på tal om ingenting

Så sitter eller mer halv ligger jag i soffan igen, borde verkligen diska, men det får nog vänta till imorgon.. Har både jobbat maxi och sålt en QR kod så dubbel inkomst idag :) Jippie!! Har lite ont i halsen och känner mig som en zombie, benen är tunga som bly och jag har träningsvärk av att cykla till stationen?? Inget bra tecken, men tänkte jag skulle beställa mig ett par såna där "få snygg rumpa" skor, inte för att få snygg rumpa för man kan ju inte få nått man redan har ;) MEEN man kanske kan få lite mer träning på promenaderna som är planerade att bli dagliga igen.. Jag är en mästare på att planera, men sen kommer vi till det jobbiga - genomföra planen!!! Det är ruggigt svårt om ni frågar mig, men tänkte kan andra kan jag och nu jäklar ska jag kunna för nu har allt gått för långt, vikten, magen, socker beroendet bara tickar runt hörnet, men framför allt börjar det kännas jobbigt jag står liksom inte riktigt ut med mig själv längre.. Så nu kör vi så det ryker på beach (ska sätta ett realistiskt mål, så säg 2014) kommer ju glömma av det på vägen så känns bättre att ha 2 år på mig :) Haha, dags att sova snart tror jag, måste bara kolla om sovrummet har blivit lite mindre bastu och fått en mer normal rumstempratur.. Har väl missat att tala om att lägenheten numera fungerar som bastu, solen jag älskar dig, men måste du bli så förbaskat varm genom fönstren??!!

PERSONALFEEST!!!

Påväg hem med tåget från vad som bara var början på personalfesten. Kul att varit med en stund och upplevt stämningen :) men jobba imorgon halv 9 så nu är det sängen som gäller, men det hade varit kul att stanna längre. Men ibland sö funkar ju inte det så är på väg hem. Tur är väl de, vinet var ingen höjdare och det var inte mycket till mat men trevligt va deeet…

en regning onsdag

Uscha, vilket väder det är idag jag som är ledig och allt....suck.
Men ska inte klaga hade ju ändå ganska bra väder igår, så får väl vara lite glad och så får jag ju faktiskt en bra anledning till att ligga i soffan med både dator och tv igång. Även om det inte är nått bra på tv och jag inte får så mycket gjort på datorn.

Tittar ut genom fönstret och konstaterar att det fortfarande regnar så det är sånt där tröttsamt väder idag, men jag var uppe tidigt för att hinna handla på morgonen :)
Och sen hade jag det roliga nöjet att behöva välja ett par nya glasögon bågar, beslutsångest gånger 100.000!!! Blev ett par svarta plastbågar och ett par solglasögon efter mycket vel fram och tillbaka..
Så nu håller jag alla tummar och tår som jag äger blir ju totalt hela 20 stycken, att det är synen som gör att jag får huvudvärk.


Det här blev ju som vanligt bara en massa ointresant babbel, men sån är jag!
Igår blev det en zumba pass efter en dag i götet med lite kundbesök och förhoppningsvis blir det något sålt också.
Nu ska jag pilla navlen i soffan en stund till och sen kanske jag ska dra på mig regnkläderna för en liten kort promenad.,





Har ett litet hopp om att promenader, joggning och lite zumba ska ge mig min fina studentkropp tillbaka!


RSS 2.0