jag hade iallafall tur med vädret!

sitter i en nybäddad säng med datorn framför mig, efter min dag på Östra banan som slutade med 102 slag & en förtvivlad felicia så behövde jag efter att ha legat i soffan sen jag kom hem bara göra något. och då förenade jag nytta med nöje & städade mitt rum som ny luktar en svag doft av vanilj från doftljusen på byrån..

Idag var en tuff dag, jag grät ute på banan, (andra gången i år, första var på Tönnersjö) jag grät av förtvivlan, jag orkade inte mer, ville bara av & köra hem.. Att en enda MÄNNISKA kan göra så stor skada, det är för min del helt obegripligt, att det kan påverka mig så mycket.. Jag hade ingen som helst energi när jag kom hem idag, ville bara lägga mig ner, jag grät när jag körde hem, grät sista hålen, grät i tele när jag prata med pappa, jag grät av förtvivlan. Jag klarar inte av MÄNNISKAN, det går inte, jag har aldrig i mitt liv varit så lycklig, men samtidigt oerhört besviken på att vara sist i en tävling, för inför morgondagen på Västra ligger jag sist.. Får kämpa hårt, men det kanske kan gå - om jag orkar hela vägen!


ikväll blir det paj, vin & mys i soffan - tummen upp för det!


det är mitt liv!

har du någon gång i ditt liv fått den där blicken, blicken som säger allt, den är elak, den säger "du har inte kontroll över ditt liv, du måste ju ha en plan!! hallå, vakna upp, fixa ett jobb, en utbildning så du kan försörja dig själv.. Gör något av ditt liv, du kan ju inte mena allvar när du säger att du ska ha semster, spela golf & jobba det lilla du har fått hittills som extra arbete.. Gör du det så har du missat något i livets skola.. Det där lilla ordet "mmm" kan säga mycket beroende på hur du uttalar det, mmm kan vara för något gott & smaskigt, men som det kom ut då & där, det var något helt annat.. Det sa bara "du har ingen koll på ditt liv & man måste för guds skull ha en plan" Men i mitt liv just nu & här, har jag ingen bättre plan än den jag har bestämt mig för att leva efter. Jag ska satsa på golfen, träna, spela & lattja, jag ska jobba det jag får på Zackes, och jag söker ju en massa jobb utöver, så något måste man väl få komma på intervju på.. Sen så ska jag ha semester, landa efter studenten, kanske kan tyckas att man borde ha gjort det nu vid det här laget, men det har jag inte hunnit med för jag har jobbat i sommar.. Sen har jag lite prov kvar att göra för att få mitt datakörkort & det är något att lägga till i CV:et, så det så!

Jag vet inte vad jag vill göra, varken nu eller sen, men något som jag vet med säkerhet är att jag inte vill plugga just nu. Det som händer i mitt liv nu kan vara det bästa jag någonsin har gjort, jag ska spara pengar för att resa, jag ska träna för att bli fit, jag ska åka till Skåne för att hälsa på min älskling.. Jag ska leva livet hemma i lilla nyebro, för att sen ge mig ut i storstan & erövra världen..
Det är min plan & den är genialisk, enligt mig själv, för vad kan vara bättre än att leva livet, samtidigt som man funderar på vad man vill göra, det kanske kommer till mig om jag bara slutar leta efter det...






havet gör mig lugn, djupa andetag blir till ny energi som bara är positiv.. "Ta mig till havet & gör mig till kung"

söndag, måndag, hela veckan

Tänk om det ändå kunde vara så bra!

söndag 23 augusti

var sista gången alla samlades i Strättebo, alla innebär mammas kusiner + deras barn. Svårt att säga något mer än att det var god mat och tårta. Om jag bara kunde komma ihåg vad som skrevs i gästboken, men det gör jag alltså inte för då hade jag delat med mig av det roliga rim eller va man ska säga som vi tillslut fick ner efter mycket om och men.. Jag körde även ner till Skåne typ mitt i natten med min älskling som passagerare, körde en omväg, men tillslut hittade vi rätt och kom hem oskadda, tyvärr miste en oskyldig grävling livet på vägen.. Men använder man inte övergångställen så får man skylla sig själv Mr grävling..

Idag är det måndag 24 augusti,
och jag sitter nere i Åhus, tittar lite tv och försöker hitta på nått roligt eller kanske till & med intresant att skriva här, men icke sa nicke för jag har nada fantasi.. Idag har jag varit inne i staden, ätit mat & besökt alla affärer som fanns inte särskilt många.. Men trevligt var det iallafall, nu blir det sängen för min del..  Nu blir det inte mer ointresant för idag och jag vet att du inte kan vänta till nästa gång..


Good night everbody ! 


felicia dag ,

började dagen med en skön dusch, sen åkte jag in till the big city varberg för en skön thai massage, det gjorde ont och det kändes att det var ett tag sedan det var en rejäl genomgång av min rygg, för fy fan säger jag bara vilka punkter hon hittade.. Så sitter här med lite feber & törstig som en gnu, men fick ju kollat på en ny mobil, det kankse blir en samsung touch eller en sony eriksson ?? det är den stora frågan i mitt liv just nu.. samsung eller sony eriksson ?? vilken ska man satsa på ??

efter att ha lämnat av pojkvännen min så åkte jag hem och lagade lite god laxröra & pasta, körde & levererade det till mamma på jobbet. Sen hem & äta lite själv, satte även i mig en hel 180 gram chokladkaka, mindre bra för magen.. men shit happens ;)
La mig en stund i soffan och kollade en gammal krigsfilm, M/S Gustloff om andra världskriget, varför har man aldrig fått se den i skolan?? Både hemsk, intresant och rörande.. Samtidigt som jag satte mig framför datorn för att se om man kunde hitta några skojiga jobb att söka, det fanns några som kunde vara intresanta så ska skriva ut lite mer CV och skicka iväg, får hoppas på att någon nappar på en ung tjej som söker erfarenheter och nya utmaningar..

Nu ska jag se till brödet så att det inte brinner upp i ugnen, hoppas det blir något som är ätbart...


life is life


borta bra, men hemma bäst !

Nu har fransmännen åkt hem och jag ska för första gången på väldigt länge sova i min egna säng, ljuvligt.. Men det är väldigt tomt här hemma, framför allt i kylskåpet som varit fullproppat i en veckas tid. Det är ingen som säger "good morning", "bye bye" eller något på franska, ingen bastu i duschen när man går in där,det jag försöker få sagt är att det är lite tomt här hemma..
Igår åkte jag ner till Halmstad för första gången sen studenten för att gå ut  med Lousié, men vi hamnade i soffan med varsin martini och bara pratade om allt & inget.. Sen kom Josse och hälsade på och vi hade en djup disskussion om han var med på balen eller inte, men vi eller jag kom först fram till att han inte var med, men sen ångrade jag mig för vi åkte ju bussen tillsammans.. Fast han påstår att jag dansade med han och jag kommer verkligen inte ihåg detta, så jag låter det va osagt, men jag tror verkligen inte att jag dansade med han..

Veckan som kommer blir jobb tisdag till torsdag, träning måndag och fredag blir det kanske en tur upp till Göteborg, lördag är det KM på klubben.. Fullt hela veckan med träning, jobb och att hinna andas där emellan, men fullt upp är bra ibland för då uppskattar man ledigheten desto mer..


sommaren är snart över, vart tog den vägen ??

RSS 2.0