hmm,

jaha, här satte man sig framför datorn för att vara lite duktig och göra hemtentan i rättskunskap, men den jätte långa länken som vår käre lärare skrivit ner till oss, skulle nog gå till en sida som skulle hjälpa oss, men jag fattar ingenting så får fråga om det imorgon.. Hittar inte det jag vill hitta, är det bara jag som är dum i huvudet eller är det så att man ska göra på något speciellt sätt??
Hösten har kommit och lagt sitt mörker över oss igen och snart är de la vinter med.. Har fått några snöflingor och väldigt kalla vindar & lite minusgrader.. Fast jag tycker nog det här vädret är bättre än en massa regn & slask..

Våra drama lektioner är väldigt givande idag t ex så lekte vi "hajen" & där upptäckte man hur kort jag är, eftersom lakanet som man skulle hålla vid hakan var närmare golvet än taket där jag stod =)
sen lekte vi nån stol lek, alla sitter på en stol, alla har varsitt kort från kortleken, & så säger läraren hjärter & alla med hjärter flyttar ett steg åt höger, sen skulle man komma tillbaka till sin stol så snabbt som möjligt, ett litet problem var att man kunde få folk i knät osv... Orkar inte förklara allt, men roligt hade vi iallafall..



i want to forgive and forget...

ähh,

Min dag idag har varit som alla andra dagar fast lite annorlunda, varit i skolan på en fredag, de va längesen, Först så är jag glad det är ju ändå fredag, sen nervös inför PA-skit, som verkligen blev skit också..Att de ska vara så svårt att förklara vad man har tänkt att göra för PA, sen att läraren såg väldigt sträng ut hjälpte ju inte dirket en förvirrad Felicia som ville ha stöd & snälla frågor.. Men icke sa nicke, de blev inget med de inte.. Nästa seminarium om de blir nått ska jag vara bäst, eller iallafall bättre än idag.. Det påminde lite om mitt svenska tal i ettan, hahah väldigt mycket öhh, ähh..  
Sen var jag arg & väldigt arg för att dom som skulle visa mössor & kläder till studenten verkar fatta noll.. Tider är till för att hållas, inte skjuta upp det för att det blivit missförstånd & en fredag vill man komma hem tidigt.. Det gick ju rätt bra ändå, storlek 55 på mössa =)
När jag väl kom hem efter en mycket onödig dag i skolan så gav jag mig ut på en springtur, fast det slutade med en promenad i lite fortare tempo, dels för att det var lite smått halt & sen fick jag ont i magen.. Undrar om det inte var lite gluten i gulasch soppan idag, nått måste de varit iallafall, ska inte gå in på detaljer för de är inga fräscha sånna..


melikeyou<3 

en onsdag

Idag är det den stora städdagen, vi ser skrivbordet som datan står på igen, jippie!! jag har hittat alla kontoller till tv, boxer, sterio och nått annat som har med ljudet att göra.. kan de bli bättre?
Nu ska jag bara dammsuga lite & sen ska jag ta bort mitt nagellack på tår & fingrar, för annars vet jag en som kommer påpeka att de ser väldigt dumt ut & de vill jag ju inte unna någon.. hihi
Senare idag ska jag ta mig en promenad bort till mamma som är på massage & boka tider till mig med =) & sen blire the big city Varberg, ta kort till körkortet, se om man kan hitta en träningsdagbok nånstans..
Ikväll ska jag in till Varberg igen & hämta pojkvännen min, så ska jag ta oss till varbergs inomhushall i Tvååker nånstans, där vi ska träffa den som kanske ska bli våran nya tränare nästa år.. Vem vet vad som händer??


i will give you one chance to show me what you got !


min dag

Idag har min dag ungefär sätt ut så här:
Först skola, två lektioner & så studentlekar som vi förresten vann, GO MMI!!!
Sen hem, men först en väntan på tåget i cirka en timme, tåget hem, buss hem... På bussen hem så somnade jag gott & vaknade med ett ryck & trodde jag var framme, började trycka som en galning på stopp-knappen, men den funkade inte, PANIK!! Men så tittade jag ut genom fönstret & såg att jag inte alls var framme utan det var en liten bit kvar, tur för mig att knapparna inte funka.. När jag äntligen kom hem gjorde jag ett snabbyte till långkalsonger & joggningkläder, på med min heta reflexväst & min ännu snyggare pannlampa..
Och nu sitter jag här framför datorn & slöar lite, borde egentligen städa mitt rum för där ser hemskt ut, men jag tar det en annan dag..




can you give me the moon, please ?


äntligen ...

Trots det gråa vädret har jag ett stort leende på mina läppar idag, det är nämligen så att jag har fått körkort!!
Helt underbart så jag vet inte vad jag ska skriva mer än att jag ska aldrig mer vill övningsköra..
Ska snart ut och åka till simhallen och jag kan köra själv utan att behöva lösa skjuts, mycket skönt..
Nu ska jag ner och slänga mig i soffan med en chokladbit, en filt och se vad tv:n har att erbjuda...

Med rätt att köra bil helt själv, jag kan bara inte sluta le =)


de är rutiner igen,.

Jag är just nu inne i någon sorts off-period och vilka går det ut över ?? Jo, dom jag älskar mest , ..
Kan inte någon bara trycka på on-knappen och se om jag kan vakna upp & se vilka som vill ha mer av mig än de dom får.
Ge mig lite liv & lite mer styrka att orka med den gråa vardagen som hösten har kommit med, mycket som kommer & mycket som går just nu, tyvärr, ett stort tyvärr,,,
Jag vill testa något nytt, jag kan bara inte komma på vad.. vill göra något som jag aldrig gjort, jag har börjat tröttna på att det alltid händer samma saker i mitt liv.. Ge mig en utmaning, ge mig något att kämpa för, ge mig va som helst bara de är en förändring.. Jag är nästan mottaglig för va som helst, bara det innebär en liten eller kanske en stor förändring i mitt liv, min hjärna börjar gå på tomgång, den behöver något att längta efter, något att sakna, något att vilja göra..
Den har redan någon att sakna, någon att längta efter, men den behöver något mer just nu, något att sakna något som gör mig galen, glad, pirrig, lycklig och de finns så många känslor så jag kan bara inte fortsätta för listan kan göras lång..
Det känns som det gjorde förra året vid den här tiden, livet går som på rutiner. Man är i skolan, man äter, sover och tränar.. Det är allt som händer, helgen kommer, men den försvinner lika fort igen så man hinner inte ta vara på tiden och man hinner absolut inte med det man tänkt..


you are the one I am waiting for , .
,

finns egentligen inget att säga ,, .

Sköna torsdag har kommit och snart så är den över, eller snart & snart.. Men om några timmar så är den slut och då är det en ännu skönare Fredag!! Den ska jag tillbringa med att köpa tågbiljett från Skåne så jag inte blir fast där nere (även fast de vore lite skönt), sen blir de springa springa springa!!! här ska de tränas inför fystester vecka 47.. Men ett litet problem kanske kan vara att det inte är så mycket springa på dom, men ändå.. Kanske ska ta och köra lite armhävningar & sån skit också, njaaa, får nog ta mig en funderare på detta..
Men iallafall idag när klockan ringde kände jag att det fanns en rejäl träningsvärk efter gårdagens idrottspass med mage, lår och hopp övningar.. Jag tackar & bugar för detta trevliga, men måste säga att det borde finnas lindrigare sätt att känna av träningen på... Man blir ju lite små trött när man har samma problem som en 95 åring med ryggproblem att komma ur sängen på morgonen... Jag kom upp och bestämde mig för mina uttvättade joggingbrallor & nån grå tröja med lite ansiktsfärg på nått ställe (syns som tur inte så mycket, tror jag iallafall)...
Nu känner jag att höstdepp börjar komma, men ett stort men är att jag ska bli träningsfreak och förhoppningsvis slippa känna av denna period så hemskt, den är verkligen inte alls kul... Ändå kommer den tillbaka varje år, tragiskt men sant..

Nu har jag babblat färdigt för ikväll och snart blir det ett stort glas vatten (nyttigt sägs det) framför tv:n och kolla
Andra Avenyn!!

please stop the world from turning, ..

it's hard to understand.. ,

Visst är de svårt när inget går ens väg, vänner kommer & går, men kärleken eller hatet till dom kommer alltid bestå..
Mest är de väl kärleken som alltid finns kvar i ens hjärta.. kärleken till personen som vi tappar taget om, som sakta men väldigt säkert försvinner ut ur våra liv..  Varför ska det vara så svårt att behålla vänner livet ut, man växer ifrån varandra  jämt och ständigt, ska man behöva skaffa nya kompisar som man skaffar kläder ??
Livet suger ibland & ibland gör det så jävla ont.. Ont  i hjärtat, ont i mig, ont överallt.. Det tar ut sin rätt om man säger så, kroppen och tankar bryts sakta ner till en stor gröt av minnen, va har jag gjort för fel och tillslut finns det inget kvar..
Man ersätter den kärlek man har till vännen med något annat, jag ska göra det, för det känns bra, jag ska träna så gör jag något åt mig själv istället för att försöka ändra och forma någon annan..

Men visst är det konstigt att man alltid, alltid försöker hålla kvar vid något som en gång var bra, försöker göra det bra igen, men man lyckas aldrig.. Utan det blir bara falskt, spänt och en äcklig stämning över det hela.. Jag har lärt mig att det är lika bra att släppa taget medans det fortfarande är någorlunda bra, så minns man förhoppningsvis bara bra minnen och hur roligt man en gång hade tillsammans.. Inte alla gräl, alla hemska saker man kan säga till varandra för stunden., .

give me some time to think about it, my life, our friendship and all things that I need to think about..


it's hard to loose someone, som har visat hur man ler , .

RSS 2.0