det är inte lätt när det är svårt

Usch, jag känner mig så lat, slö och guud vilket godissug det finns, dygnet runt, hela dagen och just nu skulle jag inte tacka nej till en godispåse.. Idag borde jag ha tränat golf, men har jag gjort det?? NEJ!! Det värsta av allt är att jag skäms för det, vad säger det? Hjärnan vet att jag vill mer än jag orkar, får man skylla på jobbet?? Nej det är fegt, när det enda jag kan skylla på är min egna lathet..

Fast jobbet spelar lite roll, det är så dåligt luft att jag nästan kunde svälja hela stället i en enda gäsp!!

Men imorgon innan jobbet ska det tränas oavsett väder, för snart är det dags för semester i malmö & då blir det inte mycket till golfträning, men kanske lite kondis träning ska ju se till att skaffa mitt till en början 2 pack :) Kanske kan det växa till ett 4 pack och slutligen ett snyggt litet 6 pack, mitt mål är ju i alla fall klart, men sen gäller det ju bara att hitta den där lilla stigen dit :)

Nu blir det till att rota fram nått gott i skåpen & njuta järnet :)

sol, vind & vatten är det bästa som jag vet

Och så var det den här ständiga måndagen igen, är ledig & har nu 4 jobba dagar framför mig, sen är det semester igen :) Längtar redan väldigt mycket, men det får man väl göra när man har smakat på sötman av hel ledighet under sommartid för första gången, känner mig glad, pigg & nöjd  :)

Började dagen med en skön & mycket efterlängtad promenad med den bästa emelie som finns, var alldeles för längesen vi sågs, men det är så det blir när båda jobbar väldigt konstiga tider.. Man går om varandra till max, vilket är tråkigt då det är sommartid & man BORDE träffas hela tiden!! Men vi har i alla fall bestämt att det ska bli en grillkväll i derome, nu är det svåra kvar att hitta en dag/kväll som alla kan, det kan bli riktigt spännande :)

Igår var en riktig filmdag, så jag och älsklingen tog vara på den på bästa sätt genom att först hyra film & köpa massa godis (73 kronor för att vara exakt), sen kollade vi på alla TRE filmerna!! Det är så man tar vara på en regnig & grå dag enligt mig :)


Nu ska jag ut & njuta av solen & den 21 gradiga värmen som vädret bjuder på idag, kanske kan få bort lite av min golfbränna eller om man vill kalla det bonnabränna, vita fötter (alltså kritvita, ser typ döda ut), brun på armarna, men bara till en liten bit ovanför armbågen efter pike, sen har vi ju den vita magen & ryggen som är dööläcker!! Nej nu ska det solas, men först ska jag smörja in mig med solkräm.. För det har jag ju lärt mig den hårda vägen att utan kräm blir det tomat färg & jag vill inte vara tomat felicia..  Jag vill vara BRUNBJÖRN felicia!!!

underbara dagar med många skratt !!

Vilka dagar det har varit nere i Falsterbo med bästa tjejgänget som spelade super bra & jag gjorde mitt absolut bästa som caddie, hoppas jag var till någon hjälp :) Vi lyckades köra vilse en del gånger & helt plötsligt från ingenstans kom öresundsbron ?? Vad hände där liksom, men så kan det gå när man litar lite väl mycket på en gps, för kommer det skyltar som varnar om sista avfarten i Sverige är det kanske dags att svänga av, men som tur är fanns det en liten bakväg för dom som kört lite för långt så vi kom fram tillslut. Så efter 3 dagars gående på golfbanan är mina fötter rätt möra & jag som trodde jag skulle lyckas klara mig från skoskav, men icke trots compeed & tejp på hälarna lyckades jag få blåsa.. AJAJAJ!!! Och en sak till är säkert jag har bränt mig rejält idag, vind plus soligt är aldrig någon bra kombo, så kräftan felicia kan blir mitt namn nu i några dagar :)

Imorgon är det söndag och då ska jag börja mitt nytto liv (hur många gånger säger jag det varje månad tro??), men nu är det på riktigt för nu ska jag få igång lite bra kondis, så intervall träning here I go !! Med start imorgon, nu ska jag hålla detta för jag har ett stort mål att sträva mot !! Seriespel nästa år, jag vill också ha en chans att spela, så det så !!

Snart blir det sängen med min braiga bok & imorgon är det vilodag med både fys & golfträning, välbehövligt :)


God natt säger jag nu !


RSS 2.0