vilken kväll .

Det är lördagkväll och jag sitter hemma hos min pojkvän, men snart bär det av till stan för att äta pizza, sen blir det väl någon bra film kanske hyra någon bra film..  Denna vecka har det gått jättebra med att inte äta godis, men sen har jag ju varit på två kalas, har ett tredje imon och det innebär ju att jag får äta tårta. Så jag får väl se hur lätt nästa vecka blir, men det ska nog inte bli något problem, jag har ju en tävling att tänka på .. JAG SKA VINNA!!! 


Nu får det vara bra för denna gång, kommer mer i veckan.. Så nu säger jag hej hopp!


jag ser det snöa.

Då var det snö igen, denna gång kommer det lite mer än man behöver, det vill säga det snöar verkligen mycket, typ vräker ner.. Men om det får ligga ett tag så är det mysigt, men om vädergubbarna har rätt så att det blir regn och plusgrader på måndag, jaa då vill inte jag vara med iallafall...
Nu sitter jag här i soffan med min älskling och kollar på Mr.Bean, vilket är rätt så underhållande och min älskling tar bort "böset" mellan tårna på mig från sockarna... Nu har vi även en deal på att inte äta godis, nu ska vi se hur länge vi klarar det.. Vinsten för den som klarar längst får vi se vad den blir, men de ska bli något roligt, spännande och något vi inte gjort tidigare.. Ska tänka ut något bra som vi kan göra.. Brainstorming under veckorna som kommer nu :) På måndag börjar våran deal att gälla och nu ska de fanimej lyckas det här. No more suger!

Nu blir det Wallander på tv:n och sen blir det sängen och imon kommer jag förhoppningsvis ut med bilen och så hoppas jag att snön ligger kvar ett litet tag.. 
Imon är det sista dan på sportlovet och sen är det skola igen på måndag.. Sen är det bara typ 7 veckor kvar till nästa lov och då kommer det med två veckor.

Jag älskar dig

alla hjärtans dag .

Alla hjärtans dag, har jag tilbringt med min älskling <3 ÄLSKAR DIG <3
En lugn kväll med matlagning, vi klarade av att göra en tacopaj helt själva eller med lite vägledning från både min far & mor, men va ska man göra när man aldrig gjort paj tidigare ?? Och när det stod mellan att äta nått äckligt och nått som faktiskt gick att äta så valde vi det sista alternativet, i alla fall så valde jag det sista alternativet och ringde :) 
Nu sitter jag och skriver här och han med stort H är i duschen och gör ett försök att få bort kliet från håret, skulle egentligen ha badat tunna, men det får bli till veckan när jag inte är sov färdig redan innan jag satt mig i tunnan..
Just nu är det "Bruce, den allsmäktige" på tv:n och vad ska man säga mer än att det är ganska så knäppt, men på ett roligt sätt, typ felicia-humor.

Alla hjärtans dag är inte så jätte speciellt, utan mer än vanlig dag i dag en lördag, livet rullar på som vanligt och jag tycker inte om någon mer bara för att det är den 14 februari.. Dom jag tycker om, tycker jag om året om, varken mer eller mindre för att det är ett speciellt datum..
Jag tycker om dom som jag tycker om och om jag inte sagt att jag tycker om er nån gång, så tycker jag antagligen inte om er, så de så!

solig dag .

Idag så har jag verkligen tagit vara på dagen, först en sovmorgon & en slappe frukost framför tv:n. Sen lite dator, min nya snygga laptop från LG :) riktigt nöjd med den asså. Sen tog jag mig långsamt framåt och började med att dansa av mig kläderna och sjunga för full hals.. Allt detta på grund av att solen sken, vilket gjorde mig på ett super bra humör :)
Sen gick jag bort till Zackes och sen gick jag hem igen.. När jag kom till Zackes står min kära kollega med huvudet utanför dörren och skrika: "HEJA, HEJA!!" Jag blir skit rädd och undrar va fan han håller på med, hans förklaring är solklar, "du höll ju på att klocka dig själv & såg ut lite som Gunde Svan (ska man ta de som en komplimang?) på sluttampen och jag tänkte att du behövde lite heja-rop..," Jag höll på att stänga av pulsklockan och ibland undrar jag var hjärncellerna sitter på denna människa eller om han är en utomjording.. .
Senare städade jag hela våran tvättstuga, dammsugade, våttorkade golvet och vek ihop kläder snyggt & la i rätt lådor.. Jag är riktigt stolt över mig själv, nu är det bara klä kammaren kvar att fixa i ordning, så skulle vi faktiskt kunna bjuda hem Kungen till våran tvättstuga ;)

Så här har min dag sett ut och nu ska jag ner och äta maat ! För hungern börjar sätta in, sen blir det lite tv tittande och lite dator.

ett till .

Jag bara kände att jag måste skriva ett till denna kväll, nu sitter jag här framför datorn och lyssnar musik och väntar på att det ska säga pling i telefonen så att jag får komma ut och röra mig med ett härligt sällskap...
Imorgon blir det bugg med den härliga Derome tösen och hennes pojkvän tror han skulle med denna vecka också, så imorgon höjs min positiva sida till 100 % tack vare just denna underbara Derome tös! She makes me smile :)
Sen blir det även en liten tur till den härliga Arvidsson tösen bara nån minut härifrån för att fika lite glass, eftersom hon fyller 18 ÅR!! GRATTIS gumman, hinner nog inte skriva något imorgon, så tar det idag istället.. Du är bäst för att du är du! She makes me smile :)
Kanske träffar jag Bjurum tösen i veckan med, she makes me smile too :)


Nu är det promenad som väntar och sen blir det nog sängen med en bra bok som sällskap..
good night everybody and have a nice week!

helgen .

Tänkte att jag skulle skriva lite kortfattat om min helg, vilket har varit en ganska bra helg..
I fredags så körde jag till Göteborg med mina två killar (kusin+pojkvän), jag hittade till parkeringshuset tack vare skyltning och jag tror inte jag bröt mot några regler. Vi var på Melodifestivalens genrep, fina platser fick vi sitta på, rad 17 på golvet. Det var häftigt att se hur allt går till med kameror och sånt, kul var det iallafall. Som vanligt glömde jag min kamera, så inga bilder att visa =/
Lördagen var lugn, pappa fyllde 47, jag var inne i Varbergs stad och beställde mig en Lap-top från LG, röd och snygg. Förhoppningsvis kommer den på tisdag, hoppas, hoppas.. 
Idag kom mormor&morfar hit för att äta mat och fika, minikalas för pappa.. Trevligt med god mat och speciellt en god tårta. Typ kladdkaka fast det inte var kladdkaka..
Nu sitter jag här och väntar på att Mia ska ringa och säga "nu går vi" så att jag får komma ut och röra på mig.. En promenad i blåsten, med två vänner kan det bli bättre avslut på veckan ??

Ska se om jag kan få ihop ett bra träningsshema för några veckor nu, wish me good luck!


varför .

Först hade jag inte tänkt skriva något idag, men så ångrade jag mig lite smått..
Vad gör man när det känns som om alla vänner man en gång kände bara försvinner ?
Vad hände med det som en gång fanns, vart tar det vägen ?
Hur kan en vänskap bara försvinna sådär, vad är det som går fel, vad gör jag fel ??

Det finns en massa jävla frågor som jag inte ens kan svara ja eller nej på, jag kan inte ens ta på mig hela skulden för att vänskapen försvinner.. För allt kan väl inte vara mitt fel, eller kan det ?
Ett tag trodde jag att det fanns ett hopp, man behöver inte vara jätte lika för att vara vänner, men det hopp jag en gång såg, det har krympt och är nu nere på noll.. Varför ska jag alltid lyckas med att förlora dom som betyder eller betytt mest för mig ?? Varför kan jag inte lyckas med en enda vänskap, är jag så dålig som vän ?
Vad har jag missat i vänskaps kursen ?
Lyssnar jag inte tillräckligt eller säger jag fel saker ?? Tala bara om vad jag gör för fel!

Jag orkar inte undra längre, så varför inte bara säga "bye, bye" och gå vidare med livet utan den vän som jag en gång kunde gå genom eld för att hjälpa.. Jag tror att jag bestämt mig för att göra precis det, jag skiter i att vara den förstående vännen som försöker peppa, hjälpa och stötta i alla lägen, dag som natt.. Det verkar inte uppskattas av någon, så nu är det bara jag som gäller, ett stort jävla ego ska jag bli,.. Mitt nya liv som ego, rätt intresant, men tyvärr är det nog dagens sanning.. Det spelar ingen roll att man alltid finns där och lyssnar när någon behöver prata, det blir skit tillslut ändå.. Man kommer ifrån varandra på ett eller annat sätt och när det händer, så dör något inuti en..
Det här blev ett väldigt deppigt inlägg, men min energi är som bortblåst och jag orkar inte mer, jag är trött på allt.. Skulle helst av allt gå i ide och sova vintern ut och sen vakna till våren med solen som väckarklocka..

Nu ska jag fylla veckan med träning och mina tankar ska ut till skogen, där ska dom flyga iväg och stanna i nån gran! 

RSS 2.0