träning,träning & träning

Idag blev de intervallträning i brors backe, de va inte & leka med.. upp&ner + vila lite grann & så höll vi på så några gånger.. Bra träning, men är ju glad om jag kommer ur sängen imon..
Denna vecka ska jag fixa ett träningsschema till mig själv, för nu ska här tränas gånger 100!! För nu ska all glass & godis tränas bort & så ska jag äta frukt & grönt för glatta livet...

running up that hill ,,


"Ta mig till havet & gör mig till Kung"

För havet gör mig till kung, kung över lugnet & mig själv.. Lyssna på vågorna & bara andas djupt och lugnt..
Ska ta mig till havet nästa vecka, lite yoga kanske ? Jag är helt såld på Yoga efter att ha haft det en timme i skolan.. Så jäkla skönt, varm utan att springa sig svettig..,, Och lite Yoga kan behövas i mitt fall, så stel man va dåå.. Fast det visste jag ju sen tidigare, men ändå.. Inte så stel.. hehe
Så nu ska här yogas & strechas & gud va jag ska bli smidig ..

Nog om det, för nu ska jag ner & attackera dammsugan lite... För att vara en liten snäll flicka & hjälpa min mamma som skulle leka duktig & fixa lampa, men fick istället ont i nacken..

So here we go ...






ännu en dag med håltimma

Då sitter man här i skolan igen & har ännu en av alla håltimmar som finns inlagda på mitt schema. Denna dag är det BARA ungefär 3 timmar. Det är väl helt underbart, man får gjort så mycket , eller inte.. man försöker hitta nått att fördriva tiden med , för man inte har motivationen till att sätta sig att plugga i skolan framför en halvt fungerande datorn.
Det kommer snart ett nytt schema & jag bara hoppas att det där med håltimmar blir något man ser fram emot, för så är det inte nu.. Det är något man bara vill ha bort!!

Ikväll blir det en skön stund i simhallen i Veddige med min vän Mia =)  Det ska bli riktigt skönt att bara simma lite för att sedan sätta sig i bastun med frukt &  bara slappna av & snacka en massa skit om allt & inget ...

Nu ska jag maila till en lärare för att få fram lite fakta till en födjupningsuppgift... 
Så det här va allt om mitt intresant liv idag & imorgon kan det komma lite till.. Inte så intresant, men det är så mitt liv ser ut för tillfället... 

                                  
please, listen to me.., I have something to say.. ,   
        

suck

Visst blir man bara överlycklig när man kommer till skolan vid tio tiden & ser att första lektionen är inställd & den andra lektionen man har den dagen börjar 14,30. njee, tror inte de, men (enda gången jag antagligen kommer bli lite lycklig över en ändring i schemat) pga det så kunde man ta en annan lektion där mittemellan tio & 14,30...
Så idag har man inte fått gjort så jätte mycket mer än att man slipper ha en lektion imon & får en jätte lång rast där istället...
Ge mig styrka att våga visa "mig", den person som finns inuti som inte vågar ta sig fram.. Bara för att de är nån tankenisse som stoppar det, genom att tänka "varför göra det, när du vet att dom antagligen ändå inte kommer lyssna på dig"...



Give me a break,.


allt har sin första & sista gång ...

Sista skolfotot va taget, hoppas man ser någorlunda normal ut iår. Sista skolkatalog & enskilda kort är beställda.
Första dan i skolan på en hel vecka, missat en del, men de får jag väl ta igen nästa vecka eller veckan därpå..
Jag har funderat en del under tiden jag varit sjuk, hur ska "lilla" jag klara av att visa min personlighet för alla i klassen nu under trean, när jag inte klarat av de på två år ?? Hur ska "lilla" jag klara av detta? de låter inte så svårt, men för någon :

  • som hatar att göra bort sig,
  • som skäms för allt & inget..
  • som inte vet vad man ska prata om för att någon ska tycka det är intresant,
  • som inte har visat sitt rätta jag på två år
  • & som dessutom varit otroligt tyst & liten..

Hur ska en sån person klara av att växa så mycket i sig själv att den klarar av att visa sitt rätta jag ? Hur ska jag klara av att sluta se mig som "lilla" jag, när jag inom mig har en "stor" jag som vill komma ut & visa världen här är jag, se mig för den jag är..
ge mig något bra svar på detta, för jag har ännu inte själv hittat de... ,


and this girl shine like a star in my eyes

.. ,

sjuk sjuk sjuk... visst är de roligt , eller inte..
nu har jag varit hemma sedan i måndags & jag börjar tröttna, trodde aldrig jag skulle höra mig själv säga detta, men : jag saknar skolan!!
& imon ska jag inte dit heller, pga att jag bara har träning & eftersom schemat är mindre bra så har jag bokat en körlektion då, men på Fredag, då SKA jag till skolan!! då är de skolfoto som gäller.. 
& håret ser ut som fan, inte klippt mig sen i slutet av juli tror jag,  kommer inte ihåg när jag senast klippte mig, de brukar liksom vara 6-8 veckor, men denna gången är de längre.. för länge...
men nog om de, för jag är juu sjuk. hade nog kunnat gå idag, men latheten slog till, så tog en vilodag hemma.. hehe men jag saknar faktist skolan nu. Tråkigt hemma, fast de är rätt fint väder nu, så ska om en liten stund ta på mig nått annat är pyjamas byxor & ge mig ut i trädgården med kameran & sen har jag lovat mamma att plocka hallon & björnbär , kan däremot inte lova att de är några hallon kvar när hon kommer hem.. Jag älskar hallon !! 

& med detta sagt så ska jag gå till frysen & se om jag hittar nått att göra mat av..


i don't cross this street until you hold my hand, .

taggad som få!

Här sitter jag nu så enormt taggad för att ta tag i träning osv, men med en förkylning & en feber som går upp & ner, så blir de inte någon träning just nu.. Så nu måste jag komma på nått smart sätt att behålla den känslan, av att bara vilja ta på mig joggingskorna & ge mig ut i vilket väder som helst. 

Det börjar gå mot riktig höst & vinter, för mina händer & fötter är äckligt kalla jämt..
sen känns luften annorlunda, mycket frisk & ganska skön, men samtidigt väldigt kall..
Tänker bara på förra hösten då vi tog våran "långis" i alla väder & hur fräsch man kände sig när man kom in vid tio tiden. Det ska bli en repris på de!

and you don't care what they say , 

feber =/

idag vaknade man vid fem tiden & kände mig varm, samtidigt som det var väldigt kallt.. tungan var alldeles torr och härlig. gick upp & gjorde iordning en kopp te, mamma kom ner & frågade om jag inte va uppe lite väl tidigt, men efter att ha känt på min panna, så förstod hon att jag inte kunde sova ..
Jag somnade om igen efter nån timma & vid sju tiden började svetten rinna... Kroppen kör ut febern, eller nått, för jäklar va varmt de blev.. Så från duntäcke till filt & till slut blev de bara ett påslakan,.

Så ingen skola idag utan en hemma dag med feber & en rinnande näsa. Visst är livet bra underbart ibland ?
Nu ska jag gå & lägga mig i soffan & slötitta på nått dåligt program som går på tv:n, de finns verkligen inga bra filmer på förmiddagen en vanlig sketen måndag, utan bara en massa gamla dåliga serier..

,    .

, .

varför gör jag så här ? varför förstör jag mig själv med alla dessa tankar ?
de borde väl vara jag som sitter inne med svaren på det, eller ? Men jag har inga svar, bara en massa frågor som ingen har riktiga svar på .
Hur gör man för att bara släppa taget & våga chansa på de osäkra ? hur, hur, hur ??? Vart kan man möta sin största fiende ? Här sitter jag & skriver en massa strunt som inte ens jag förstår mig på & till vilken nytta?

För att helt byta samtalsämne, så ska jag ikväll ta mig en lång promenad & bara prata strunt med min allra bästa vän, som alltid funnits vid min sida.. Denna vecka ska bara bestå av saker som får mig på bättre humör, motion, boxning i garaget (banka skiten ur en säck som inte säger emot), långa promenader & träningsvärk!! (de sista kanske man inte blir så jätte glad över, men de känns iallafall att man gjort något)




Genom glädje, tårar, ilska & kärlek
 After all we only human

Välkommen till min nya blogg!

mitt första inlägg här dårå,
ikväll blir de en skön hemmakväll med myskläder framför tv:n.
helgen blir en skön slapphelg, kan behövas efter alla tidiga mornar & sena kvällar i veckan. Det blir även en liten tripp till Göteborg för att kolla bio med min käre pojkvän. ser fram emot detta!
nu blir de inte mer idag, men kanske imon .. .

/ felicia


RSS 2.0