vilken skit .

Dolt nummer är nog en av dom sämre uppfinningarna, för hur ska jag som får ett samtal från dolt nummer veta vem som ringt & kunna ringa upp om jag inte hinner svara.. Suck säger jag bara !
Jobbat hela dagen idag, gick ovanligt fort för att vara en måndag, vilket bara är positivt :) Sitter i telefon med en av dom bästa (min älskling) och  sen blir det lite plugg & tv..

Mitt huvud värken igen, sitter mycket i axlarna, men kanske lite pga av synen också så är lite tveksam om jag ska ner och kolla nya glasögon eller om jag ska vänta lite till.. hmm svårt val där..
Vart tog solen och det fina vädret vägen ?? regn, grått och allmänt tråkigt idag, men det gör väl egentligen ingenting eftersom jag jobbet, men man blir ju mycket piggare och gladare av sol :)

Jaja, man kan ju inte få allt här i livet !

våren kommer hit också :)

Ett tag sen sist, igen.. Inge vidare på det här med uppdatering.. Våren börjar komma fram nu, snön smälter och fåglarna kvittrar, det är svanar på åkern utanför :) Jag blir så lycklig, solen tittar fram allt oftare, vilket leder till sköna leenden och glada skratt som låter ännu gladare just pga solen.. Eller kanske inte solen, men lycklig blir jag! Veckan som kommer är fullplanerad med nästan bara roliga saker eller det är nog bara roliga saker :) måndag jobb hela dan, kanske inte jätte roligt, men det blir pengar och det är roligt :) Tisdag en sväng till ge kås med mamma och plugga, onsdag ansiktsbehandling, bröd bakning och pluggning, torsdag prov i data och klubbprovning :) Fredag jobb, lördag-söndag bara en skön helg :)

Ska även klämma in lite gym, promenader och intervaller så det är en fullpackad vecka..

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen med en bra bok i väntan på att älsklingen ska ringa & säga att han kommit fram :)

hard work work !!

Jaha nu sitter jag i soffan efter en hård dag, jobbade 8-13,30 idag i charken så luggen är fortfarande uppsatt & fick både nariga händer & läppar .. Det är så sköönt!!! Sen så har jag hunnit träna golf 40 minuter, ganska skönt när jag väl lyckas komma iväg&lyfta rumpan från soffan , träffade en glad & något förvånad PO tror jag , kul att förvåna :) hahha Sen har jag antagligen lyckas göra två totalt misslyckade brödlimpor.. Så jag ser ut som en städtant med luggen uppsatt & luktar väl sådär efter golfträningen & dansen i köket.. Har nämligen inhandlat "absolute 60's" världens bästa kök musik, man blir glad, sjunger med (kanske aningen falskt), men det bjussar jag på :) Köket blir mycket roligare - diska, baka, laga mat, allt detta går super lätt bara jag får lite skön musik att sjunga & dansa till :)

Nu väntar jag bara på att mamma&pappa ska komma hem & göra lite mat :) För det fixade jag igår, så nu måste det ju vara någon annas tur, eller ??

Imorgon är det frisör dax & så blir det nog lite golfträning, men nu blir det soffan :)

lite smått uttråkad !

Det här är nog en av dom längsta dagarna på länge, tiden går i slowmotion och även fast jag gillar att vara ensam så hade det inte suttit fel med lite sällskap idag.. Man tröttnar liksom lite på sig själv efter ett tag, tv:n är inget vidare sällskap, datorn är också ganska kass efter ett tag, när man tittat på facebook typ 10 gånger så är det inte roligt längre... Så vad har jag gjort idag mer än att suttit vid dator, tv och slitit på soffan? Jag fick faktiskt tvättat lite, till&med plockat ut & in i diskmaskinen och så har jag öppnat ecdl boken & läst 28 sidor, vilket är två kapitel så nu har jag bara sisådär 13 kapitel & 110 sidor kvar.. Sen måste jag antagligen läsa det minst en eller två gånger till för jag har glömt av vad jag läste i början.. Det kanske är därför det är så svårt att motivera sig att ens öppna bokhelvetet!

Men till nått helt annat, mitt hår har blivit ganska långt nu och på torsdag ska jag klippa mig.. Det ska bli så skönt att få bort det slita & kanske få till en frisyr för just nu så hänger det bara rakt upp & ner eller så är det uppsatt i tofs.. Så på torsdag ska det hända nått med mitt kära hår :)

Jag vet inte hur många dåliga serier jag sett på tv idag, men många är det.. Och hur många gånger lyckades jag bryta mot godislöftet? För många :/ Men sen kom jag på en sak att jag tränar, rör på mig så om jag fuskar en gång gör ingen större skillnad.. För jag håller igång, inte just nu för jag är sjuk, men alltid annars ! Så idag hade jag en fuskdag och jag är stolt över mig själv som tillåter mig själv att göra saker som jag inte får..

Och bara för att göra detta till ett riktigt långt inlägg så ska jag prata om mina helgplaner, det är ju ändå måndag och man måste ju ha något att se fram emot för att veckan ska gå fort och denna helg har jag mycket att se fram emot.. Det börjar redan på torsdag eftermiddag för då kommer min älskling hem :) Och då ska jag & kanske han åka och träna golf tillsammans, det finns inte mycket som slår golfträning med älskling :) För han är bäst på att peppa, puscha och säga det ser bättre ut :) Fredag kväll har jag inget bestämt, men det blir säkert en kväll med älsklingen :) Lördag bär av mot den stora stora staden Göteborg för att se på Magnus Uggla Revy klockan 14.00, innan eller efter blir det mat på resturang med älskling & mina kära föräldrar som också ska med och som betalar :)  Söndag blir det sovmorgon & golfträning på kvällen..

 Jag tror det här kan bli en riktigt bra helg & om min förkylning ger med sig så blir det säkert en toppen vecka också !


tråkig dag .

Ligger här i min kära soffa, har gjort absolut ingenting idag eller har tvättat lite, men inte så mycket mer.. Det är så otroligt tråkigt att vara sjuk & hemma.. För vad finns det att göra ? Mer än att äta en massa onyttigheter och slöa med tv:n som sällskap, hur kul är det liksom ?
Jag borde nog plugga lite ecdl för jag tänkte nämligen bli färdig med det innan sommaren, så måste lägga på ett kol, men det är så otroligt svårt att motivera sig själv till att göra det och man glömmer snabbt hur det att plugga. Så just nu känns det väldigt långt borta att sätta sig i skolbänken igen, men en dag kanske, men just nu är det jobb som gäller och jag letar, ska skriva ut cv som jag kan skicka ut till en massa ställen har redan förberett kuverten så imorgon ska dom på lådan :)

Nu ska jag fylla diskmaskinen och hänga upp tvätten, sen blir det plugg :(


knepigt .

Nyduschad och lite fräschare, tänk vad lite vatten, shampo, balsam & tvål kan göra för hälsan när man känner sig pissdålig, men vet inte om jag orkar jobbet imorgon.. Det är liksom den stora frågan nu, hur kul är det att sitta i kassan & snora, känns som om jag har feber, men vet inte febertermometern visade noll tecken på det.. Så kroppen spelar väl mig ett spratt, men en sak vet jag säkert att näsan rinner & nyser jag så kommer det snor helt garanterat.. Lite väl mycket information kanske, men det är enkel fakta..
Hade jag fortfarande gått i skola hade jag inte funderat så mycket på om jag skulle gå eller inte, det svarat hade bara varit "är hemma och vilar imorgon". Men nu är det inte lika enkelt...

Jag är nyduschad i alla fall och trött som fan, men det hör väl till när man är förkyld och legat i soffan hela dagen.. Så nu ska återgå till att göra ingenting och se om jag hittar något sevärt på tv:n..


   En rump bild, men jag gillar den - kanske mest för att det är min rumpa :) 




Hörde att maten var färdig där nere så nu blir det mat & sen blir det nog inget mer, tv resten av kvällen..

...

Näsan rinner och det kan vara lite feber i kroppen, men solen skiner ute och jag sitter inne och tittar på en bra film.. Ska nog göra i ordning ett fotbad, måla naglarna och ta en lång dusch, göra en hårinpackning kanske.. Det blir ingen golfträning idag och det är tråkigt, men det funkar inte så bra när näsan rinner, det blir ingen bra träning av det hela..  Så ska titta färdigt på en super bra film nu och sen blir det en fortsatt lugn söndag..

lördag & jag har tankestund .. haha

Det är lördag eftermiddag/kväll och jag är förkyld, jag har klarat mig så länge och så nu när jag minst vill bli det så kommer det.. Man vill väl aldrig vara sjuk och förkyld, men just nu så har jag precis kommit igång med gymmet & jag vill köra hårt hårt nu !! Men jag ska c vitamin bomba min kropp nu, så hoppas vi har apelsiner & citroner hemma.. haha, smart av mig att kolla det innan för jag misstänker att det inte finns allt för mycket av det hemma, min pappa brukar hinna äta upp det innan jag ens hinner säga APELSIN!
Jag är inte godis sugen egentligen, men så fort det blir fredag så bara trycker jag i mig godis bara för att det är godis dag, undrar om det är nått psykiskt... hmmm

Jag längtar så tills april nu, för då har jag en överraskning till en viss söt emelie som fyller 20 år :) Jag och Mia har klurat ut något riktigt bra och det kommer bli så lyckat :) hihi Och sen så längtar jag något enormt efter att få spela golf, bara slå ett full slag och se hur bollen flyger iväg .. Känslan av en perfekt träff, mm det är så underbart! Det kliar i händerna av att få spela första 18 håls rundan, och sen lite för att april innebär två månader kvar till första riktiga sommarmånaden juni och där händer det grejer för jag fyller 20 :) Systemet får jag shoppa på då, när man är 18 får man shoppa öl, tobak på ICA när man fyller 20 är det systemet.. Vad händer när man har passerat 20 finns det någon mer åldersgräns att se fram emot??  Eller är det bara kriserna kvar ? (30, 40, 50 osv) jaja nu har jag överansträngt min hjärna för idag så chillivippen, (hur det nu stavas vet jag inte) men det är med i nils karlsson pyssling...

RSS 2.0