra sötisen har somnat .. hihihi Dom två är så bäst så det gör inget, men var lite sugen på en promenad, men inte själv i detta mörker.. Det får bli soffan istället, vilket inte är helt fel det heller.. Har suttit här nu i några timmar och försökt få ihop ett CV som ser hyfsat ut, men det är sjukt svårt måste jag säga.. Men det ska ju gå, det är ju andra före mig som har lyckats.. Jag är riktigt sugen på att börja träna nu, både golf och gym vilket känns bra samtidigt som det känns konstigt, för golfen var inte det första jag trodde jag skulle sakna, med tanke på hur glad jag var på det i slutet.. hehe

Nu blir det soffan för mig här och sen iväg och handla lite mat och hämta mamman min =)

en onsdag ,

Det är onsdag och jag har haft en hyfsat slapp dag faktiskt, klädde väl inte på mig förrän 10 tiden, men jag gick upp vid 7 för att köra mamma till jobbet så att jag fick ha bilen.. Sen var jag i "the big city", men det var nog på gränsen att jag kom dit för bensin mätaren var farligt nära sista sträcket, men jag fixade det till VOlvo bensinstation , fick mammas kort =) hihi, jag tankade golfen för typ 600 kronor i måndags, så det så!
Jag hämtade ut mitt gymkort också, fick bokat en genomgång av gym och skulle få ett program gjort till mig, så nu får jag väl tänka till vad jag vill ha ut av min träning..
Just nu så väntar jag på att älsklingen ska ringa upp för han la på , så jag väntar på ett tag här och sen händer det inte så mycket ikväll, ska ut och gå är väl planen.. Lite senare blir det Grey's Anatomi framför tv med hemmabakat bröd =) Jag har varit duktig och bakat lite bröd till mig, två stycken..

Nu ringer telefonen så nu ska jag prata med min älskling !


vecka 44

Veckan har gott hyfsat fort ändå, trots att min älskling inte var hemma på sitt höstlov, då han åkte på family resa till värmen och solen.. Men jag har inte varit sysslolös förutom vissa dagar då jag bara varit totalt sysslolös och bråkat med mina täcken, mmm täcken det ena ramlar ner på golvet och det andra är inte tillräckligt varmt.. Men nu är han iallafall hemma igen och det är skönt, men tyvärr så sitter han på tåget ner till Skåne nu och jag sitter här, fast med en massa jobb, vilket är bra för min ekonomi och det gillar jag  =)
Men nu när han kommit hem så åker nästa och det är Mian som ska till USA i 6 veckor!! Det är väldigt lång tid utan min vän, men vi överlever med msn och skype hette det nog , hahha =) Ska snart slå en pling och föreslå en liten promenad, måste ju hämta min cykel som blev kvar efter våran mys kväll igår.. Vi hade en mys kväll med mat, disney filmer, tre tjejer och en kille.. Jag skämde ut mig totalt, och jag kan väl bara skylla på att jag var trött, hade träningsvärk plus mensvärk och det är ingen bra kombination.. Så jag skämde ut mig totalt och jag hade roligt...

Men nu blir det lite OC och sen blir det en macka till kvällsmat, förhoppningsvis en liten promenad också =)


RSS 2.0