sommar, sommar, sommar !!!!

Ojojoj,, det är sommar & det är midsommarvecka :) Och det märks i lilla Varberg & i ännu mindre väröbacka är det helt plötsligt en mängd olika dialekter, den ena roligare än den andra.. Sen finns det dom som tror att bara för att man råkar bo i STORstaan Gööteborg så kan man bete sig hur som helst & se ut hur som helst, för på landet bryr dom sig inte om håret är åt fel håll eller  om man lyckats klämma i sina små kroppar i dem urgoa, urtvättade joggingoveraller från 1980 någonting.. Det är bara gulligt.. HAHAHA.. Men sommargäster är bra så det är bara att lee sitt allra vackraste leende & hoppas att dom kommer tillbaka imorgon också..

Nu blir det till att fixa inför tävlingen imorgon, mycket som ska vara klart innan jag åker till Östra & tränar en stund, för sen ska jag vara barnvakt några timmar & sen blir det väl sängen så jag är utvilad imorgon..


Ska resa mig ur soffan & sen blir det till att springa runt & leta upp allt & fixa till det mesta & flesta..


snart 20 åring

Imorgon är en helt vanlig tisdag då en helt vanlig tjej fyller 20 :) Ska bli roligt, mamma la just fram ett paket mitt framför ögonen på mig, ett grönt med snören & snacka jag blev nyfiken, var bara tvungen att peka lite & det vippa till.. Hmm, imorgon får jag se vad det är :) Dagen blir lugn med golfträning, stresskörning in till Varberg från golfträningen för att hämta tårta hos mormor&morfar :) Sen ännu mer stresskörning hem för att hämta mamma på jobbet så hon kan åka på nått fotbadsbehandling.. Men snart blir det sängen så att imorgon kommer fortare :) Lika nyfiken nu som för 15, 10 års sen, jag blir aldrig vuxen när det gäller paket..

Nu har jag snart systemåldern inne, sen är det bara ålderskriser att se fram emot.. Men har jag lyckats ta mig moppe, krogen, student ålder så ska jag väl även klara system & ålderskriser :) haha


Sängen nästa!!!



Klassisk fotopose, (blunda, låtsas som om du inte ser kameran & le)


RSS 2.0