tänkte ge detta en chans till

Sådär jaa.. Nu är jag tillbaka på nytt med ny energi eller i alla fall lite mer än igår :)  Har ju min lediga dag idag och den började med tidig uppstigning då jag och älsklingen min hade bokat starttid på golfbanan 8:00. Ingen sovmorgon här inte, men det var ju inte meningen heller eftersom älsklingen börjar jobba halv 2... Så upp och hoppa tidigt och sen 18 hål golf som för övrigt blev årets första golfrunda, helt ljuvligt var det :)

Och då blev det ändå ganska många slag(hela 91 stycken), men jag är nöjd eftersom jag faktiskt inte har hållt i en golfklubba på hela vintern :) Första 4 hålen var fairway träffarna 100 procentiga, men sen gick de sådär, men petade i 5 par på 18 hål :) Jätte nöjd, glad, törstig och väldigt hungrig åkte vi hem och gjorde gourmet lunch, korv och makaroner :) Vi fick även invigt våran balkong med att käka lunch där, riktigt skönt var det :)


Nu har jag suttit lite med mitt företag och äntligen ser det ut som om jag får iväg första fakturan! Jippiejippiejippie!!
Och så har jag det trevliga nöjet att få både tvätta och diska idag :) Men ikväll då blir det banne mig ner till Atletica och skaka rumpa på ett pass Zumba, var allt för längesen jag gjorde det och idag ska jag ta cyklen ner :) Motion dit och motion hem, kan ju inte skada med den kondisen jag ligger inne med :) haha Trodde ju hjärtat skulle hoppa ut i den värsta uppförsbacken på golfbanan idag, så det är väl dags att jag börjar ta tag i den biten nu :)

Men nog om detta nu är det dags att ta tag i disken så jag kan slappa lite i soffan och göra upp lite strategier !!


RSS 2.0