inget

Ibland är saknaden av något/någon bara för stor, prata med någon annan än sig själv.. Träffa någon som frågar "hur mår du idag?" bara en sån sak gör ju att man lever upp för dagen, men när man inte har fast arbete så träffar man inte alltid någon och då blir det ensamt.. Det är då man blir knäpp på sig själv, det är då jag tar på mig joggingskorna för andra gången idag och tar en promenad till.. Bara för att jag kan helt enkelt.. Lite synd att behöva göra det själv, men det får bli så ...

i wanna run, smash into you ...

det här livet ...

Just inkommen från en lång och skön promenad som jag avnjöt själv idag, det är alltid lättare att vara 2 för då kommer man verkligen ut och igång, men idag var det rätt skönt med att bara vara själv, tillsammans med en gammal mp3 fylld med låtar som speglar minnen.. haha
Mot slutet blev det dock lite kämpigt att ta sig framåt, gick ut lite väl hårt tror jag, men det är skönt att känna värmen som blir till svett, något som hade varit lite skönt nu hade varit en tur till gymmet, men icke! Rumpan mår fortfarande inte bra och det blir bara större, varmare och mer färggrant !
Ska väl snart sätta igång och värma lite mat, efter min lite halv dåliga frukost är jag redan hungrig ='(

Jag vill ha lite mer frost, lite mer sol, lite mer kyla och framför allt lite mer julstämning !!!    mobilbild, inte så pjåkig ändå =)

.....

Det är tisdag idag och jag känner att livet rullar på rätt bra ändå.. Det blev en tidig morgon för att köra mamma till jobbet och för att sedan ta en promenad med bästa emelie någonsin.. Det är rent tjejsnack som gäller på våra promenader, det är pojkvänner, mat, mens, pms, bajs, vad händer sen ? osv, listan kan göras lång, men när man kommer in igen så är man så jäkla glad och fylld med glädje, kärlek och skratt att det ibland bara bubblar över.. (ett PLUS att man är lite små svettig, små flåsande och trött i benen.) Det är en känsla som beskriver vänskap för mig, det är inte alltid lätt att bara vara vänner, men det är så sjukt skönt att ha personer där som betyder så mycket och ger mig trygghet.. Jag älskar er <3

Har även tagit en tripp till "the big city" Varberg för att hämta lås, fråga vad som är fel på mobilen och köpa ett fett läppsyl, för mina läppar är väldigt torra och det leder till nare och blodsmak i munnen varje gång jag "råkar" slicka mig runt munnen.. Spruckna läppar både vara total förbjudet!! Jag fick även köpt 3 julklappar, en till mamma, en till emelie och en till mia, det kan ju knappast bli bättre.. Nu är det bara några kvar och dom sparar jag till stora shoppa julklappsdagen!!


Med ett nytt läppsyl och lite julklappar så säger jag hej hopp lingon snopp !!


andra advent & ont i rumpan !!

Just nu sitter jag på en kudde i soffan, anledningen till det är att jag igår klantig som jag är halkade i trappan och studsade 4 trappsteg för att sen slå i golvet. Denna händelse orsakade en rad blåmärken på min kropp speciellt 2 stycken på min rumpa som känns så fort jag sitter, går eller vänder på mig i sängen.. Sen har jag några på armar och rygg som också gör sig igenkända när man rör på sig..

Det är söndag igen och veckorna bara flyger förbi, det känns helt sjukt för snart är det julafton och jag har inte ens börjat köpa några julklappar, vet vad jag ska köpa till mor & far, men inte till älskling eller vännerna.. Det gäller att ta sig en funderare på det nu.. Ska om en liten stund ta en liten promenad med emelie, ska försöka lista ut vad hon önskar sig i julklapp..Och sen ikväll blir väl en ganska lugn kväll, ska jobba hela dan imon så tänkte vila rumpan och i värsta fall får jag väl ta med mig en kudde till jobbet imon som jag kan sitta på.. Kommer bli mobbad, men man får väl bjuda lite på sig själv..
Nu ska jag dra på mig underställsbyxor och förbereda för promenad, sen får jag väl tvätta lite kläder eller nått annat inspirerande..

hejsvejs!!

RSS 2.0