du ljög fan bättre än delfinerna simmar

Nu borde jag varit nere på golfbanan & tränat, men nu är jag inte det utan ligger i soffan som en slö fis.. Men hade stängning på jobbet igår & jag har svårt att varva ner & somna om sängen står tom när jag kommer hem & det gjorde den igår så innan jag släckte lampan & somnade var klockan säkert halv 1...
Så idag är jag super trött & ska om en timme åka till jobbet igen, har en 6 dagars vecka så är ledig imorgon & sen är det jobb hela helgen... Får skylla mig själv som bokat in en tid extra, men pengar blir det :)



Har börjat utveckla ett beroende till veronica maggios nya skiva på spotify, så har börjat starta en väldigt seriös tanke på att skaffa skivan till bilen.. Jag har ju ändå en kareoke bil, jag sjunger järnet till & från jobbet igen, här sparas inte på varken röst eller inlevelse.. Dock har jag ju inte någon textremsa att följa så det är ju inte alltid min text stämmer med originalet, men det är ju bara jag som hör så vem bryr sig liksom..


Jag slänger ner en nyckel från fönstret i köket, jag bor 4 trappor upp & du är välkommen in !!!!!!!!


mitt hjärta blöder

Denna vecka är ingen bra vecka, känns lite som om jag går på halvfart, inget känns jippie & inget känns direkt buu heller, men trött är jag på allt & alla.. Vill bara vara själv & fundera på hur livet snurrar på, var jag vill bo, var jag vill jobba, jag vill helt enkelt fundera på vart jag vill att mitt liv ska vara påväg..
Men det är inte lätt när det är pyspunka på bakhjulet, det går trögt i alla backar, även dom som är nedför & lätta.. Varför har man sånna veckor ??? Igår ville jag verkligen inte åka till jobbet, idag vill jag inte det heller, alla slutar, känns som om det bara är jag kvar snart, ska jag bli "gamlingen" då?? Jag kan ju inte ens hälften av vad dom kan, hur ska det sluta ?? Livet går i slowmotion, älsklingen är sjuk & jag är vilse i den djupa skogen av tankar, det är inte bra det här..


Ska snart åka iväg till golfbanan & träna lite, även om det är trögt så måste jag ju fullfölja något & det får bli träningen som jag lovat mig själv att jag ska klara galant, har väl börjat sådär som vanligt, men nu är jag nästan på g!!


UT & njut av solen & blåsten !!


underbara helg

Äntligen helg, så underbart att ha en hel ledig helg, utan tävling, utan måsten, utan extra jobb & utan utan regn än så länge :) Har precis bakat färdigt till släktkalaset imorgon, fylllde ju ett år äldre i onsdags så imorgon kommer det förhoppningsvis lite paket :) Blir som ett barn igen, ingen som märker att jag fyllt 21 här inte.. Haha

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan provfika en bulle & blåbärsmuffins, så jag kan få ett utlåtande om mitt bak, kanske behöver jag köra plan B & fixa fikat på ica ?? Vem vet ??
Sen måste det bli lite golfträning, missat 2 dar redan denna veckan, så första veckan med 6 dar , 2 timmar varje pass har redan misslyckats, men det är 2 veckor kvar så nångång ska jag väl lyckas hålla schemat :)

Ikväll blir det grill i espevik med Andreas & älsklingen min, ska in till stan senare & hämta andreas & handla så vi kan fixa i ordning maten tills victor kommer hem från halmstad .. Mys ikväll alltså & imorgon är det kalas & sen blire nog kungsbacka för lite shopping :) Lyckades shoppa upp 700 kronor idag på vero moda in the big city varberg, men än är det plats för lite mer fina sommarkläder, har typ inget alls.. Nu blire till att ta tag i torkning av disken & sen är det fint  i köket igen :)



jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag

Trött & sliten efter en fredag på jobbet, trots att det inte varit så mycket att göra är jag sliten. Skulle kunna vara värmen, men också känslan av det fina vädret utanför dörrarna som sliter. Veta att det är ett perfekt väder för träning, all träning, promenad eller golf spelar ingen roll bara luft.. 

Imorgon slutar min jobbdag vid 16.00, alltså kommer jag hem i helt ok tid, vilket känns super skönt ska ut & gå då.. Promenad är bra för hjärna, hjärta & alla snurriga funderingar som maler längst bak i huvudet, super nice !

Nu blir det ett glas coca cola till & så ska jag leta upp min U2 skiva, för jag behöver lite variation på sångtemat i bilen, när jag hittat den får det väl bli sängen så jag orkar med morgondagen :)


det snurrar runt där uppe nu

Torsdag idag och tanken med dagen var mysig picnic i slottskogen med mamma & pappa för att fira mors dag så där lite i efterhand, men eftersom vädret inte är mysigt idag så byttes det mot städ i garage och köksskåpen.. En hel vändning kan man säga helt enkelt, lite precis som mina tankar just nu.. För en sak som kändes rätt för bara någon månad eller till&med vecka sen känns helt fel idag. Då det som var otänkbart känns så mycket mer rätt nu, vi får väl se vad som händer, men jag hoppas, verkligen hoppas att det kan bli verklighet..

Snart kommer det en eventuell köpare på min gamla cykel, jippie! Skulle kännas underbart om den blev såld & det kom loss lite nöjespengar eller som det ser ut nu, sparpengar :)


Ska stoppa in ett tuggimi i munnen nu så jag luktar fräscht när jag ska charma min köpare att klippa till, wish me good luck !

RSS 2.0