God morgon !!!!!

Jag tror jag blivit galen, går upp tidigare än jag behöver efter en stängning, galen kvinna är uppe med nästan tuppen. Igår åkte jag tåget hem efter en stängning för första gången, gick kanon hann med första spårvagnen så fick stå och vänta 20 minuter, inte min grej efter 22:00 i götet, kunde komma på alla möjliga hemska saker som kunde hända. Men fick sällskap dom sista 5 för då kom vakten från jobbet som tydligen också bor i Varberg och åker tåg . Väl framme i Varberg ångrade jag mig ännu mer, varför åker jag tåg och varför ställer jag bilen i p huset, halvsprang in i bilen och väl där låste jag. Lite fjantigt jag vet, men sån är jag... Nu tänkte jag ta mig en promenad innan frukost , sägs ju vara bra. Men framför allt har jag en djävulsk träningsvärk i benen och sen är jag super öm i min nacke och skulderbladen efter en skön massage omgång, så all massage där är uppskattad idag för mm.. Det är skönt när det redan är ömt och någon bara trycker lite, älskat :) Men nu är det dags för långkalsonger och termobralls på, har försökt lista ut hur kallt det är ute, men har ju ingen riktig termometer utan har 3 olika appar på ipaden och dom visar 3 olika grader, -8. +6 ( den tror jag minst på) eller -1 så antingen är det vrålkallt eller så är det ganska skönt. Jaja, det återstår och se. Men nu ska jag ut i alla fall, hurtbulle som jag är.

Nöjd tjej

Åhh, solen lyser idag med, känns som om jag har tur med den nu för den har varit framme nästan varje dag som jag har tid att njuta av den .. Underbart helt enkelt :) sitter på golvet och skriver idag mest för att kunna ladda iPad samtidigt. Snart ska jag hoppa in i duschen och sen är det dags igen. Jobb. Say no more! Idag gjorde jag något jag tänkt mig göra så många gånger, men som liksom aldrig blivit av. Istället för en lugn promenad idag så blev det intervaller och guud så underbart:) plus att jag tog och utforskade eller i alla fall sprang åt trönninge hållet istället för stan hållet. Men sen till min stora sorg misslyckades jag med taco pajen för första gången, har aldrig hänt innan, men idag lämnade jag den för länge i ugnen så den blev lite torr... Men den gick ner ändå, nu är det dags för en dusch och sen en stund i soffan kanske??


En helt vanlig tisdag

Igår lyckades jag med något helt otroligt, jag tappade min mobil som så många gånger förr, men igår gick den sönder.. Skärmen sprack och inte bara lite på ytan utan en djup spricka så det blir till att åka hem för att hämta en annan, ibland är det bra med lite lager. Men förutom en trasig mobil så var dan mycket bra, njöt av lite grey's anatomi avsnitt i soffan halva dan. Men sen fick jag för mig att gå ner till jysk för att köpa platslådor, otympliga saker att bära, men jag tänkte ta bussen hem hade kollat tider och allt, problemet var bara att hitta rätt hållplats och det gjorde jag inte. Så jag fick gå hem med dessa lådor och jag säger bara en sak: SVETTIGT!!!! För det var fint väder med sol och lite varmare grader :) På kvällen blev det zumba/core med en ny core del och det var en pina.. Ojoj, va klen jag kände mig orkade inte alls mycket, så det blir ju till att fortsätta gå på den och se om det blir några muskler :) nu är det dags för frukost och vika ihop tvätten från igår...

.....

Ja då har jag haft mina två lediga dar denna vecka och nu börjat det igen, med jobb alltså.. Så hur har jag tagit vara på mina lediga dar? Joo med fart och fläkt, svettas och haft tjej snack:) idag blev det simning på morgonen med älskling och sen promenad med Emelie och nu ikväll simning igen men med Cissi denna gång. Så med två dagars ledighet har jag nästan avklarat en veckas träning, det är imponerande! och som tur är pratade jag med min älskade mamma som påminde mig att jag inte alls börjar 10 imorgon utan jobbar kväll, vilken lycka för min del för det innebär att jag hinner med en promenad och lite namnsdags fika hemma hos mamma :) nu funderar jag på om det ska bli sängen eller om jag ska se mission impossable för första gången :)


Den här gången är det Emiil som härjar i taket

Nää, nu låter det som att taket snart ska lyfta, så hurru stormen EMIL nu får du allt lugna ner dig lite ... Har idag varit på onyttig och lite nyttig, det onyttiga talar vi inte om, men det nyttiga var infallet till gymmet för lite zumba/core käänns i magen såhär efteråt och en smothie med kiwi och banan med naturell yoghurt.. Så nu väntar lite hälsoliv här i lägenheten, blir simning gånger två imorgon och så lägger vi på en promenad på det! Haa here we gooo!!!!! Så snart ska jag krypa ner i sängen och vänta på min älskling :) det är väl dags att ta tag i det här med skrivandet igen är rätt skönt att bara skriva några rader och på något sätt lätta på trycket i huvudet.


RSS 2.0