snart ska jag få sova en hel natt (hoppas jag )

Jag ligger hemma i soffan idag, skulle jobbat men är dunder förkyld och jobbade faktist en hel dag igår med feber, så fick ledigt idag och nu ligger jag i soffan och snyter ut min hjärna.. Men imorgon är jag frisk för då ska jag spela golf :)

Mina 60 myggbett från helgen börjar försvinna nu och det är bara dom nere vid fotknölen som kliar :) Äntligen det är pest med myggbett och speciellt när det känns som om dom förökar sig..





Så här fina var mina ben i lördags kväll efter 2 dagar i emmaboda.. Det värsta var att det kom fler hela tiden och nere vid fotknölarna var det absolut värst, typ 20 bett runt bara knölen..  Usch det var nog den värsta mygghålan någonsin och som dom kliat.. Har nog inte sovit en hel natt sen torsdagsnatt, är det inte myggbett så är det en tät näsa.. Vet inte riktigt vilket som är värst, har inte bestämt mig än..


Men nu ska jag vila lite i soffan och samla lite energi så jag orkar plocka ur diskmaskinen som blev min uppgift innan mamma åkte in till stan så det är väl bäst att göra det :)

3 år går fort

japp, det har gått 3 hela långa år sen jag blev ett med min söta underbara älskling :) Så ikväll blir det resturang besök i stora varberg :)
Men innan dess så blir det en promenad, städning av mitt lilla rum och såklart rakning av benen, får ju försöka göra mig lite fin ikväll.. Så skippar joggingbyxorna, snobbentrosorna och ersätter det med snygga kläder, skor, underkläder och nyrakade ben.. Det är ingen dålig uppoffring från min sida då jag nästan är gift med mina joggingbyxor och gamla tröja från aspero..

Men måste bara berätta om min supernyttiga frukost idag med.. Havregrynsgröt med 2 grova rostmackor med ost på, inget socker på gröten utan bara kanel och russin :) Det börjar ske lite förändring här, sen att jag satte i mig en kexchoklad och en annan chokladbit i eftermiddag det får jag se som ett bakslag av det värre, men blev så sjukt sugen och det blev bajs, men snart promenad :) Och imorgon ska jag ut efter jobbet det har jag bara bestämt så nu ska det bli så!!! Ingen rumpa i soffan imorgon, ut ut ut ut ut ut !!!

Gick in på coop idag för att köpa rakblad så att jag kan raka benen till ikväll, jag tänkte att jag kunde passa på att köpa lite nötmix och treatbars till tävlingen på lördag med, så gjorde det och så kom det ju lite extra som inte borde varit med, men skiit i det!! Men jag betalar och går mot bilen igen, precis i utgången kommer jag på faaan rakbladen, så ut i bilen och lägga in grejerna och sen in igen för att köpa rakblad.. Blev lite små trött på mig själv!

Nu SKA jag städa så see you later !!

målen är uppsatta !

Jag ska börja träna, IGEN!!  1:a september då smäller det för felicia ... Det ska bli ändring på vanor, no more onyttigheter plus gym träning och intervaller, ska hitta passionen för intervaller igen, det är skönt när man väl kommer igång, det vet jag, men det är en sån j*vla långa startsträcka på att få rumpan ur soffan, för hur skön är inte soffan en kväll efter jobbet eller en ledig dag då man snurrat runt överallt och lite till bara för att hinna med allt och ingenting...
Om du måste välja mellan joggingskor och intervaller 1 timma och soffan hela kvällen, vad blir valet??

Men snart så ska det bli ändring, jag ska gå in för det här tillsammans med Victor, det blir frukt och vatten för hela slanten nu.. Ska börja lite smått med att ta bort godis på vardagar och sen även försöka på helgen för nu måste det komma lite resultat och det är helst fort så jag inte tappar motivationen. Men nu blir det pastasås med pasta och ketchup, sen kan det bli en liten promenad annars får det bli långa resten av veckan :)

ska försöka skriva lite oftare här nu, ta mig i kragen helt enkelt!!



sommaren bara försvinner !!!

Det är ett tag sen sist, har inte suttit vid datorn några längre minuter nu under sommaren, för det har funnits så mycket annat att göra, typ jobba, umgås med pojkvännen, försöka sig på att försöka komma igång med fys träning, (har dock misslyckats varje gång, jag förstår bara inte hur?!)

Just nu är det väldigt tungt, golfen går hundra meter bakåt varje gång känns det som och jag som ville, hade tänkt, planerat en riktig höjdar säsong, men så blev tyvärr inte fallet för just nu har jag snart lyckats med vad jag trodde var omöjligt, men har snart höjt mig too much!! Inte en enda sänkning i år, INGEN, NADA och min motivation till att träna och spela är nere just idag på minus 2... Så mina tankar går just nu bara runt i en ond cirkel, (kass, kan inte, helt onödigt att ens försöka,) Så tänkte försöka vända den dåliga kurvan, men jag behöver lite hjälp på traven, en spark i rumpan kanske, eller helt enkelt någon som kan tala om för mig HUR MAN GÖR!!! Hur gör man för att lyckas i denna sport som ibland känns helt omöjlig, jag behöver hjälp för jag vill, jag vill så himla mycket, men jag har ingen motivation till att träna längre..

Så säsongen som skulle bli den glada har istället blivit den med mest gråt och uteblivit resultat... Och då blir det en mindre rolig person att umgås med för hur jag än försöker så går det bara inte att förtränga känslan av att alltid knipa den eftertracktade sista platsen på tävlingar, alltid vara den som inte är nöjd.. ALLTID vara sämst och just nu är det just det tänket som sätter stopp för mig.. Jag orkar inte vara glad, positiv mer än några hål på banan , för sen går något snett och då kommer små spöken smygande och förstör allt..

Nu blir det snart lite mat och sen blir det nog sängen med lite bra musik och en bra rolig bok..

RSS 2.0