vart tog tiden vägen ?

Dagarna bara flyger förbi och jag hinner inte riktigt med, det är ju snart maj, hallå vart tog april vägen ??!! Ett plus med att det snart är maj är ju att dagarna är månnen (morgonen) och kvällarna är ljusa så underbart ljusa.. Pigg eller jaa, om man nu kan vara pigg 5.15? Men det är grymt, har fått första skoskavet & det rejält så tofflorna har fått komma fram, underbart, men fy fan vilken fotsvett jag har efter ett arbetspass i ett par crocs.. Luktar inte mumma om jag säger så, men det är underbart i alla fall..

Idag har jag köpt en riktig vår/sommar färg på ett nagellack så nu ska mina naglar bli fiina & så ska jag kolla "hämnden" med Mikael Persbrandt.. Så njuter av dom sista april dagarna & ser fram emot majdagarna :)


soool

Sooolen skiner idag och jag ska börja jobba klockan 12 så min tid ute är begränsad, men ska väldigt snart ta på mig joggingdojjorna & ge mig ut för att njuta i solen under en liten springrunda.. Helgen gick super snabbt & jag jobbade lördagen för att sen vara ledig söndag som blev en kanon dag på golfbanan, trots att det bra spelet uteblev, men nu kan det ju bara bli bättre för nu jäklar ska här tränas som en slav!!

Nämen nu hinner jag inte skriva mer om jag ska hinna ta mig runt på rundan utan att behöva stressa i duschen..
Njuut av vädret folk!!

du är bäst nu, men du var bättre. Våra brister gör oss till männsikor !

Okej, nu erkänner jag, Jag felicia är en riktig godisgris & soffpotatis!!! Jag skulle ju springa efter jobbet, men fick handla & sen blev det godis & soffan istället framför en j*vla data.. Blir så arg på mig själv, så nu blir det till att åka i dom där äckligt tajta springkläderna till jobbet så jag slipper byta om, bara slänga in väskan & kanske unna mig ett toabesök..
Det är ju snart säsong för mindre kläder & mer hud & då vill man väl inte se ut som en säl ?? Det är definitivt dags för skärpning fast jag är lite stolt över mig själv idag, köpte inget godis på jobbet till fikat & jag drack ingen juice det är ju i alla fall ett halvt litet putte steg i rätt riktning.. Så om en vecka eller två är jag helt fast i mina nya träningsrutiner.

Men tänker snart unna mig ett besök i duschen med rakning & hårinpackning, borde väl göra en ansiktsmask också för min hud är inte okej.. Måste verkligen köpa nya ansiktsprodukter, boka tid nästa vecka & göra av med 1000 spänn på bra grejer, japp så får det bli, men nu är det fredag & ikväll blir det en cider till maten för det är jag värd & imorgon kanske det till&med blir 2 för då börjar min helg sådär 16.00 piip!!



o'boy vilket vackert väder

Jaohopp, då var det den där berömda måndagen igen, har baara ätit en chokladbit idag, men jag har masat mig ut på en spring runda så det måste ju bli jämt, eller ?!. Så nu är jag på G igen, här ska det formtoppas, hur man nu gör det har jag ingen aning om, men det är så det ska bli!!

Var ute hela söndagen som bjöd på underbart väder så nu har jag lite fin färg på näsan & kinderna, i lööv it !

Snart in i duschen & sen landar jag i soffan , skön ledig dag idag :)

måndag morgon !

Igår var ingen bra dag, hade nog lyckats få i mig nått med mjöl & det sluta med att jag fick åka hem från jobbet :( Inte roligt alls jag som sett fram emot en rolig dag på jobbet med alla sköna maxisar...

Idag är det bättre & om en timme ska jag kickstarta kroppen med en skvaller promenad i derome :) Sen blir det till att fortsätta med tvättningen, hade lyckats samla alla mina kläder i tvättkorgen. Funderar även på att baka lite bröd, får se efter promenaden om brödbaksuget sätter in. Är ju verkligen i behov av brödbak, men det är inte alltid lika roligt att baka..
Får väl dra mig upp för trappen & göra mig i ordning för promenix, hitta lite sköna kläder & fixa lite god andedräkt :)

Ikväll är det dags för fotokurs, har inte riktigt fixat alla uppgifter än så får väl bli att ta ut kameran på en runda sen & hoppas att solen kan titta fram en liten liten stund så jag kan fixa ljusbilderna.. Håll tummen för mig !

RSS 2.0