mycket att göra på vääldigt lite tid !!!

Håller på att baka lite bröd till lördag :) Måste ju ha några goa frallor med mig ut på banan.. Mycket att göra idag, ska in till stan & fixa studentpresenter till mina tjejer, beställa födelsedags tårta till MIG :) Det är mindre än 2 veckor kvar idag!!! Viktig information, jag fyller 20 !! Glöm inte bort det, den 8 juni smäller det, jag blir 20 :)

Ska snart påbörja en väldigt tråkig, men tyvärr nödvändig städning av mitt rum + lilla toan i huset.. Det ser för jävligt ut helt enkelt, så på med städhandskarna (äger inga sådanna, men det låter ju bra) och köra en liten dans kanske bugg med dammsugan & dammvippan :) Bort med allt damm & in med nytt !!
Snart ska första omgången med frallor in i ugnen & blir det dans i mitt rum ,alla som vill komma är inbjudna ...
Men varför ser det alltid ut som kriget när jag har bakat ?? Mjöl på golvet, bänken, till&med skåpen och hela mig, som vanligt är jag smart nog att ta på mig svarta mjukisbrallor så det syns ju ganska bra att man gjort något med mjöl.. haha

Nu hämta posten, sen städa !!!

ångest ..

Hemma med kass mage idag, måste plugga en del ska ner till Halmstad imorgon och göra ett prov.. Så plugg plugg plugg idag, och samtidigt försöka få magen att lugna ner sig en aning.. Lite ångest över provet, men det ska gå bra, för det har jag bestämt !!!

helgen har varit lugn och skön, kört vilse i göteborg skulle till dormy (golfaffär) och victor visste typ hur man körde & jag tänkte okej, men vi ringde min far & frågade för säkerhets skull och han sa "kör mot Oslo" så då gjorde jag det fast körde mot fel oslo!! Så vi hamnade i torslanda, skulle till bäckebol, men vi kom fram innan dom hann stänga & jag fick köpt lite shorts & annat.. Spelade golf med älsklingen på lördagen & då fick han köra så vi kom fram utan att köra fel :) Söndagen var lugn, tränade lite golf & var på kaffe kalas ..

Nu blir det plugga och sen ska jag försöka göra lite mat & se om jag kan lugna ner min mage..  


en ny vecka har börjat !!

Trött som tusan, vet inte varför men ska försöka sova en liten stund.. Sen plugga en liten stund & sen blir det till att åka till golfbanan och träna lite :)

Jobba hela veckan & på fredag blir det en golftävling Östra..  Ska även försöka ta mig ut på promenader eller joggingturer på kvällarna efter jobbet, måste verkligen bli bättre på att hålla igång även när jag jobbar.. Annars kommer jag bli en soffpotatis i sommar & det har jag inte tänkt ska ju bli bäst :) haha Nu blir det sleeping in the soffa.. 


torsdag

Så var det torsdag igen, veckorna går otroligt fort ibland lite för fort.. Men igår jobbade jag i charken, vilket innebar korv lukt på händerna & det värsta är att mina fisar luktar korv när jag varit i charken.. Haha veet inte riktigt vad det beror på, men nått mysko är det..
Idag blev det en skön morgonpromenad med emelie :) Myspys, imorgon blir en tidig dag då jag ska ut och springa backe med Mia halv 7 på morgonen.. Får väl se hur det slutar , men jag känner mig riktigt duktig när jag varit ute så tidigt & gjort lite nytta för kroppen :)
I helgen blir det Skåne resa och tävling, hoppas jag orkar hålla uppe humöret & att min lilla tid med jogging & promenad rundor har gjort lite nytta i alla fall..

Funderar på om jag ska ta hand om mina fötter nu, varmt fotbad, fila lite & måla nytt nagellack på tårna.. Det är ju aldrig fel & väldigt enkelt, men det är sjukt svårt att ta sig tid att göra det.. Men nu ska det ske, mot badrummet & rosa fotbadbaljan..


söndag kväll

Jaha, ett tag sen sist tror jag för jag kommer inte ihåg när det var.. Haha, har fått i linser nu och haft dom i 1 timma, är lite små suddigt & lite ovant, undrar om det ska vara så ? Men jag ska ha dom i 4 timmar nu, så get use to it felicia!! Helgen har varit bra, fått spelat lite golf gick helt okej denna gången, jag är nöjd! Sen en trevlig tjejmiddag i Derome med sköna tjejer.. trevligt var det.. Känns som om jag upprepar mig lite, men bjussar på det idag för är lite små seg :)

Nu blir det Gossip Girl och sen kommer förhoppningsvis min älskling hit & så ska vi titta Avatar & mysa i soffan :)


RSS 2.0