ledig dag enbart med mig och för mig

okej, nu börjar jag bli knäpp på mig själv, har raderat det jag skrivit säkert 3 jäkla gånger nu.. Skärpning här, jag har ju varit ledig idag och haft en egen dag då min älskade efter en frukost tillsammans packade in sin leksak (en sån där mini cross) för en grabbdag.. Tyvärr var mina vänner upptagna för dagen & kvällen så jag har fått stå ut med mig själv hela daan..

Så jag var i varberg en sväng för att tippa åt mamma, råkade springa på ett nagellack eller två som jag tyckte såg snyggt ut och det blev de med, men lite för mycket pengar egentligen, men har man egen dag så har man.. Sen hem äta revben med potatissallad, sen ge mig på godispåsen och coca cola burkarna :) sweet!!
Har även hunnit med att svänga mina lurviga med dammsugan tillsammans med en underbar MAGNUS UGGLA, i min stereo, en helt otrolig upplevelse måste jag säga.. hahahhaha
Hyrde första twiligt filmen så 2 timmar senare har jag sett min första twiligt, min oskuld är bruten :) hihi och nu är det så mycket bättre, chips dipp och en coca cola burk till. Det är troligt att detta är min kvällsmat också, så har jag lite mat till imorgon på jobbet, revben med potatissallad för det hade jag tänkt äta ikväll med.. fantasifullt eller hur ??

Det lär bli lite svårt att somna ikväll efter den här socker chocken jag ger min kropp, men på måndag är det core, torsdag är det dance mania och där emellan blire promenader :)

NU är det dags för en slurk coca cola och sen fokusera på chips dipp :) jag är alldeles för onyttig idag, men nu är jag på god väg att orka stå emot sockret på veckorna så snart kanske jag kan orka helgen också.. wish me luck Det är dags att snubbla in i mål nu!! Ta tag i livet och jaa... se vad det har att erbjuda, kan / orkar jag ta tag i min träning och början på ett lite mer nyttigt liv för att må lite bättre.. Huvudvärken får säkert lite energi av mitt sockerbehov och kan jag bli av med det så kanske jag kan jaa.. va kan jag ?? jätte mycket kan jag redan, men jag kanske kan lära mig mer om mig själv.. Och lära mig att ta hand om mig själv lite mera, min kropp behöver massor av kärlek och det kommer den få för jag är på gång!!!!!!!!


18 november

Det är fredag idag, har jag njutit?? Svar:neej!!! Fullt upp på jobbet, slitet som ett litet djur från 11 till 19:30 piip! Så mina fötter värker även om jag ligger i sängen, det är ett litet tjutljud i öronen (antagligen efter allt surr i butiken), kropp och knopp skriker efter vila. Känner mig lite som en urvriden disktrasa, äcklig och sådär sladdrig i kroppen... Så det mest logiska vore väl om jag sov nu, men jag har ju lite svårt att somna ibland och idag kvällen efter gårdagens stängning ät en sån kväll... Klockan kommer bli mycket idag och så ringer klocka. Redan halv nio då det är upp för nästa jobbtimmar, även om det är en glidar tid 11-16 bara en mass ob tid :) Men det suger energi ändå, detta att ständigt vara trevlig är ju lätt, men jisses vad mycket energi det går åt just nu, för egentligen vill jag ju inte vara så trevlig... Nog om jobb, på söndag ör det vilodag dag med älskling :) Och nu ska jag försöka lägga igen ögonen och få några timmars sömn!

11november 2011

Kapp, då är klockan snart 23:00 igeen!!! Men det är fredag och jag har varit hemma och sjukat mig i två dar, snoret har runnit, näsblod av nysningar, svetten runnit och orken har helt enkelt inte riktigt varit på mig sida..men nu är det fredag och jag har en påse godis, lite fika som bana kaka från skällinge bageriet och vaniljbulle från valinge bakstuga, 1liter coca cola har lätt glidit ner i strupen som vart torr och nu är magen på jäsning. Fast nu har jag kommit på något lite läskigt, jag ska snart åka till thailand och inte f*an vill jag se halv gravid ut i ett bikini land... Nepp, så nu är det skärpning Felicia, dags att verkligen ta tag i detta problem så nu till min genialiska plan, som sickan säger: jag har en plan!!! Och den är mer core, zumba, dance mania, spinning och promenader i friska höst eller äre vinter luften nu? I alla fall det ska bli mer frukt vilket också är socker, men på annat vis och smothies och maat, nyttigt och ibland onyttigt, men i 2 veckor ska det vara fokus på nyttigt!!!! Hjälp mig komma ihåg det när minnet sviker och hjärnan viskar coca cola, chooklaa, goodis, usch jag kan riktigt höra hur det låter, precis som på en film sådär utdraget och äckligt, så håret reser sig på armarna.. Förstår ni hur jag menar? Så idag har jag börjat med det yttre med fokus på nyttigt, målat naglarna i fin röd färg :) , hårinpackning och skrubb av hela kroppen, det är bara rakning av ben och lite ansiktsvård som saknas. För just nu har jag en mega finne i näsan ( inge vidare när man är snorig vill jag bara tala om), en lokal finn invasion på vänstra sidan av hakan, som jag alltid får när maten är för fet och det som åkt in i munnen är för onyttigt och en hel lokal församling i pannan eller säger man på? Och med detta intresanta vill jag bara säga god natt!!!

Orkar inte detta

Jaha då var det dags för huvudvärk igen då, nytt schema ute och jaa huvudvärken kom med en gång som ett litet brev på posten eller ännu bättre ett knapptryck bort på mailen. Plus att jag har en jätte förkylning på gång, näsan rinner, ögonen värker och jag känner mig allmänt trött och slut.., har varken tid, ork eller råd med det nu, ska ju snart flytta så behöver alla moneysar jag kan få... Men ska försöka mota bort sjukbakterierna med apelsiner och esberitox ska göra en egen juice imorgon tänkte jag. Nu är det dags att försöka sova lite för igår blev klockan alldeles för mycket innan jag somna och sen har jag inget roligt att berätta så är väl bäst att sluta...

Tisdag

Jaha, onsdag och ledig, that is lovley!! Och vad gör jag på en ledig dag, joo jag ser en musfälla som springer med en mus i!! Vad gör jag? Jag ringer mamma och får prata med Johan och han föreslår att jag ska dränka den, men nej det gör jag inte utan jag slänger ut den och med hjälp av sopkvast och skyffel och så fick katten ta den.. Men det är tur jag bor på landet för jag ropade eller mer skrek "du ska döö" så tur ingen åkte eller gick förbiför där stod jag säkert i fem minuter för att få upp musfällan med sopkvasten istället för att bara ta händerna och dra bort spärren.. Jag är en mes!! Har även hunnit med en omgång bak så jag hoppas verkligen att brödet blir bra nu, för annars kommer jag gråta en skvätt.. Har haft så mycket att göra att jag glömt äta idag eller jag har ätit, nej mer frossat i små bruna bollar med pärlsocker på... Nu skäms jag lite, men det tyvärr har jag en fross vecka med en massa socker... Men det är väl okej ibland och efter mina händelserika dagar så är det värre än vanligt. Men imorgon ska jag shoppa med min mamma i Kungsbacka och sen blire lite skön träning med ett dance mania pass :) skaka rumpa!! Nu äre grey's anatomi :)

precis över ytan

Ett litet blogginlägg såhär på tisdag förmiddag eller snart eftermiddag kanske?? Idag har jag knåpat på ett cv eller jag ändrade lite i texten på det gamla, för hur jag än försökte såg det bara så mycket bättre ut.. Så imorgon ska jag sätta mig och ringa lite samtal för att se om någon vill ha mig, jag är nästan villig på allt just nu!! För hur jag än vrider och vänder på situationen så kommer det inte bli bra det här, även om jag trivs nått sjukt bra med mitt älskade fore store gäng så kommer jag inte må bra.. Tyvärr innebär det då att jag inte kommer kunna lära mig mer av dom bästaste, men förhoppningsvis kan jag hitta några/någon som kanske kan leva upp till samma nivå, det är inte lätt, men någon måste det väl finnas?!

Fast det kommer väl alltid något bra ur en situation som suger ?? Joo, visst är det så, för jag har insett hur underbara jobba kompisar jag har.. För det finns i alla fall några som tycker det jag gör är grymt och det värmer hela mitt hjärta och just nu är det de som håller mig någorlunda över ytan... Dom räddade MIN helg från att bli katastrof och det är dom som lyfter mig där någon annan trycker ner!
Så jag kommer gå stolt ur det här med, för ingen sätter sig på mig ostraffat och nu är det krig och jag ska få sista ordet, för du fick första !


Till nått lite mer roligt så har jag träningsvärk så jag knappt kommer ner på toan, var på core som ska vara fokus på mage och rygg, men hur jag än känner efter så känns det mest i rumpa och lår?! hur kan det komma sig?? Så jag är inte så jäkla stark som jag trott för jisses va tungt det var och magen, rumpa, lår, armar ja men typ hela kroppen fick liksom lite som kramp i vissa övningar. Så här ska det tränas på för till thailand ska jag vara the biff !!!

Nu ska jag koka lite pasta och käka pappas biffar- mummma!!!!!!


RSS 2.0