Freeeedag!!!!!!!!!

Trodde aldrig att denna jobba dag skulle ta slut, gick upp klockan 07:15 för att jag hade ju planer på en springtur på morgonen, men den byttes efter lite funderingar i sängen till en promenad i dimman istället. Kom ju i alla fall ut en timme och fick väldigt frisk luft, sen blev det en skön frukost och som vanligt lite stressigt innan det är dags att ta sig ner till stationen och tåget mot jobbet. Var grymt sugen på att ta cykeln, men tänkte att klockan halv tio på kvällen är jag säkert inte lika sugen så det blev bilen i alla fall.. Och det var jag jäkligt glad för nu ikväll :)

Och nu ligger jag i soffan med en godisskål, ett glas coca cola och små tittar på dyngkåt och hur helig som helst med mia skäringer (tredje gången jag ser denna sen jag fick den i julklapp) en film som går att titta på hur många gånger som helst för den är lika rolig varje gång...  Sen har jag soffan för mig själv då älsklingen är hos andreas och spelar tv spel och intar alkoholaltiga drycker.

Imorgon är det städdag först på golfbanan och sen är det lägenheten - för här ser ut som jag vet inte vad och i köket krasar det under fötterna av torra brödsmulor och knäckebröd.. Visst är det underbart ??

Nää, nu ska jag titta klart på favvo dvdn och sen är det sängen som gäller, för klockan ringer tidigt imorgon med :(
SUCK!!!

Får väl bjuda på en bild från thailand, här efter att vi gått och tittat på snopp stenen och
framstjärts (vad säger man som inte låter väldigt fult om vårt kissehål?) stenen.
Vi måste ju stanna och fylla på vätska, denna gång i form av lite alkohol :)


Älskar vädret

Efter en tripp till ge-kås på morgonen sitter jag nu i soffan och beundrar vårt inköp av klocka, en klocka som vi tittat på enda sen vi fick reda på att vi fått lägenhet och kanske ännu längre om jag tänker efter. Så nu är det bara batteriet som ska laddas så är den snart igång :) Fick köpt mig en ny vårjacka, inte för att jag behövde en, men kunde inte motstå för den var så snygg :) kommer inte ihåg sist jag köpte kläder på ge-kås som inte var sockar eller trosor. Årets första fluga sitter i vårt fönster och surrar nu lite irriterande, men samtidigt är inte det ett vårtecken? Älskar vädret just nu och längtar tills kvällarna håller lite skönare temperaturer också så man kan plocka fram vårjackan på riktigt.

Nu ska jag nog ta mig ut på en kort promenad och njuta av vädret, plus bättra på träningsvärken i rumpan :)


Är det våren som är här ?

Underbara vår!!! Äntligen lite sol och tid att njuta av den, min lediga dag har verkligen varit underbar..
Har hunnit med två härliga promenader, en i derome med super trevligt sällskap & en här hemma vid göingegården, hittade tack vare en vägbeskrivning av min morbror & mamma en grusväg med lite mysiga hus längs vägen & jag tror den kommer bli grym att ta intervall träningen på :)

Sen har jag även hunnit med årets första golfslag, underbar känsla att se bollen flyga iväg, sen blev det fisk till lunch - säger bara MUMMA!!!

Nu borde eller nästan måste jag ta tag i våran grisiga lägenhet, disken från lunchen står fortfarande på bordet & köket är KAOS!! Min plan är ju att jag ska fixa iordning morgondagens lunch också, så är väl dags att sätta igång med köttfärssåsen också. Så jag kan åka ut till mamma&pappa för att få lite kvällsmat :)


RSS 2.0