min vecka i korthet ...

Då har det gått en hel vecka, nästan... Så här kommer det en liten resume av vad min vecka har innehållit :)
Måndagen bestod av skola och sen buggkurs i Tofta, mycket roligt och på vägen hem hade jag duett med Europe med låten "Carrie", det blir skivkontrakt nästa för min del, jag övar varje gång i duschen.. (Tur att man inte har grannen allt för nära)
Tisdagen var skola och så Yoga, skönare än skönt.. somnade på avspänningen och jisses vad kallt det blev efter ett tag, då ångrade jag mig att jag var så lat att jag inte gick och hämtade en extra filt.. (Detta ska jag komma ihåg till nästa vecka)
Onsdag var skola igen och sen tror jag inte att det hände så mycket mer den dagen...
Torsdag, det var igår min lediga dag fylldes med massage, väldigt skönt och avslappnande. sen var det första intervall träningen med min pulsklocka, den pep och levde liv så ska läsa instuktionsboken en gång till och se hur man ställer in alla inställningar på den där "makapären".
Idag Fredag, har det varit skola sen har det bara varit slapp.. och nu sitter jag framför datorn igen och tittar lite på en laptop, det lutar mot att det ska bli en liten söt LG, färgen blir blå eftersom rosa inte riktigt är min grej..
Imorgon är det Lördag, för mig innebär det jobb mellan 8-15 i min kära kassa på ICA Nära Zachrissons... Sen blir det kanske en liten träff med pojkvännen, hoppas han kan fixa mitt msn som inte funkat sen jag installerade det nya.. Så just nu kör jag med ebuddy, funkar lika bra, men ändå inte...

Så här har min vecka se ut och den har faktist varit helt okej, lite för lite med energi till att göra saker och ta tag i att plugga till exempel.. Fast det kanske kommer nästa vecka eller veckan därpå eller kankse efter sportlovet om jag har tur, mitt hopp är att det BARA är cirka fyra månader kvar..

Have a nice friday everybody !


Söndag igen

Söndag igen då och veckan ligger framför mina fötter, denna vecka blir inte så mycket annorlunda mot andra, skolan, golfträning i Halmstad, bugga på måndag, Yoga på tisdag, springa en runda på onsdag, simma på torsdag, prov på fredag, jobba & träna golf med Varberg på lördag, promenad eller nått på söndag..
Så här ser min vecka ut i korta drag, livet rullar på i gamla spår och just nu ser det inte ut att bli så mycket annorlunda.. Inga större förändringar på gång från min sida iallafall..
Just nu är jag nog ganska så sur&vresig, till stor del beror det på vädret, varför kan det inte bara få vara snö i några dagar istället för några timmar?? Det regnar, snöar, blåser och solen lyser med sin frånvaro, det kan ju göra att man blir små knäpp efter ett tag.. Just nu hade jag gjort vad som helst för att få känna värmen från solen på min kind..
Semester hade suttit fint nu, en vecka hade nog räckt för att hämta lite bättre humör, men det är ju snart sportlov som tur är.. 
Idag så var jag hos mina gulliga kusiner, min stora kille fyllde 10 förra veckan, så nu var det kalas.. Men han blev ju lite besviken på att Victor inte kunde komma med, så det är inte mig han saknar längre.. Utan det är min pojkvän som står högst upp på den listan, det känns ju lite hårt, men smällar man får ta.. Jag älskar mina killar så det nästan svämmar över, så det gör inget...

a space that is mine .

lärt mig mycket idag

Idag har varit en mycket givande dag måste jag säga, (kanske inte, men ändå)
Louisé berättar spännande nyheter iform av smaskiga avslöjanden på morgonen, då jag var helt utslagen av tröttheten så slog det lite snett & jag fick mig ett gott skratt flera gånger om.. På textkommunikationen där vi just nu ska göra skoltidning, en rolig grej som kanske kan ta en del av min dyrbara tid framöver, men det jag ska komma till är att jag fick igenom mitt namnförslag, lite stolt måste man ju få vara.. Jag eller vi döpte tidningen till "Svampen", jag fick bestämma YES!! äntligen, alla var inte lika förtjusta som jag, men har man inga bättre förslag får man allt ta det som finns :)
Senare under lunchen fick jag några, om inte mer smaskiga avslöjanden om Louisé, det var alltså inte hon som berätta det helt frivilligt utan det kom från en annan käft!
Så här givande var min dag idag och jag har lärt mig mycket nytt, mest om Louisé och vissa andra personer med, men det vet dom inte om att jag vet.. så det så!
min kropp skriker efter vila, så idag blir det vila och så blir det stenhård träning imorgon istället...

"make a wish

idag är det Söndag, så igår var det Lördag, låter rätt så rimligt va??
nu blir det lite dåtid här, för igår kväll när jag var ute på promenad i mörkret så såg jag ett stjärnfall, då får man ju önska sig något.. och det gjorde jag, nu går jag bara och väntar på att det ska slå in, kan nog dröja ett tag, men det kommer hända & jag hoppas det händer snart..

Så idag då, det har hänt väldigt lite, soffan har varit min plats & jag har fått läst en del i en bok, riktigt bra och den fick mig att öppna ögonen lite.. Skulle egentligen ha gjort ett arbete till skolan, men oturligt nog (vilken jävla tur) glömt pappret i skåpet i skolan, så jag kunde inte göra något.. Istället har jag kollat på film, läst boken och tillsist hamnat framför min kära dator och loggat in på bloggen... Just nu har jag även funderat över vänskap och kom fram till en del saker, som kommer här det jag kom fram till...

Min teori om vänskap, något som är komplicerat, det finns så mycket som kan gå fel där..
"För att vara bra kompisar behöver man inte vara speciellt lika, det viktigtaste är att man gillar varandra & att vara i varandras närhet.. Sen är de skitsamma om den ena är smart & den andra är korkad.. För att vara kompisar behöver man inte tala samma språk eller ha samma intressen.. Bara man har samma intresse att vara kompisar, umgås, larva, kunna vara allvarliga , skämta.. spela spel, cykla till stranden & vara allvarliga, prata om allt & inget liksom.. Man måste ge sig själv chansen att hitta riktigt bra vänner & om man hela tiden ställer sig frågan om det kommer funka, så hittar man inga bra vänner. Då hittar man falska, bara för att man är rädd för att låta andra människor lämna spår i ens själ.. Du har lämnat många spår i min, jag vet inte om jag lämnat några i din, men jag vet att du är en person som jag inte vill förlora bara för att jag tvekat på om de funkar.. utan att ens ha testat.. Jag älskar dig för att du är DU, om du är blond eller brunett spelar ingen roll.. Bara du är ärlig mot mig, ärligheten kan vara svår, men samtidigt så underbar.."

and it will come true"


hjälp! en älg???

Tog mig en springtur i skogen tidigare idag och tänkte ta den långa rundan där inne för att få en lång och skön promenad i solen hem sen.. Men när jag kommit halvvägs och tror att jag är påväg åt rätt håll, börjar jag bli osäker och kommer bara inte på hur det såg ut sist och om det verkligen är rätt väg, så jag bestämmer mig för att springa tillbaka och ta den korta vägen istället.. När jag kommit en bit in i skogen kommer jag att tänka på älgar, det är så typiskt mig att skrämma upp mig själv sådär, men så börjar jag fundera på vad man ska göra om man träffar på en älg.. Ska man hälsa artigt och gå baklänges därifrån eller ska man klättra upp i första bästa gran och vänta på att den försvinner eller att någon kommer och räddar en?? Jag har ingen aning, men ett tag var jag på väg att vända hem pga att jag inte kunde hålla tankarna i styr, som tur vad kom det ingen älg den här gången och till nästa gång ska jag ta reda på vad man gör om man träffar på en älg..
Det är skönt att vara ledig en dag i veckan, man kan ta en lugn sov morgon och sitta i pyjamas till tolv utan att någon klagar på en.. Man får hela huset för sig själv och kan springa runt naken om man vill det..  Lite kallt nu under vintern, men man kan sjunga utan att någon klagar.. Duscha länge utan att någon undrar om man drunknat därinne eller så kan man bara ligga i soffan och fisa utan att någon vet det..  Idag passade jag på att epilera mina ben, ingen mysig stund direkt och då är det rätt skönt att vara ensam hemma, ingen som frågar hur det går eller hur ont det gör.. Utan man kan sätta på musik jätte högt och sen kan man faktiskt skrika så högt man vill, jag behövde inte det idag, men fy fan vad ont det gör.. Jag ska vänja mig, tror jag ska göra det till ett nyårslöfte, vänja mig vid smärtan när man epilerar benen.. 

Nu blir det diskning för min del, sen blir det något annat, typ mat eller nått.. Är hungrig så ska nog se om jag inte kan hitta nått gott ätbart nere i köket..



.....

Här sitter man nu en onsdagskväll framför datorn och försöker komma på nått vettigt att skriva om, men jag kommer verkligen inte på något alls. För det som jag kommer på är antingen för personligt eller så är det utlämnande av en annan människa.. Och även fast jag kan vara ganska så elak och säga dumma kommentarer som tar precis där dom ska, så vill jag  inte hänga ut någon i bloggen.. Där går min gräns, även felicia har en gräns,. Den gränsen innebär att det inte ska bli allt för personligt - det kan innebära problem och frågor kan uppstå hos nära&kära, vilket leder till att jag skulle behöva sitta och förklara det jag skrivit i min blogg, vilket jag har nada lust med. Sen ska jag inte bli allt för elak mot mina medmänniskor, det man inte kan säga öga mot öga är inte värt att säga..

Så nu utan att bli allt för personlig eller elak mot mina medmänniskor ska jag försöka mig på att skriva något intresant, vilket kan bli ett stort problem då jag inte känner mig så jätte intresant idag, utan mer vanlig, med alldagliga problem som vad ska jag ha på mig? , inget intresant med det alls..
Det som är mitt problem idag är att jag måste sluta äta socker nu, för annars kommer jag bli sockerberoende och stor som en flodhäst med enorma hål i tänderna och eftersom jag är skit skraj för tandläkaren är det inget jag vill, så  från och med imorgon torsdag blir det inget godis eller kakor.. hur länge jag lyckas hålla det här, blir en gåta, eftersom jag är en stor godisgris som bara älskar att sätta tänderna i något sött och gott..  Vem gör inte de?

Nu får det vara slut på tankeverksamheten för idag och så återkommer jag imorgon och berättar om min lediga dag.. Hoppas på lite skön sol och vindstilla imorgon, ska ut och springa för första gången på år & dar...

just do it!

året är 2009 ....

Det är 2009 nu, nytt år med nya förutsättningar & det kan bara bli bättre...
Nyårsafton fick bli en hemma kväll då jag fick magsjuka dan innan och den 31 december hade jag ont i huvudet, var väldigt trött & lite små hängig.. Dagen innan var ingen höjadare med spya, tårar & nada matlust...
Starten på det nya året var rätt så tråkig om man säger så, men det kan ju bara bli bättre och just idag känner jag mig väldigt glad över att jag lever, har en underbar pojkvän & att det finns hopp för min halv kraschade vänskap med min absolut bästa vän.. thank you for the music <3 sen så har jag bara ett halvår kvar på Aspero Idrottsgymnasium i Halmstad, lite små sorgligt, men samtidigt så otroligt roligt & skönt.. Inga mer läxor, inga prov, fast sen kommer ju det där med jobb&grejer.. har iallafall ett sommarjobb till augusti, sen får man se vad jag hamnar..

2009 ska bli ett av de absolut bästa åren i mitt liv, det är jag som bestämmer just nu & i mina drömmar kan allt hända...
först & främst ska jag ta studenten, det innebär att överleva ett tag till i skolan ovanpå Maxi huset, inga problem tror jag.. Fixa bra betyg, kanske lite klurigare, men ingenting är omöjligt - MVG here i come ;) kanske inte, men Godkänt iallafall (nada press från mina föräldrar då jag sätt deras betyg)
Jag ska även ta mig igenom Vårruset under våren, men innan dess ska jag träna för att klara av denna utmaning..
Nu sitter jag här med en lite mindre skön träningsvärk i benen efter dagens skogspromenad, så blir det väl när man inte rört på sig under en längre tid, men imorgon ska jag bli av med mina tre små knutar & då ska jag börja träna ordentligt igen, jag längtar.. inte efter att ta bort knutarna, men tills när det är över & dom är borta.. tiden där emellan vill jag helst slippa, men min mamma är med för att hålla handen & lugna mig.. allt kommer gå så bra så.. arton år & går inte till distrikssköterskan ensam, modig som en tiger, nää stämmer inte, men snabb som en iller, därifrån stämmer däremot väldigt bra ..

nu ska jag ha en trevlig kväll på jullovets sista dag & det blir mitt sista jullov någonsin, förhoppningsvis... ,


en dag i kungsbacka

Var uppe i Kungsbacka idag med älskling, vi gjorde oss besök på freeport, kungsmässan, bloms & svans festkläder, letar balklänning.. Hittade en, men måste titta lite uppe i Göteborg innan jag bestämmer mig..
Jag fick med mig ett par skidbyxor iallafall, strl. 164, så är det när man är lite kortare, man får helt enkelt gå på barnavdelningen & den största strl.,..  Tur att det finns snygga grejer där med & inte bara sånadära galon byxor =)


tell me your secret and i tell you mine <3


RSS 2.0