.....

Igår tog jag bort plåsterna från magen & det hade läkt fint, som tur är.. Testade även en av mina julklappar igår, här plågade jag mig själv med en epilator på benen,, Men vill man vara fin får man lida pin, dom säger ju att man vänjer sig vid den smärtan efter ett tag & jag hoppas verkligen det är sant..


Idag har jag lite smått ont i huvudet, men det var rätt så längesen sist.. Blir säkert bättre när jag får mina nya glasögon, då ska jag äntligen se skyltarna på vägarna lite tidigare & lite skarpare..
Nu ska jag ta & lägga mig i soffan med en filt över mig & bara ta de lugnt, för imorgon ska jag upp till Göteborg & kanske göra av med lite pengar på rean =)

you make me happy

nu börjar de kännas bra igen

Jag börjar hämta mig från titt-håls operationen som hände i lördags, tagit bort en cysta (hur stavas det?) från äggledaren, allt gick så fort hann knappt in på rummet innan jag skulle ner tilll operation..
Kommer inte ihåg så mycket av vad som hände, dom tanka mig full med lugnande, sövande & smärtstillande saker.. Jag vet att jag har den absolut bästa pojkvännen, för igår när jag var ensam hemma var han kvar hos mig hela dagen & hjälpte mig med en massa saker.. Älskar dig <3
Det gör inte lika ont idag i mina tre små hål på magen & de går lite snabbare att gå, det går mot bättre tider helt enkelt..
Nu ska jag slå in de sista julklapparna & sen ska jag njuta av en kalkon-skink smörgår med senap på, sen imorgon är det julafton, så jag passar på att säga God Jul & Gott Nytt År på er !
Måste tacka dom på avd. 1a, iva & operation för att dom tog så bra hand om mig när jag kom in så akut, & som fick mig att lugna mig & jag gick nog med på det mesta lördagsnatten, till&med två stick i fingret.. Det måste vara drogerna som gjorde sitt där =)

lev dagen, som om den är den sista.. ,
För det kan gå så enormt fort...,

nedräkningen har börjat ...

Nu är det nedräkning för jullovet som är verklighet på torsdag, kan bara säga att det ska bli riktigt jävla skönt...
Sista drama lektionen idag, nästan lite sorgligt att våra skrattstunder på tisdags eftermiddan ska försvinna efter lovet, men inget varar för evigt.. Hon börjar med att plocka fram en ärtpåse, min första tanke blir: neej!!! Det var ingen som glömt hur illa det gick för mig förra gången vi kasta påse, men det var inte så farligt som jag trodde, vi skulle ge den till den som stod jämte & det gick ju riktigt bra från min sida , hehe.. Sen så fick jag en kommentar, vet inte om jag ska tolka den som en komplimang eller pik, jag ser tydligen ut som den där smarta tjejen i Scooby doo, den teknade versonen tror jag det var också.. Så nu var den kursen avklarad & imorgon är det studentfest med crazy christmas-tema, det ska väl bli roligt ... Fast först ska vi testa handikapp idrott i nån sporthall i Halmstad, tur att man fixat ledsagare som hittar dit, så jag slipper irra runt i Halmstad som en annan dåre... Minns när jag skulle hitta från Sannarpsbadet till tåget, det var inte det lättaste.. Nu skrattar säkert någon, men jag bjuder på det såhär inför julen..
Förresten så har jag fått en liten kusin idag, en liten Ida, kan tyvärr inte säga om hon är söt än, för har inte varit & hälsat på.. Får ta de en annan dag, kanske fredag eller nått sånt..


"When you're far and we're apart, I'm really missing you, I wanna be where you are"


min lediga dag,

Min lediga dag tillbringades på Neptunus Kliniken, efter en veckas huvudvärk så var jag tvungen att gå till doktorn, idag fick det bli helt själv for the first time.. Scary moment, men jag klarade det, tog till & med prov i fingret utan att gråta..
Den största guldstjärnan som finns till mig, eftersom jag i vanliga fall brukar gråta innan dom ens avslutat meningen prover.. hehe, lite av en mes när det gäller sånt.. Men alla prover var perfekta så nu ska jag på halvkropps massage på fredag för att minska på spänningar i nacke & axlar och sen test av synen för att se om det är så att jag behöver glasögon hela tiden, hoppas huvudvärken kan ta & försvinna.. Det börjar bli tröttsamt att alltid vara trött och att behöva knapra huvudvärkspiller varje dag.. Efter det blev det lite julklapps inhandling till min kära mor, sen bar det av mot Kungsbacka för att hitta något att ha på mig, men de gjorde jag inte.. eller på sätt & vis gjorde jag väl det, två bh:ar, ett par trosor.. Nu behöver jag bara något snyggt att ha över mina snygga rea fynd från Change, vilken service dom hade att erbjuda alltså, hjälp med storlekar & modeller, en som sprang och hämta nya om de inte passa...
Nu ska jag gå & sova för att vakna pigg & utvilad imorgon..

So good night everybody,.,


 


vilken dag ...

Då har jag hamnat framför en dator i skolan igen, har nästa lektion vid ett och sen slutar man vid fyra efter idrotten.
Fick reda på vad mitt betyg blev på hemtentan som jag slet med förra veckan och allt slit gav ett oväntat bra resultat, VG på gränsen till MVG, for the first time in my life!  Jag gjorde något riktigt bra och nu är det bara att hålla tummarna att slutbetyget blir lika bra , får tyvärr inte reda på det förrän nästa vecka då min bok ligger hemma..

Nu har halva veckan gått och efter helgen är det bara en vecka kvar i skolan.. Sen kommer ett efterlängtat jullov med en massa mys med pojkvän, sköna promenader och härliga joggingturer i Espevik..

the time is out, give me some more..


en krönika, en felicia & en blogg

Sitter just nu och skriver på en krönika till textkommunikationen, den kommer handla om vänskap, mest sprucken vänskap... För det är något som jag är en expert på och ändå har jag inte kommit på något facit på hur man gör för att få det att funka livet ut.. Ibland funkar det och ibland funkar det inte alls, men när ens svaghet drar ner en i träsket av osäkerhet, hur gör man då?
En liten del ur min krönika
"Jag har lärt mig att en vänskap kan ta slut lika snabbt som den började och varje gång en vänskap tar slut försvinner en bit av tryggheten man har inom sig, självsäkerheten får sig också en törn. Min har fått många törnar under åren och säkerheten är på reparation och tryggheten är snart på väg mot arton års service. Jag har lovat mig själv att aldrig mer lägga mitt liv i någon annans liv, ingen ska få styra mig, för att leva med ånger över något man inte gjort är fan inte roligt."

Den är deprimerande att läsa, jag blir rädd varje gång jag ser orden som runnit av mig i Word-dokumentet, en liten del av mig själv och en stor del av andras svek.. Livet har tagit ut kurvan dåligt och jag har befunnit mig på åkrar, i diken och ute bland kossor allt för många gånger..  Eller det är jag som tagit ut kurvan dåligt och det har ju fått sina konsekvenser, men det har även givit många sköna minnen & just nu gillar jag livet skarpt..
Jag har ju världens gulligaste pojkvän som får mig att vilja hitta tillbaka till viljan att vara mig...  i like you

right know i feel good ,


en lördag i veckan

Det gäller att ta vara på lediga lördagar och denna var den sista innan jul för min del, fast det är ju bara två lördagar kvar sen är de ju jul.. Tiden går fort, även när man inte har roligt.. undrar om de blir en vit jul eller en jul som slutar i tårar, den som lever får se.. Dagen till ära gick jag och min kära pojkvän upp 06.15, Vi tog oss upp ur sängen och med mig som chafför begav vi oss mot rea tanternas paradis, nämligen Ge-kås. Jag hittade inte så mycket, men det blev ändå dyrt..
Nu är jag nyduschad med nymålade naglar i jul färgen röd och om några timmar ska vi iväg på julbord med jobbet.. Det blir mitt första julbord för i år och förhoppningsvis finns det gott om köttbullar, prinskorv och ägghalvor för det är väl ungefär det jag äter, lite skinka slinker ju också ner förståss..
Nu ska jag ta de lugnt och sen bär det av mot Tornagård, tror stället hette så..

let's do it my way!

.....

Har egentligen inget vettigt att skriva, men jag skriver lite ändå för skojs skull..
Men jag måste fördriva tiden lite, så kan ju berätta att mitt klubbyte nu är färdigt. Jag är numera medlem i Varbergs Golfklubb, det känns bra måste jag säga.. En sak till som jag kan berätta är att jag igår körde till vilse i Halmstad, skulle ut till träning i golfhallen som ligger vid flygstaden och jag kom till Vapnö gård!!! Det som var mest irriterande var att jag såg golfhallen, men jag visste inte hur jag skulle ta mig dit, men jag vände vid Vapnö och så körde jag samma väg tillbaka och jag hittade, men jag måste ju erkänna att det kändes som om jag var på fel väg även då.. Tur att jag hade gått om tid så jag slapp berätta att jag kört vilse.. Tror jag ska önska mig en gps i julklapp faktist..

& snart är de jul ,

RSS 2.0