What à feeling

Ikväll lärde jag mig nått nytt, man ska aldrig & då menar jag ALDRIG äta en pannkaka mer än man orkar, det blir spykänsla väldigt mycket spykänsla!!! Varför sa ingen stopp vid näst sista bara??? Så nu sitter jag här framför tvn och mår illa samtidigt som jag tittar på grey's anatomy och längtar efter My darling som jag för övrigt inte kommer träffa förrän på fredag kväll... Har dessutom lite ont i huvudet, men jag klagar inte för imorgon ska jag skämma ut mig på dance mania på atletica så underbart är det att skaka rumpa och dessutom har ju doktorn sagt att svettas är bra för huvudet så nu kör jag sten hårt på svetten!!! Hahahhahahha Jag har haft en lite jobbig dag på jobbet, mina fötter blir ju f*n inte bra, ont så jag nästan skulle kunna gråta en skvätt, men det gör ju inte stål flisan inte, eller hur?? Hoppas på en skön morgondag istället med fötter som är på min sida!!! Sov gott vänner och ligg inte uppe för länge med dator eller iPad. Det där sista är mer en påminnelse för mig själv då jag lätt fastnar med iPaden i sängen och så blir klockan elva igen liksom.. Så god natt!

Vilken härlig måndag

Mmm, min första lediga dag på 6 dar, hur underbart som helst och snart har jag legat bort hela förmiddagen i sängen, spelat spel på ipaden och bara njutit... Men snart kommer väl älsklingen hit så borde väl gå upp och äta lite frukost.. Idag blire gymmet och ett härligt zumba pass sen ska jag vidare till derome och äta kladdkaka med en härlig tjej, var alldeles för längesen vi sågs, har interns sett deras nya lägenhet. Men nu funderar jag starkt på att gå upp och klä på mig, sättanigång en maskin tvätt, det är nämligen brist på trosor och sockar.. Måste kolla skåpen i köket med så jag har allt fär att baka en ny kladdkaka som ser underbar god ut på bilden :)

Frostigt ute

Okej, nu börjar det bli lite kallare och detta lite leder till frost på rutorna på bilen.. Känns inte okej det är lite förtidigt för min del det får gärna vara lite varmare ett tag till i alla fall.

Men nu är det som det är och jag ska snart åka till jobbet igen, känns som om det bara var några timmar sen jag var där. Men nu är det bara idag, lördag och söndag kvar, sen är jag ledig måndag och tisdag förmiddag, då det bär av mot ge kås med vår mega långa lista på saker som behövs till lägenheten... Nä men nu ska jag fräscha upp ansikte, andedräkten och doft under armar och göra mig redo för ett långpass på jobbet ....

Ha en fin fredag allihopa :)


nio veckor...

Det är alltid lika svårt att somna efter ett kvällspass när sängen är tom... Men efter en timmes spelande och tryckande på min käre iPad så brukar det gå bra. så nu börjar ögonen kännas lite tyngre, gäspningarna kommer lite tätare och det börjar bli allt jobbigare att hålla ipaden.

Har haft en riktigt riktigt bra dag idag, har hittat en ny frisör som känns toppen och det bara efter sådär 2 års letande eller det är nog till och med längre,så smile på dee!!
Sen har vi äntligen fått köpt köksbord, soffbord och en matta till soffan :) nu äre bara att hålla tummarna för att det blir snyggt tillsammans...

Förresten är det bara NIO veckor kvar till jul!! Inte allt långt kvar ju.


Äntligen!!!!!!!!

Äntligen har jag fått sålt min första iPad :) hur grymt som helst. Imorgon är det flera kund möten inplanerade och så blir det kanske lite ledig tid till att bara vara så resten av veckan är fulla med jobbtimmar på maxi.

Nu borde jag verkligen sova, men är inte det minsta trött... hmm dags att räkna får kanske??


Fjärde dagen i skåne

Brrr.... Idag bjuder Skåne på kallt väder, sådär 6 plusgrader och lite blåst, men än så länge är Skåne till sin fördel det bjuda nämligen på sool!! Och det vinner över minusgrader kall blåst så länge solen är framme har vi en glad Felicia :) så nu sitter jag med soleni ryggen och låter den värma mig, snart ska jag vända på mig och låta den lysa över mitt ansikte. Gårdagens spel var helt okej några kluriga lägen från tee, men annars tycker jag att min darling skötte sig fint :) idag blir det till att jaga fåglar och ha så roligt som möjligt och njuta av dagen:) Till något roligt som gårdagen erbjöd var att vi tänkte äta på klubben, men pyttepannan var inte glutenfri. Så då sket vi i de och ska äta här idag och gissa vad dagens var?? Joo, pyttepannan och idag var den glutenfri... Vad hände där liksom ?? Hmm nää nu måste jag på med vantarna annars fryser mina händer fast runt telefonen..

Andra dan i skåneland

Nu blir jag arg!!! Hade skrivit jätte mycket och så lyckades jag trycka bort allt. Vi är inne på andra dagen i Skåne, gårdagen regnade bort och vi spelade bara 11 hål sen gav det inte mycket så vi bröt. Idag bjuder hösten på ett finare väder med sol och ganska mycket blåst men än så länge inget regn. Idag hoppar jag spelet då jag har så mycket kläder så jag liknar en michilin gubbe och har ni någonsin sett en sådan svinga en golfklubba?? Nää just det, det går inte!! Så idag övar jag på min caddie roll istället och njuter av solen i mycket kläder och mina härliga vantar:) Jag lyssnar på lite gamla låtar och njuter av min ledighet :)

Svårt att somna

Ligger i sängen och väntar på att tröttheten ska komma, alltid svårt att varva ner och somna efter ett kvällspass… mina hälar gör lite halv ont nu, men när jag körde hem trodde jag att jag skulle börja gråta, det gör så fruktansvärt ont och så ska man gasa för att komma hem. Och gissa om jag ångrar mig nu att bilen inte har farthållare, men inget att göra det är bara att bita ihop och se glad ut. Det knäckte till i nacken innan när jag skulle gosa med katten, undrar om det innebär att det släpper nu eller om allt börjar om på nytt…

Nu är det dags att sova så jag orkar med morgondagens jobb.


underbar tisdag

Vilken härlig tiisdag!!! Blå himmel med inte allt för många moln och dessutom lite SOL!! Vad är det som händer vädergudarna, har mina böner blivit besannade?? Som jag har längtat efter lite höst väder som inte är dimma, pisskallt regn eller blåst och kolsvart.. I love it, men trots detta har jag varit inne hela dagen, nästan av en katastrof, men jag har fått dammsugit och dammtorkar mitt rum, plus plockat upp alla kläder som skulle tvättas och alla mina papper, en del viktiga som legat på golvet i snart en månad.. Undrar hur det ska gå när jag flyttar till lägenheten, blir man plötsligt en ordningsam person då eller blir det mer "genier behärskar kaos"- människa?? Men jag kom igång så himla bra att jag höll på att glömma bort att jag börjar jobba klockan fem idag, så när den tanken kom så var jag tvungen att ställda klockan på alarm så jag inte ska missa tiden.. Och jag fick även städat toaletten, det var på tiden måste jag säga.. Ska inte gå in på några osköna detaljer, men det var lite dammigt iallafall :) Nu är det snart dags att ta lite mellanmål tror jag, magen börjar signalera att det snart börjar kurra ordentligt. Tänkte ju för typ tvåhundra elfte gången i år försöka dra ner på socker ätandet (choklaa, godis, glass, kakor, läsk, listan kan göras lång). Men nu har jag kanske kommit på knepet, jag börjar denna veckan när jag jobbar 6 dar på raken för jag har bestämt att jag inte ska lägga mina slantar på skit nu utan spara till lägenheten och thailand, två ganska dyra saker på ganska kort tid :) Men det kommer bli underbart båda två, så att leva lite på minimum för att kunna lägga mer pengar på att det ska bli bra känns helt okej ändå. Men nu kom jag helt bort från ämnet, sockerätandet var det ju.. Ska helt enkelt börja nu och än så länge har det gått bra, ingenting igår och än så länge ingenting idag det är snart 2 hela dar utan godis eller annat sockersött.. Vi får väl se till helgen det är ju då det brukar spricka, men med en pojkvän som ska kvala så ska det väl inte bli så mycket godis eller annat sött. Men ska inte sätta några förbud utan nått litet är okej på helgen typ lördag kväll... Nu är det dags för att göra en macka med lite köttbullar på och till det serveras eget bubblat vatten, det där med soda stream är en fiffig uppfinning :)

RSS 2.0