borde skulle kanske göra något

Jag borde, skulle kanske städa lite ?? Japp är svaret där, men måste även baka till golfavslutningen ikväll muffins med dumle kanske ?? Vem vet vad som händer när jag är i faarten!!

Skulle också behöva en dusch, men så har vi problemet med att min rumpa är fastsydd i mamma & pappas pensionärsfotölj , hahaha.. Du kanske undrar vad en pensionärsfotölj är, joo men då ska jag förklara här : Man sitter rak i ryggen och har fötterna på en liten söt fotpall, ingen såndär gosig fotölj som man kan krypa upp i med fötter, ben och rumpa.. Hade jag fått bestämma hade det blivit en gosig fotölj, men det är inte alltid jag får vara med och bestämma, lite synd dock för jag är ju lite av enexpert poå allt .. Om jag får säga det själv då.
Nej, men duschen var det och duschen blir det om en liten liten stund.. Sen blir det en goo långis promenadis med tjejerna innan den ena halvan (mian) flyger iväg till USA .. Ska nog även försöka övertala henne att hon visst hinner göra lite lunch med oss, äta bör man annars dör man har någon klurig gubbe klämt ut sig.. Och det är så sant som det är sagt så det så!!


i have a dream...

ja, vad ska man säga om helgen (fre-sön) 3 dagar med golf, två ganska bra ändå och så en äckligt kass... Just nu känner jag bara bläääää.... på allt, men om några timmar med lite mat (pizza) i magen så kanske jag kan se något positivt med denna dagen med typ sista hålet där jag lyckades göra ett par eller att jag inte var sist utan näst sist.. Men det är så det går när det mentala inte hänger med i svängarna och klarar av dom påfrestningar som jag utsetter min stackars hjärna för.. uscha uscha !!!!

Så hur gör jag för att bearbeta dagen, joo först lite chokladfrossa (ångest) sen lång promenad med mia snacka skit och fisa ut lite skit ;) Sen städning, bästa terapin någonsin, lite dammsugning, nybäddad säng, tvättmaskinen snurrar för fullt och jag mår lite lite bättre  .. Och jag har bestämt mig för att köra stenhård träning nu, måste bli starkare, smidigare, snabbare, vigare, mindre stel, nämnde jag starkare?!  Jag ska bli fit helt enkelt och hur ska jag som har en förmåga att frossa i helt klart onyttiga saker klara av detta då?? Det är en jävligt bra fråga, men jag har helt enkelt bestämt mig för att jag ska vara i form till 24 december 2010!! Tajt schema och tajt kropp ska det bli jaa !!!

Så nu kör vi frossa ikväll med pizza och choklad, sen gymmet imorgon förmiddag !!! Wish me good luck


solen skiner och det är härligt väder .

Det är en jätteskön dag idag, sol och härligt väder - känner mig glad, samtidigt som jag är ganska trött .. Har varit ute på en välbehövlig promenad med mia, det var skönt i skogen enda tills älglössen gick till attack ,då gick det  plötsligt lite fortare.. haha Ska snart hoppa in i duschen så jag kan åka till mormor&morfar och käka lite plus få lite hjälp med glasögonbågar som ska väljas.. uscha säger jag bara, det är skit svårt och allt känns fel och mina gamla känns absolut bäst.. Skulle kunna tänka mig att ha ett par likadana igen, men det är väl lite tråkigt.. Har tills på torsdag morgon att bestämma mig sen ska dom tillbaka..

Men nu blir det dusch och sen ska jag försöka ta tag i träningsplaneringen och se om jag kan få köpt mig ett gymkort så jag får någon ordning på kroppen och mig själv igen :)

Duschen nästa :)


det regnar lite lätt

Lördag förmiddag och jag väntar på att älsklingen ska ringa så jag kan få boka in våran helg i Stockholm :) Men nu ska jag klä på mig ta min lilla bil in till stan och lämna tillbaka lite filmer :) Sen se om jag kan köpa med mig lite grejer hem så jag kan göra lite lunch till mig själv ..

Det är värsta skit vädret ute idag, jag som hade planerat en lång promenad, men det blir inget med det så får väl klä på mig och hoppas på lite mindre regn imorgon så kanske jag kan få min lång promenad imorgon :)

Dags för att lyfta på rumpan och komma iväg till stan..


ajajajaj!!!

Har skit ont i min höger arm och skulderblad, rygg och nacke är skit stela , inte alls skönt och inte särskilt bra heller, men ska snart få massage tid som tur är ... Har egentligen ingen lust att jobba idag, men det är bara att göra, hoppas jag kan få smita iväg till självskanningen lite så jag slipper sitta i kassan nonstop.

Visste ni förresten att det finns ekologiska trosskydd ?! På tal om ingenting liksom.. Ska vila lite i soffan innan jag måste göra mig i ordning för jobbet.. Hoppas på en lugn dag idag..

jobb snart, men först mormors goda smultron från landet !!!

Ska snart göra mig i ordning för att åka till jobbet, kvällen idag och första stängningen :) Ska ladda bilen med bra och sjungvänlig musik så jag orkar hålla mig vaken hela vägen hem sen, är väl hemma vid elva idag.. Det är väl det som känns lite jobbigt, har ju typ somnat vid tio dom senaste dagarna eller i alla fall lagt mig i sängen då och kanske somnat vid elva, men det måste ju gå idag så det är bara och ladda bilen med mycket musik !!!

Fick köpt nya joggingdojjor idag, 2000 kronor senare har jag ett par skit sköna skor, samma modell som jag haft innan så jag vet ju att jag får en grymt bra sko :) Så nu ska dom gamla upp till jobbet, så har jag löst det problemet med...

Det är nog dags för mellanmål nu så ska gå och plocka lite smultron och käka, sen får det bli en tur till toan det är gott med chile con carne, men det är inge vidare för magen har jag kommit  på :)hihi behövs nog inga detaljer!!


mycket att hinna, men så lite tid, varför blir det alltid så när man är ledig???

Dagen började med jobb i 3½ timme, sen promenad hem i 45 minuter, helt slut i benen efteråt, körde intervaller med powerwalk ingen söndagspromenad här inte.. Sen bytte jag om och körde tillbaka till jobbet för att handla lite jäst och grejer så jag kunde göra chile con carne , mumma!(här ska pruttas ikväll) :) Sen hem börja baka bröd osv, börjar med maten och kollade (som tur var) datumet på burken med vita bönor och det var 2006 !! Lite väl gammal så av med riset från spisen och tillbaka till jobbet igen och köpa en ny burk, hem börja göra frallor av degarna som var klara lagom tills jag kom hem :) Och nu har jag sådär 25 nybakta frallor under en handduk här :) Sen får vi väl se om dom går att äta för har inte bakat i våran nya ugn innan , så det kan mycket väl vara så att det är ofärdigt eller lite väl klart .. Ska prov äta en sedan när jag kommer hem från golfträningen..

Det ÄR stressigt att vara ledig!!! Men hitills har jag hunnit med en del nu är det bara lite disk kvar vilket är den tråkigaste delen av bakning.. Men snart klart och då ska jag lata mig en liten stund sen iväg igen..


Nu kallar disken på mig!


RSS 2.0