valborg .

det är jobb imorgon för min del, så ingen skön utekväll för min del. Ska spendera min kväll på Varberg västras övningsområde, träna lite golf inför resan som går av staplen på lördag klockan 7.00... Då blir det skåne i tre hela dar med golfspel, mat & förhoppningsvis gött väder med sool... :) Nu ska jag gå & städa färdigt på min toalett, riktig mysgöra.. Idag hade jag mina sista fystester ever på Aspero i högskolehallen, hur skönt är inte det.. Gick la inte jätte bra, men sen måste jag bara säga hur meningslösa dem känns så här i efterhand, 2 gånger om året i 3 år, vad har dem gett mig?? INGENTING!!! inte ett piss helt enkelt, man känner sig liksom bara lite klenare, lite för långsam och lite för omotiverad varje gång.. ett jubel gick genom hallen när dem sa att det här va slutet, sista gången dem fick pina oss i detta hemska påhitt.. Förstår ni glädjen eller ??

Fint väder ute, försökte lägga mig i solen & götta lite innan, men så kommer det en SPINDEL!! så jag går in igen & kommer på att toaletten nog behöver sig en dammtorkning & uppfräschning... Så min Valborg  blir inte så händelserik, utan mest en kväll som alla andra...


i wonder how you feel about this .

tack .

pepptalk, ibland behövs det verkligen, för man orkar inte bara spela glad jämt & låtsas som om allt är perfekt, alla har sina brister & svaga bitar. Svårt att prata med vem som helst, det krävs trygghet & förtroende för den som lyssnar.. vissa saker går bara inte att prata helt öppet om, det kanske inte är något man vill skylta med, saker som gör att man hamnar under ytan ibland... 

tack för att du lyssna.


seven things .


sju små saker ni inte visste om mig.

1, jag hatar spindlar, stora som små!
2, har riktigt dåligt lokalsinne & skulle behöva en gps.
3, kan faktist bli ganska arg, trott eller ej!
4, har fyra ärr på min mage, från två operationer. 
5, grym på min egna laxpytt
6, var tvungen att ta hjälp av em. för att fylla i alla 7.
7, handlat sjukt mycket skor & kläder de senaste månaderna. (hihi)

jag blev utmanad av emelie, så om du har lite mycket tid över gör den här listan för det tar lite tid att komma på..


snabb, snabbare, snabbast .

söndag kväll igen då, veckorna går för fort nu hinner knappt med.. Min kropp, mina tankar, min själ hinner inte med just nu.. Det känns som om jag försummar dom som jag bryr mig om och som bryr sig om mig..

har inte mycket mer att skriva idag, känner mig hel tom på ord och jag vill bara ha fredag igen, för då får jag träffa min älskling <3                                   jag saknar dig redan, mys på fredag .


 


vart tog vädret vägen .

nu ska jag skriva ett långt innehållsrikt inlägg så här på kvällskvisten..
Vi börjar med nyheter, idag var det tyvärr nyhetstorka, men över till vädret: där finns mycket mycket att säga..
För i morse var det kallt sådär 3 grader, men så går man ut genom dörren från skolan på eftermiddagen och dåå var det varmt och skönt.. Sen så sätter man sig så där härligt lycklig man blir när vädret är bra, hög på solen och så kliver man av i Varberg... Där var det inte varmt, ingen sol och blåste, kände hur all energi som fanns i Halmstad klev av tåget i Falkenberg, för nu sitter jag framför tv:n igen och gör absolut ingenting..
Om en liten stund blir det Grey's Anatomi, sen blir det diskning för min del för det var tydligen min tur.. tråkigt, men sant..


sweet dreams..


borta bra, men hemma bäst .

nu var det ett tag sen det blev något skrivit här, men jag har mina skäl som en skön skidsemester förra veckan.. Det var skönt att bara vara, spela lite kort och sitta i soffan med en bra bok, inte behöva tänka på om man har prov eller om man ska skriva på något arbete eller när man ska sätta klockan för att åka till skolan.. säger bara mmmm,, Skön vecka med älskling, kan inte beskriva med ord hur skönt det var att bara vara i väg. så ger mig inte in på det heller..
Fast nu är det ju en ny vecka och det innebär skola, men den började med en slapp dag med enbart golfträning, först nere i Halmstad och sen på Varberg...Började dan med en promenad med em, skönt att träffas efter så här lång tid, kändes rätt .. Nu ska jag stänga ner här och krypa ner i sängen, good night everybody...


så duktig .

tog sprutan idag, klarade det utan att gråta alltför mycket, men sen har jag varit lite små seg hela dan.. Det tar på krafterna att vara en modig & duktig flicka.. I eftermiddags åkte jag & min mor in till Varberg, gick på VeroModa & shoppade de sista till studenten, blev en kort svart kavaj.. 20% & en goodiebag på köpet - där i fanns en god duschtvål, liten ljuslykta och lite annat smått & gott... Nu ska jag plugga lite grann, sen blir det nog en liten kort promenad i det sköna vårvädret som har kommit fram.. Det börjar bli ljusare på kvällarna nu, igår var det ljust vid 19.30, känns som en evighet sen det var ljust så länge sist.. men sommaren närmar sig med stormsteg & med sommaren kommer bal & STUDENT!!

so keep up the good work!


mycket modig .

today har jag varit modig, gick till doktorn helt själv. Det var andra gången för i år och tredje blir imon när jag ska iväg till distrikssköterskan för att få Gardazil sprutan.. Det blir doktor + spruta, helt själv på samma dag.. Kanske blir lite jobbigt, men jag är tuff så det ska la gå.. Jag ångrar mig lite och idag var jag väldigt nära på att skita i allt och åka hem.. Men det gjorde jag som sagt inte..

Har precis kommit hem efter att ha tränat lite golf, skönt väder och sköna slag.. Men nu ska jag återvända till min städning av mitt rum som jag påbörjade lite smått i söndagskväll..Skulle inte hamna här förrän ikväll men, råkade lyfta lite på stolen och då kom det en SPINDEL!!! panik, ångest, sprang runt som en idiot och letade efter en flugsmälla innan, ringde till&med mamma för att fråga vart vi kunde ha en... Hon skratta förståss, men jag hittade flugsmällan, men nu vet jag inte vart sprindeln är, så städningen sker med en flugsmälla nära till hands och med ett par tofflor på fötterna.. Man kan aldrig vara för säker,.. Bara för den där spindeln blev min städning genast större, nu måste jag bädda rent, lyfta på madrassen och dra ut allt från gadroben en gång till, bara för att försäkra mig att det inte är någon spindel kvar..För jag har total spindel FÖRBJUD!! Synd bara att inte spindlarna har fattat detta än, för dom brukar titta in då & då vid den här årstiden.. Spindlar som kommer in i mitt rum har en dödsdom hängande över sig, för jag kommer sova med flugsmällan jämte sängen...  Nu har jag samlat lite mod för nu ska jag återgå till rummet och påbörja min sanering..  Hoppas jag hittar spindeln så jag kan nita den med flugsmällen, för annars lär det bli marddrömmar inatt med, inte nice!

RSS 2.0